e tanışcaklar ki zatengeldikleri anda bi saat içinde istemeyecekler ki.
yani önce bi oturacaklar konuşurlar vss. sonrada temmuzda nişan düşünüyoruz zaten, ne kalmış ki şurda sonra bi daha isteme.
tanışma, isteeme ve nişanı aynı gun içinde yapanalr yok muuuu?? onlar nasıl oluyor peki
kafam karıştı, bende önceden tanışmaları daha iyi die düşünmüştüm zaten ben bu gelişlerini de tanışma diye düşünmüştüm ama aynı zamanda ellerinde çikolatarı ve çiçekleriyle gelirler diye düşünmüştüm. yani ne alaka sonra bi daha gelcekler, aileler zaten tanıyacakları kiii birbirlerini yine. evlenmiyoruz ki isteme töreniyle.
Canım, tanışmanın 1 saati, 2 saati diye birşeyi olmaz ki.
Tanışma, söz, nişan, hepsi beraber , yaparsan olur niye olmasında, tadını çıkarsana, bu kadar herşeyi niye sıkıştırıyorsun anlamadım cidden. Oldu olacak nikahıda yap yani.
Peki senin ailen ne diyecek bu konuda, hemen verirler mi, tanışma olmadan daha, kime veriyoruz, kimdir bunlar demiyecekler mi.
Karşı tarafta bu konuda belli ki, önce tanışmak istiyorlar, zaten yolu yordamı budur. Onlarda ailesi kimdir, insanlardan pat diye kız istemek istemiyorladır heralde.
En azından önden bir tanışma olsa, sonra da isteme ve nişan birarada olsa daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?