yardım eder misiniz tercihim hakkında

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. 4 yıllık sosyal hizmet yazmayı düşünüyorum ama önü açık mıdır? 2 sene önce herkes önü çok açık diyodu bugün sosyal hizmetin önü çok kapalı diyolar. Atama filan sıkıntılı mı olur bu bölüm de..?? Harç ücreti de çok pahalı geldi bana dönemlik 950 tl imiş. 4 sene de baya para gidecek. Bide boşuna okumuş olmak istemem yani boşa para harcamak...bi fikir verebilir misiniz?

Gerçekten pahalıymış.
Allahım yardım etsin okumak isteyenlere.
Kariyer açısından hiç bir bilgim yok.

pff değse ödenir hadi de.bide hiç kontenjan verilmeyen ataması zor bişeyse 4 senede neredeyse 8 milyara yakın para gider...Açıköğetim olarak okuyacağım için diğer bölümlerde saçma bölümler.Bi bu iyi diyolar ama ne yapsam bilemedim

Bu aralar istediği puanı alamayan konu komşu çocuklarından sosyal hizmetler yazacağını duyuyorum. Devlet alsa alsa her sene 100-200 tane alacak ama anlaşılan mezun sayısı katlanarak artıyor. Bence hiiç boşa yazıp da evde oturacağın bir bölüme milyarlar bağlama.

Şu anda tercih yapacak herkese tavsiyem (bir mühendis olarak) sağlık sektörü. Öğretmenlik, hukuk, mühendislik mimarlık artık yalan oldu ülkede. Çok boşta adam var. Gidin hemşire ebe olun, sağlık memuru, anestezi uzmanı falan olun. Ama böyle iki yıl popüler olup sonra sönen bölümlerde okumayın. Bi ara da yok at antrenörlüğü süper falan diyorlardı. At antrenörü dolunca işsiz kaldılar. Bu ülkede garanti meslek sade ve sadece sağlık, işsiz kalman mümkün değil, nokta..

İlgi ile takip ediyorum. Zira ben de sosyal hizmet ve Maliye arasında kararsız kaldım.

2 sene önce terör bu kadar azmamıştı paraleliydi şuydu buydu derken devlet alımlı durdurdu şuan sosyal hizmette o kadar ihtiyaç var ki ben bu bölüm mezunuyum bir kişi bir ilin bütün ilçelerine koşuyoruz acayip yogunuz kurumlarda çok uzmana ihtiyaç var ama devlet almıyorrrr, aldıgına da guvenmıyor mülakat koyuyor falan durum karışık yanii, önü kapalı falan değil bu devran böyle gitmez elbet huzura kavusursa ulke tekrar alımlara başlarlar , sosyal hızmet asla önu kapalı bir bölüm olamaz olmamalı yani hele ki yoksulluk yaşlılık her yıl artarken.

ya öyle mi diyosunuz....harçlarının pahalı olması beni düşündürdü. tüm bölümlerin harcı 290 tl iken sosyal hizmetin ki 950 tl ya

İlgi ile takip ediyorum. Zira ben de sosyal hizmet ve Maliye arasında kararsız kaldım.

ben şuan muhasebe işi yapıyorum.Bu meslek hiç benlik değil çok bunaltıcı oyüzden muhasebe maliye gibi bölümler okumak istemiyorum çok sıkıcı

İşi gücü olan insanlar bile 2. üniversite olarak sosyal hizmet okuyorlar çok fazla mezun var pek iyi bir seçenek olarak görmüyorum ben

yok anadolunun ki böyle pahalı değil ama benim puanım 332. anadoluya yetmiyo. 353 ile almış en son

Atatürk üniv çok kazık afedersiniz
sen yıne de anadoluyu yaz kontenjan açarlarsa millet bölüm gözden düştü diye tercih etmeyebilir

yok anadolunun ki böyle pahalı değil ama benim puanım 332. anadoluya yetmiyo. 353 ile almış en son...

Atatürk üniv de çok kazık afedersiniz
ha bu arada bu puanınla okuyabılcegın en güzel bölüm sosyal hizmet , önü kapandı diyenlere bakma sen ülke karısık ondan alımlar durdu

ha bu arada bu puanınla okuyabılcegın en güzel bölüm sosyal hizmet , önü kapandı diyenlere bakma sen ülke karısık ondan alımlar durdu

peki yazıcam muhakkak anadoluyuda... bişey sorucam her kuruma sadece bir tane sosyal hizmet memuru mu alınıyor? böyle bişey duymuştum ben ama doğrumu

Cok iyi bir bolum degil . Herkes te atanmiyor ama maliyedende pek bir farki yok son secenegin buysa yaz gitsin rizki veren Allahtir ... Acikogretimede cok bel baglama...

sosyal hizmet çok da işe yarar bir bölüm değil.
sağlıkla ilgili her bölümde iş garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…