Yardım eder misiniz Bu duygu ile nasıl başederim

Bu kıskançlığın kaçıncı seviyesi?? Sevgilin bile olmayan adamı başkasıyla hayali karşılaşmasından kıskanmak yani??

Lütfen gerçek dünyaya dönün. Hiç sağlıklı görünmüyorsunuz.

sizlere danışmak için açtım zaten konumu hani burası çokk küçük ilçe olduğu için karşılaşırlar illaki diye düşündüğüm için.. teşekkür ederim değerli fikriniz için

Uzaktan bakmak nasıl oluyor orasını anlamadım 🤔 harekete geçin o zaman .
Ayrıca adem ve Havva olmadığınız için etrafta her zaman kadınlar olacak .
Öğretmen olmuş biri de bu kadar vizyonsuz düşünmesin ya 🤦
Çocuk gelişim uzmanıyım yazmıs, öğretmen deil 🙋🏻‍♀️

Naılsınız güzel hanımlar , özel eğitim kurumunda çok küçük ilçede çalışan bir çocuk gelişimi uzmanıyım. Bekarım çevremde genel olarak beğenilen de biriyim elim ayağım sağlam buna bile şükür... Gelelim konuma işyerimize maşallah il dışından çok güzel yeni öğretmen geldi. Hatta gelir gelmez iltifatlar talipler bile çıktı diyebilirim. içimde kimseye kötülük olamaz olmaz hatta elimden gelen yardımları da yaparım insanlar için. Burada ilçede hoşlandığım bir askeri personel var konuşmuyoruz uzaktan birbirmize bakmak sadece o kadar onunda ilgisini anlıyorum. İçimde sebepsiz yere korku oldu hatta aklımdan çıkaramıyorum bu korkuyu bu gelen kızı görecek karşılacaklar ona kayar mı gözü ona mı döner ilgisi illaki görecek çünkü küçücük ilçe burası kıskanıyorum ama sonra saçmalama engelleyemezsin ki diyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum nasıl kurtulurum bu düşünceden yardım eder misiniz?.
Allah başka dert vermesin..

Nasibinde varsa olur ne yaparsan yap.. Zamana bırak.. Gidecekse gitsin

Allah başka dert vermesin..

Nasibinde varsa olur ne yaparsan yap.. Zamana bırak.. Gidecekse gitsin

Nasipte yoksa bir şey bahane olur haklı dediniz, peki bu kendimden güzelini kıskanmak yani aynı ortamda olacağız bu kıskanma düşüncesini yok etmem için ne yapmam gerekiyor bi öneriniz var mı

Nasipte yoksa bir şey bahane olur haklı dediniz, peki bu kendimden güzelini kıskanmak yani aynı ortamda olacağız bu kıskanma düşüncesini yok etmem için ne yapmam gerekiyor bi öneriniz var mı
Ona çare yok bebeğim yaradılışımızda var kıskanmak.. Ama dikkatini çekmek için bişeyler yapabilirsiniz, saç makyaj kıyafet daha cok özen gösterebilirsiniz..

Naılsınız güzel hanımlar , özel eğitim kurumunda çok küçük ilçede çalışan bir çocuk gelişimi uzmanıyım. Bekarım çevremde genel olarak beğenilen de biriyim elim ayağım sağlam buna bile şükür... Gelelim konuma işyerimize maşallah il dışından çok güzel yeni öğretmen geldi. Hatta gelir gelmez iltifatlar talipler bile çıktı diyebilirim. içimde kimseye kötülük olamaz olmaz hatta elimden gelen yardımları da yaparım insanlar için. Burada ilçede hoşlandığım bir askeri personel var konuşmuyoruz uzaktan birbirmize bakmak sadece o kadar onunda ilgisini anlıyorum. İçimde sebepsiz yere korku oldu hatta aklımdan çıkaramıyorum bu korkuyu bu gelen kızı görecek karşılacaklar ona kayar mı gözü ona mı döner ilgisi illaki görecek çünkü küçücük ilçe burası kıskanıyorum ama sonra saçmalama engelleyemezsin ki diyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum nasıl kurtulurum bu düşünceden yardım eder misiniz?.
Buna çok benzer bu konu vardı.Resmen aynısı ama orda çok güzel kız ve konu sahibi şirkette çalışıyordu.Ne bu yaz dizisi senaryosu denemesi falan mı ?

Böyle hissetmeniz normal. Sevgiliniz olsa sevdiğini bilirsiniz. Bu durumda herşey mümkün. Siz de endişeleniyorsunuz.Sadece abartmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Küçük bir yerdeyseniz ve gelen kız çok güzelse genelde her bekar erkek şansını dener. Belki sizin hoşlandığınız beyde bunların arasında olabilir. Çok takmayın kafanıza bence

2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum yatay geçiş yapıp öğretmen olacağım düzelteyim orayı :/

yatay geçişle nasıl öğretmen olunuyor, 2 yıllık çocuk gelişimi bitirenler özel eğitim kurumunda çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışabiliyor mu derin sularda derin sularda
ona şaşırdım ben.
sende avına uusulca yaklaşan kaplan izlenimi aldım, adamın aklı kaymadan harekete geç yakala antilopu:emir_bebek:

yatay geçişle nasıl öğretmen olunuyor, 2 yıllık çocuk gelişimi bitirenler özel eğitim kurumunda öğretmen olarak çalışabiliyor mu derin sularda derin sularda
ona şaşırdım ben.
sende avına uusulca yaklaşan kaplan izlenimi aldım, adamın aklı kaymadan harekete geç yakala antilopu:emir_bebek:

Dikey geçiş diyecektim :) ben öyle adım atamam ki zaten biraz ilgisi olsaydı atardı buradaki arkadaslar çok doğru dedi :/

yatay geçişle nasıl öğretmen olunuyor, 2 yıllık çocuk gelişimi bitirenler özel eğitim kurumunda çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışabiliyor mu derin sularda derin sularda
ona şaşırdım ben.
Yatay geçiş nasıl oluyor bilmiyorum.
Benim bildiğim yatay geçiş aynı bölümün olduğu üniversiteler arasında ayni kademede olur.
Yani önlisans okuyan bir öğrenci başka bir üniversitenin aynı önlisans bölümüne geçebilir o da gerekli şartları sağlarsa.
Lisansta da aynı şekilde.
A üniversitesi Hukuk fakültesindeki bir öğrenci, notları yeterliyse B üniversitesi Hukuk fakültesine geçebilir.

Sanırım arkadaşın kastettiği dikey geçiş yani DGS sınavı ile önlisans mezunları eğitimini lisansa tamamlar.
Bununla birlikte 2 yılın üzerine 2 değil 3 yıl okunarak fark derslerini tamamlamak gerekiyor diye biliyorum,

2 yıllık önlisans çocuk gelişimini bitirenler MEB'e bağlı özel anaokullarında uzman öğretici sıfatıyla anasınıfı öğretmeni olarak görev yapabilir.
Benim okulumda da bu mezuniyet ve statüte öğretmenlik yapan arkadaşlar var.
İçlerinden biri uzaktan İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde lisans tamamlıyor.

Back
X