Kızlar merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var zira psikolojimi düzene sokmak istiyorum..
Yapı itibari ile çok stresli bir insanım bu stres sebebi ile bebeğimi bile kaybettim siz düşünün...
Sonra düşünmeye başladım içinde bulunduğum koşullardan çokta mutlu olmadığımı hissettim...
Eşimle çok iyiyim onunla çok mutluyum Rabbime şükürler olsun ondan yana sıkıntım yok..
İşimden memnun değilim 657 li olmasam da memurum...
Sevmediğim bir işi yapıyorum...
Eşime soruyorum hayatım sence istifa etsem böyle kahve ve pasta üzerine bir kafe açabilir miyim acaba diyorum sanmam diyor..
ailem memuriyetten istifa etmeyi aklından çıkart diyor hatta daha ileriye gidip annem hakkımı helal etmem diyor..
Ama ben zaten onların istediği bölümü okuyup onların istediği işe girdim ve beş yıldır da psikolojikman çöktüm...
ŞİMDİ SİZE SORACAĞIM
ben ne yapmalıyım kendime zaman ayırmak istiyorum daha pozitif olmak istiyorum hareketli biri olmak istiyorum cesaret istiyorum...kendime nasıl bir meşgale bulmalıyım ya da ben ne yapmalıyım...yardım eder misiniz bana biraz akıl verin en azından siz işten sonra nasıl kafa dağıtıyorsunuz rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz onlar deseniz...
Kızlar merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var zira psikolojimi düzene sokmak istiyorum..
Yapı itibari ile çok stresli bir insanım bu stres sebebi ile bebeğimi bile kaybettim siz düşünün...
Sonra düşünmeye başladım içinde bulunduğum koşullardan çokta mutlu olmadığımı hissettim...
Eşimle çok iyiyim onunla çok mutluyum Rabbime şükürler olsun ondan yana sıkıntım yok..
Eşime soruyorum hayatım sence istifa etsem böyle kahve ve pasta üzerine bir kafe açabilir miyim acaba diyorum sanmam diyor..
ailem memuriyetten istifa etmeyi aklından çıkart diyor hatta daha ileriye gidip annem hakkımı helal etmem diyor..
Ama ben zaten onların istediği bölümü okuyup onların istediği işe girdim ve beş yıldır da psikolojikman çöktüm...
ŞİMDİ SİZE SORACAĞIM
ben ne yapmalıyım kendime zaman ayırmak istiyorum daha pozitif olmak istiyorum hareketli biri olmak istiyorum cesaret istiyorum...kendime nasıl bir meşgale bulmalıyım ya da ben ne yapmalıyım...yardım eder misiniz bana biraz akıl verin en azından siz işten sonra nasıl kafa dağıtıyorsunuz rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz onlar deseniz...
bu hayata bir kez geliyoruz , eğer mutlu olacağınıza inanıyorsanız artı ve eksileriyle düşündüyseniz bence mutlu olacağınız bir işi yapın anneniz öyle dese de ileride belki çok başarılı olacaksınız o zaman anneniz de mutlu olur , ayrıca iş hayatınıza annenizin hakkını helal etmeyecek kadar müdahale etmesi de doğru değil
Madem pasta işlerini seviyorsun ve ilerde böyle bir hayalin var
Şimdiden şeker hamurundan çeşitli kurabiye ve pastalar yapıp internet üzerinden satışa sunabilirsin
Birden çevre edinmen güç olur, böyle ek iş veya hobi olarak başla
Baktın müşteri potansiyelin genişledi ve eski işinden hala memnun değilsin
O zaman garanti bi şekilde kendi cafeni açarsın
bunun için kosgeb lerin girişimci kadınlar kursu var bence önce ona git orda tüm herşeyi anlatıyorlar ücretsiz kurs aynı zamanda aldıgın sertifika ile 15 bin tl para veriyorlar hibe bir iş yeri açmak istediğin zaman orda zzaten yapıp yapamayacagını anlıyorsun
satmadım daha ama yapıyorum canım gel gör ki işten gelince beyin yorgunluğundan pertim çıkıyor ve hemen tv karşısında yatıyorum bu yüzden önce ayaklanmam lazım gaz istiyorum sizden ne yaparsam canlanabilirim...
bunu düşündüm canım ama şu an Bursa'dayım kurslara bakıyorum kayıt yoktu en son...hatta annem aldı o sertifikayı :))
doğru değil öyle de Anne bu dedikten sonra benim elim ayağım kesiliyor işte
ŞİMDİ SİZE SORACAĞIM
valla ben de almışım ev-iş arası yürüyorum eve gelince pestil modundayım biraz dinleneyim diyorum kalıyorum öylecebiri bana da gaz versinnn....düm eşim diyor yemeği yiyip hopp uzanıyorsun...kilo alacaksın diyor ama yapcak bişi yok akşama kadar çalışıp uzanmak benimde hakkım demii?
canım haklısın hayat insanı çok yoruyor genç yaşta olgunlaştırabiliyor üzme kendini bak ben de bursayı çok istemiştim olmadı ki benim yaşadığım yer daha da küçük kurs falan da yok - halk eğitimlerde pasta kursları var onlara katıl yorgun olsan bile inan terapi gibi gelecektir sanayorumlarınız için çok teşekkür ederim benimkisi bir nevi depresyon gibi oldu...Bursa da bir arkadaş çevremiz yok ben iki senedir burdayım komşuluk bizde çok önemlidir ben konya lıyım fakat bulunduğum yerde komşuluk sıfır..selam versen selamı almıyorlar kapılarını çalsan açmıyorlar kaç kere denedim gördüm...burdaki işimden memnun değilim daha önce doğuda görev yapıyordum orda arkadaşlardan işten çok memnundum....hayalimde küçük butik bir kafe açıp kahve ve pasta satışı yapmak var ama gözüm korkuyor söylediğim sektör ülkemizde maalesef kabullenilemedi...İstanbul Antalya ankara gibi şehirlerden bahsetmiyorum tabiki...amacım memleketime yerleşip böyle küçük bir yer açmak ama cesaret ve hareket yok..beynim acayip yorgun..eve geliyorum yemeği yiyorum hooop tv karşısına uzanıyorum...eşimin işi hareketli o da eve gelince uzanıyo...böyle acayip ve ruhsuz bir şey oldum çıktım ve ben daha 27 yaşıma yeni girdim...ay acayip yaşlı hissediyorum kendimi...zindelik verin bana kızlar bütün pozitif enerjinizi atın ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?