Sivilceli Ciltler yardım eder misiniz kızlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Uygun maske bulunabilir doktor tavsiyesi uzerine.. dis macunu cok mu masum cogunun icinde irritant sls var

buhar banyosu ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kaynayan suyun içine elma sirkesi koyup yüzünü bekletsin 10 dk (yanmalara karşı dikkatli olun aman) ben bir iki damla da limon suyu koyuyorum iyi geliyo sonra da yüzümü soguk suyla yıkıyorum. krem kullanmasın o da yağlandırır. elma sirkesi ile aynı miktarda suyu karıştırıp tonik olarak kullanabilir. temiz havlu kullansın

evet genelde öyle yapıyorum bende

Bizim arkadaşta da vardı çaydanlıkta,tasta su kaynatır üzerine eğilir ve yüzüne buhar gelirdi kafasının da havluyla kapatırdı ki buhar her yere dağılmasın..Gözenekler açılırdı ve siyah noktaların çıkması daha kolay olurdu.Çıkarmak için ne yapardı onu hatırlayamadım ama buhar olayı baya etkili oluyordu yüzü parlıyordu

bence yaşı çok küçük, sadece düzenli cilt temizliği yapsa yeter, onun için de dermokozmetik ürünler kullansın, ben biodermanın yüz yıkama jelini kullanıyorum çok memnunum, sabah akşam düzenli temizlerse giderek açılacaktır, siyah noktaları açmak için kullanılan yöntemler genellikle gözenekleri daha da açıp iyice kötüleşmelerine neden oluyor.

Ufacık çocuğun yüzüne olmadık kimyasalları sürmeyin yazık.
Yumurta akı ve peçeteyle yapılan maskeyi uygulayın. Google ye yazarsanız videolu anlatımı var.

Daha çok küçük ve hormonel değişimlere bağlı olarak hepimizin yaşadığı ergenlik sivilceleri bunlar.Hiç birşey uygulamayın zira kalıcı lekelenmelere sebep olabilir.Sabah akşam eczaneden alacağınız bir temizleme jeli ile yıkasın başka birşeye gerek yok

Siyah noktalar, kıl folliküllerinin yağ ve ölü hücreler ile tıkanması sonucu meydana gelir ve sonrada sivilceye dönüşebilir. Bunun için belli aralıklarla temizlenmesi çok önemlidir. Jelatin maskesi ise cildimizdeki ölü hücreleri ve siyah noktaları uzaklaştırıyor ve cilde parlaklık veriyor.

1. Toz sade jelatin (sade olacak, aromalısı leke yapabilir)
  2. Süt (yağlı ya da yağsız farketmez)
  • Bir yemek kaşığı jelatin tozunun içine 1,5 yemek kaşığı süt ekliyorum. (sütün yağlı ya da yağsız olması hiç önemli değil) ve mikrodalgada sadece 10 sn. ısıtıyorum.
  • Akışkan olan karışımı da tüm yüzüme ya da sadece siyah noktaların yoğun olduğu kısımlara sürüyorum.
  • Maske yüzümde tamamen kuruduktan sonra da elimle soyuyorum.
  • Cildimizdeki ölü hücreler ve siyah noktalar bu şekilde temizlenmiş oluyor.
  • Eğer ki mikrodalganız yoksa ne yapacaksınız. Benmari usulü ile de karışımı akışkan hale getirebilirsiniz.

biodermanın yüz yıkama jelini kullandık canım ama yüzünde tahriş yapmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldık.

Ufacık çocuğun yüzüne olmadık kimyasalları sürmeyin yazık.
Yumurta akı ve peçeteyle yapılan maskeyi uygulayın. Google ye yazarsanız videolu anlatımı var.

onu da yaptım canım olmadı.Şimdiye kadar sadece bioderm yüz yıkama jeli kullandım başkada bir şey kullanmadım hep doğal maskeler falan yaptım ama olmayınca acaba siyah maskeyi denesem mi diye düşündüm ama denemeden sizlere danışmak istedim.

çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…