• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim Eder misiniz? - Esit Agirlik :)

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Yardim istiyorum kizlar:17:

bu sene tercih yapmadim ben. Sayisal bolum mezunuyum. Zaten hic calismamistim bu yil. Ama benden daha kotu siralamaya sahip arkadaslarim hep ozellerde universiteye girdi su an. Ben de baya hirs yaptim.:17:

bu sene Esit Agirliktan hazirlanmayi dusunuyorum. Psikoloji veya PDR istiyorum.

Sorunum su; nasil ders calisacagim?

esit agirliktan hazirlananlar varsa bana yardimci olabilirler mi acaba:17:
simdiden calismaya basliycam soyle ufak ufak tavsiyeler fena olmazdi :8:

bir de psikolojinin ve PDR nin puanlari baya yuksek gordugum kadariyla. YGS de kac net yapmaliyim kac binde olmaliyim LYS netlerim nasil olmali? Yardimci olursaniz sevirinirim:31:

Hatta simdiden calismaya basliycak arkadaslarla beraber calisma programi yapip birbirimizi motive edebiliriz:21:

fem yayinlarinin edebiyat ve cografyasini aldim simdilik :)

bir de benim ingilizcem iyidir bu sene zaten tercih yapmadim bir yilim gitti o yuzden universitede hazirligi atlamayi planliyorum. Her gun soyle 3-5 kelime ezberliyim diyorum. Gramerde pek problem yok zaten. Yazin da kursa falan giderim diye planladim. Sizce mantikli mi? Yoksa hazirligi okumali miyim? Sinifin en yaslisi olmak istemiyorum ama en guzel zamanlar hazirlikta geciyor diyorlar:2:

ilk 20 000 gibi bir sıralamaya ihtiyacın var.

şimdilik başlangıçta ygs coğrafyaya iyi çalışmalısın ygs türkçe aynı zamanda. bir de sayısalcıymışsın ygs de fenden de net yaparsan bu seni öne geçirir. lys edebiyat ve coğrafya konularını ise aceleye getirme ama sona da bırakma. matematik ve geo da sorunun yoksa coğrafya ve edebiyatın üstesinden gelirsin

2. tercihleri yapmayı düşünmezmisin peki puanın iyiydi galiba İstanbul dışına izin çıktımı ailenden.:17::17:

ilk 20 000 gibi bir sıralamaya ihtiyacın var.

şimdilik başlangıçta ygs coğrafyaya iyi çalışmalısın ygs türkçe aynı zamanda. bir de sayısalcıymışsın ygs de fenden de net yaparsan bu seni öne geçirir. lys edebiyat ve coğrafya konularını ise aceleye getirme ama sona da bırakma. matematik ve geo da sorunun yoksa coğrafya ve edebiyatın üstesinden gelirsin

Hmm anladim cografya ve turkce agirlikli calismaliyim yani.
matematigim biraz eksik aslinda ama kolay anlarim ben zaten. Simdi ygs matematik mi calisayim lys mi?
geometrim baya sorunlu ona agirlik vermem gerekicek sanirim
fenden de 15-20 net yapabilcegimi dusunuyorum acikcasi zaten kimya biyoloji falan kolay bir iki net de fizikten gelse 20 olur heralde.
edebiyata da dersane acilinca baslarim o zaman

coook tesekkurler:16:

2. tercihleri yapmayı düşünmezmisin peki puanın iyiydi galiba İstanbul dışına izin çıktımı ailenden.:17::17:

Ama ben hic tercih yapmadim ki ikinci tercih yapabiliyo muyum:44:
Fatih universitesinde mimarlik acilacakmis sanirim ek tercihle olursa belki orasi olur ama psikoloji daha agir basiyor bana
95bindeydim ben

istanbul disinda okutacagima ozelde okuturum diyolar masraf acisindan

Hmm anladim cografya ve turkce agirlikli calismaliyim yani.
matematigim biraz eksik aslinda ama kolay anlarim ben zaten. Simdi ygs matematik mi calisayim lys mi?
geometrim baya sorunlu ona agirlik vermem gerekicek sanirim
fenden de 15-20 net yapabilcegimi dusunuyorum acikcasi zaten kimya biyoloji falan kolay bir iki net de fizikten gelse 20 olur heralde.
edebiyata da dersane acilinca baslarim o zaman

coook tesekkurler:16:

Ben eşit ağırlıkçıydım sözelden yerleştim :27: şöyle söyleyeyim sayısalla eşit ağırlığın ortak paydası neresi mat-geo işte bunlardaki eksiklerini de kapatacaksın aynı zamanda. geo dan eksiğin varsa başından sonuna kadar asıl bırakma. şimdilik ygs matematiği çalışmanı öneririm ama lys matematiğine de uygun bir zamanda başla çünkü ilk sınav olan ygs diye önce bir şunu halledelim de kanısına kapılıyor herkes ve ygs bitip lys ortaya çıkınca bir bakıyorsun iki ay kalmış her yerden konu fışkırıyor. bu yanlışı yapma iyi ayarla . zaten dersaneye gideceksen rehber öğretmenine de danışabilirsin.

