Yardım eder misiniz Bu duygu ile nasıl başederim

Ben ne okudum.
Öğretmen hanım da zaten bekliyordu askeri personel bana baksın da sevgili olayım diye. Kuruntulardan kurtul. O olmazsa başkası olur erkek kıtlığı mı var? Hayırlısını dile.
 
Ben ne okudum.
Öğretmen hanım da zaten bekliyordu askeri personel bana baksın da sevgili olayım diye. Kuruntulardan kurtul. O olmazsa başkası olur erkek kıtlığı mı var? Hayırlısını dile.

Ne güzel açıkladın teşekkür ederim çok doğru dedin rahatladım sizler sayesinde
 
Yani sen bir adım atmazsan bu kız olmasa bile başkasıyla görme ihtimalin zaten yüksek
 
her zaman bakan gözden ziyade gören göz önemlidir.güzelin güzeli hep karşınıza çıkacak .bu korku yersiz bir de sadece bakıştıgınız kişi için bu kadar üzülmeye değmez yaşınız ilerledikçe göreceksiniz.
 

Çok sağolun haklısınız ne kadar çok gereksiz yere bu yaptığım sayenizde hepinizin farkına vardım
 
Kendime saklamak değilde hoşlandım ya işte saçma haklısınız ne bilim teşekkür ederim :)
Ama o durumda çok sıkıntı ya adam baksa karışamıyorsun bişeyi değilsin banane diyip geçemiyorsun sahip olmadığın kişiyi kıskanmakta çok zor
 

Beğenme aşamasını geçip sevgili olsaydınız kuruntu yapıyorsunuz yada kıskançsınız derdim. Şu anda sizi beğenen diğer hatunuda beğenebilir. O yüzden düşünceleriniz normal.
Ama karşı tarafın kişiliğini, size karşı duygularını bilmiyoruz, beğeni aşamasını aşmış, sadece çekingen davranıyorsa ilgisi yine sizde kalabilir. Hayırlısını dileyin bence.
 

Haklısınız boşa kafamı yoruyorum sanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…