- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
eşim gitmedi canım biz ikinciyi istiyoruz o da bir tane oldu ya yine olur diye düşünüyor gitmedi henüzKonu sahıbi eşinde domtora gittimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim gitmedi canım biz ikinciyi istiyoruz o da bir tane oldu ya yine olur diye düşünüyor gitmedi henüzKonu sahıbi eşinde domtora gittimi
İnşAllah olur ama bi dktorada.görünsün. Belkide sorun esındeeşim gitmedi canım biz ikinciyi istiyoruz o da bir tane oldu ya yine olur diye düşünüyor gitmedi henüz
canım erkekler genelde böyle işte biraz çekingenlik birazda gurur meselesi yapıyor sanırım kavga bile ettik ama işe yaramadı bakalım birazda zamana mı bıraksam ki diyorumİnşAllah olur ama bi dktorada.görünsün. Belkide sorun esınde
Anladm cnm inşAllah ikna olur ve gider.canım erkekler genelde böyle işte biraz çekingenlik birazda gurur meselesi yapıyor sanırım kavga bile ettik ama işe yaramadı bakalım birazda zamana mı bıraksam ki diyorum
inşallah canım biraz daha zamana bırakayım dedim bende çok takıyordum olmuyor diye buda etkiliyor olabilir bakalım.Anladm cnm inşAllah ikna olur ve gider.
Streste etkiler ama bazıları cok stres yaptıgı halde hamıle olduklarını gördüm. Streste bi sebep olabilr tabı ama cok etken oldugunu dusunmez oldum artık beninşallah canım biraz daha zamana bırakayım dedim bende çok takıyordum olmuyor diye buda etkiliyor olabilir bakalım.
aslında öyle bencede ama işte kendimizi avutuyoruz sanırım folik asit başlasam dedim faydası olur mu bilmiyorum eşimde test verse doktor ona göre tedavi uygulayacağını söyledi eşinden de test almadan tedavi uygulayamam dedi bakalım kendi haline bırakayım bir kaç ay ikna olmuyor bir türlüStreste etkiler ama bazıları cok stres yaptıgı halde hamıle olduklarını gördüm. Streste bi sebep olabilr tabı ama cok etken oldugunu dusunmez oldum artık ben
Su erkeklerdede ne gurur var . Bi damlacık sey için inata bak :) sen zaten folik asite başla cnm eşinde ne zaman ikna okursa o zaman gitsinn.aslında öyle bencede ama işte kendimizi avutuyoruz sanırım folik asit başlasam dedim faydası olur mu bilmiyorum eşimde test verse doktor ona göre tedavi uygulayacağını söyledi eşinden de test almadan tedavi uygulayamam dedi bakalım kendi haline bırakayım bir kaç ay ikna olmuyor bir türlü
aynen sorma almayı düşünüyorum bakalım folik asit canım birde tsh için endokrine gideyim diyorum ilaç dozunu falan ayarlasınlarSu erkeklerdede ne gurur var . Bi damlacık sey için inata bak :) sen zaten folik asite başla cnm eşinde ne zaman ikna okursa o zaman gitsinn.
Cnm tsha saglık ocagındada bakıyorlar oraya gitsen olmazmı. Endokrın dedidigin bölüm daha mı genış kapsamlı bakıyoraynen sorma almayı düşünüyorum bakalım folik asit canım birde tsh için endokrine gideyim diyorum ilaç dozunu falan ayarlasınlar
ben değerlere baktırmak için dahiliyeye gidiyordum canım ilk onda başladım endokrine bulunduğum yerde sıra bulmak zordu.bu işin uzmanı endokrin.bu yüzden hem çocuk düşündüğümü söylerim belki ilaç ayarlamasını yapar hemde ultrasonla da bakar troidlere.bir kez baktırmıştım nodül falan varmı diye o da 7 yıl önceydi.Cnm tsha saglık ocagındada bakıyorlar oraya gitsen olmazmı. Endokrın dedidigin bölüm daha mı genış kapsamlı bakıyor
O zaman git cnm bi görün Allah sifa versinben değerlere baktırmak için dahiliyeye gidiyordum canım ilk onda başladım endokrine bulunduğum yerde sıra bulmak zordu.bu işin uzmanı endokrin.bu yüzden hem çocuk düşündüğümü söylerim belki ilaç ayarlamasını yapar hemde ultrasonla da bakar troidlere.bir kez baktırmıştım nodül falan varmı diye o da 7 yıl önceydi.