Ben eşit ağırlıkçıydım sözelden yerleştim :27: şöyle söyleyeyim sayısalla eşit ağırlığın ortak paydası neresi mat-geo işte bunlardaki eksiklerini de kapatacaksın aynı zamanda. geo dan eksiğin varsa başından sonuna kadar asıl bırakma. şimdilik ygs matematiği çalışmanı öneririm ama lys matematiğine de uygun bir zamanda başla çünkü ilk sınav olan ygs diye önce bir şunu halledelim de kanısına kapılıyor herkes ve ygs bitip lys ortaya çıkınca bir bakıyorsun iki ay kalmış her yerden konu fışkırıyor. bu yanlışı yapma iyi ayarla . zaten dersaneye gideceksen rehber öğretmenine de danışabilirsin.
Hangi bolumu okuyorsun? :17:
Ben de bu sene butun bolumlerden giricem sinava. Sayisalci Arkadasim yabanci dilde 24 dogruyla (80 soru var) ogretmenlik kazandi:37:

Ayy boyle konusunca gaza geliyorim ben yaa:52:
hemen basliyorum calismaya:1:

bir de motive sorunum var ama onu da asicam insallah:1:

Hangi bolumu okuyorsun? :17:
Ben de bu sene butun bolumlerden giricem sinava. Sayisalci Arkadasim yabanci dilde 24 dogruyla (80 soru var) ogretmenlik kazandi:37:

Ayy boyle konusunca gaza geliyorim ben yaa:52:
hemen basliyorum calismaya:1:

bir de motive sorunum var ama onu da asicam insallah:1:

motive sorunu derhal hallet bende lise 3 ten beri var :26: dersin başında en fazla 20 dk durabiliyorum

ben Türkçe öğretmenliği okuyorum. bütün sınavlardan gir ben dilden girmediğim için çok pişmanım mesela . ne olacağı hiç belli olmuyor :51:

motive sorunu derhal hallet bende lise 3 ten beri var :26: dersin başında en fazla 20 dk durabiliyorum

ben Türkçe öğretmenliği okuyorum. bütün sınavlardan gir ben dilden girmediğim için çok pişmanım mesela . ne olacağı hiç belli olmuyor :51:

Bende 20 dakika bile degil:43:
20 dkika calisip 5 dakika ara vererek calissam mi acaba diye dusunmuyorum aslinda

evet ben de keske dilden girseydim. O ovretmenlik kazanan arkadasimdan kat kat iyiydi ingilizcem.

Ama ben hic tercih yapmadim ki ikinci tercih yapabiliyo muyum:44:
Fatih universitesinde mimarlik acilacakmis sanirim ek tercihle olursa belki orasi olur ama psikoloji daha agir basiyor bana
95bindeydim ben

istanbul disinda okutacagima ozelde okuturum diyolar masraf acisindan

​Evet 2. tercihi yapabilirsin.Baban madem özelde okutacak psikolojiyide yaz 2.tercihte malum artık kat sayı sorunu yok herkes istedigi bölümden yapabiliyor.

Bende 20 dakika bile degil:43:
20 dkika calisip 5 dakika ara vererek calissam mi acaba diye dusunmuyorum aslinda

evet ben de keske dilden girseydim. O ovretmenlik kazanan arkadasimdan kat kat iyiydi ingilizcem.

ciddi diyorum bu konuda yardım al birinden motivasyon çok önemli.

boş ver sen psikoloji okumak istiyormuşsun ing öğrt gelse ne olacaktı bir sene kaybet ama istediğin mesleğe sahip ol :31:

​Evet 2. tercihi yapabilirsin.Baban madem özelde okutacak psikolojiyide yaz 2.tercihte malum artık kat sayı sorunu yok herkes istedigi bölümden yapabiliyor.

Aslinda dusunebilirim ama fatih universitesinden emin degilim cok. Hem spikoloji daha rahat geliyor. Ama bakalim hayirlisi.

ciddi diyorum bu konuda yardım al birinden motivasyon çok önemli.

boş ver sen psikoloji okumak istiyormuşsun ing öğrt gelse ne olacaktı bir sene kaybet ama istediğin mesleğe sahip ol :31:

Evet zaten bu sene hep ondan kaybettim ben :(
haklisin insallah psikoloji okuycamm :)

Insallah bu sene cok cabuk gecer ve istedigim yeri kazanirim. Artik biktim bu stresten:41:

Aslinda dusunebilirim ama fatih universitesinden emin degilim cok. Hem spikoloji daha rahat geliyor. Ama bakalim hayirlisi.

Evet zaten bu sene hep ondan kaybettim ben :(
haklisin insallah psikoloji okuycamm :)

Insallah bu sene cok cabuk gecer ve istedigim yeri kazanirim. Artik biktim bu stresten:41:

​2. tercihleri çok iyi takip et o zaman hatta rehber ögretmeninden yardım alabilirsin eger psikoloji geliyorsa yazarsın hem sene kaybetmiş olmazsın illa fatih mi olmak zorunda.

​2. tercihleri çok iyi takip et o zaman hatta rehber ögretmeninden yardım alabilirsin eger psikoloji geliyorsa yazarsın hem sene kaybetmiş olmazsın illa fatih mi olmak zorunda.
En ucuz fatihte sanirim. Bir de fsm var ama is . Bakalim takip edicem yine de
tesekkurler

Back
X