- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
TeşekkürlerCanimmm çok güzel olmuuuus. Ne havali. Cok modern duruyor. Ben bayıldım vallahigüle güle otur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerCanimmm çok güzel olmuuuus. Ne havali. Cok modern duruyor. Ben bayıldım vallahigüle güle otur
![]()
Olabilir senin çevrenin senin gibi düşünmesi normalHerkes bayılıyor.. Neyse önmli olan benim bğenmem zaten :)
Benim çevrem diye Benim beğendiğimi mi beğenmek zorunda insanlar? Haklısın evime ilk kez gelen yeni tanıştığım aa ne kdr güzelmiş evin içim açıldı diyen yan komşumda zaten Benim çevrem çok Haklısın.. Neyse..Olabilir senin çevrenin senin gibi düşünmesi normalevet önemli olan senin beğenmen
Arkadaşım ister kabul et ister etme güzel olmadı gerçekler acı olabiliyor insanlar seni kırmak istemiyordur seninle ne alıp veremediğim olabilirBenim çevrem diye Benim beğendiğimi mi beğenmek zorunda insanlar? Haklısın evime ilk kez gelen yeni tanıştığım aa ne kdr güzelmiş evin içim açıldı diyen yan komşumda zaten Benim çevrem çok Haklısın.. Neyse..
Arkadaşım ister kabul et ister etme güzel olmadı gerçekler acı olabiliyor insanlar seni kırmak istemiyordur seninle ne alıp veremediğim olabiliranket yap en iyisi :)
yorum yapmıştım ama siz almışsın bile güle güle kullanın. herkesin zevki ve seçenekleri farklı tabi. siz beğenmişsiniz bizede güle güle kullanın demek düşer.Hani olmaz uyumlu olmaz demiştnz ya evin son halini atıyorum :)
Eki Görüntüle 2101894 Eki Görüntüle 2101895
Eki Görüntüle 2101896
Senin karışık evin icin ben ne kasılıcamHerkesin görüşü ayrı ne gerçeği ne acısı ya nerelere bağladın... Kırmak istemiyorsa yorum yapmaz kimseye nasıl olmş diye sormadan ne kadar güzel evin cıvıl cıvıl içim açıldı diyen biri Kırmak istemediği için mi iltifat ediyor yani.. Sözümün arkasında durcam diye kasım kasım kasıldınız biraz rahat olun...
Senin fikrini biliyoruz zaten beğenmek zorunda da ddğilsin.. Demişsin ya kırmamak için öyle diyordur diye bi insana sorarsan kırmamak için söyler sormadan o kişi kendi isteği ile yorum yapıyosa gerçek fikridir kırmamak için değildir yani onu anlatmaya çalışıyorumSenin karışık evin icin ben ne kasılıcambeğenmek zorundamıyım en başından beri olmaz dedik gittin gene yaptın her taraf ayrı telden çalıyor :)
yorum yapmıştım ama siz almışsın bile güle güle kullanın. herkesin zevki ve seçenekleri farklı tabi. siz beğenmişsiniz bizede güle güle kullanın demek düşer.
Gule gule kullanirsin insaAllah.. Salon mu oturma odasi mi bilemedim ama cok fazla desen olunca bana karisik geldi.. Hali farkli desen, sehpadaki farkli desen, koltugun sirt kismindakiler farkli desen (ve alakasiz), bir de resim baskili kirlentler var..
Herkesin zevki cok farkli tabii ki, kimi bayilir kimi begenmez.. Koltuklar tek renk olup sehpa ortusu de hali ile ayni desen olursa karisiklik azalabilir diye dusunuyorum.. Spor ve klasigi bi arada kullanmissin ve uyumsuzluk ortaya çıkmış.. Aslinda parçalar tek tek guzeller..Halı değil o Halım çok ssade olmazsa halıyla da kullanablrm yani üstündeki Halı örtüsü. Bilmm bna bu karışıklık hoş görünüyor teşkkrleer yine de o koltuk minderi de iki türlü yani arka trafı gri aslında gri tarafını çeviriyorum o gün kaynanam vardı o öyle koymuş bnde farklı etmeden yani düzeltmeden çekmişim
Herkesin zevki cok farkli tabii ki, kimi bayilir kimi begenmez.. Koltuklar tek renk olup sehpa ortusu de hali ile ayni desen olursa karisiklik azalabilir diye dusunuyorum.. Spor ve klasigi bi arada kullanmissin ve uyumsuzluk ortaya çıkmış.. Aslinda parçalar tek tek guzeller..
Şu desenli krem berjerler bozuyor isi, yani onlarin deseni.. Tek renk kaplatma sansin yok mu?Koltuk seçimimden bende hiç memnun değilim sonradan pişman oldum keşke daha klasik bişey alsaymışım fon perde de aldım bu arada son foto koyacağım şmdi
Eki Görüntüle 2104086 Eki Görüntüle 2104087 Eki Görüntüle 2104088
Şu desenli krem berjerler bozuyor isi, yani onlarin deseni.. Tek renk kaplatma sansin yok mu?
Allah gule gule oturmayı nasip etsin, icine sindiyse cok didiklemeye lüzum yok..Valla olabilr tabi kaplatmak çok masraflı ama diye biliyorum birde bi öncekine asıl halı desenimi de ekledim sonradan arada bi öyle bi de halı örtüsüyle kullnrm artık
Teşekkür ederim :)Allah gule gule oturmayı nasip etsin, icine sindiyse cok didiklemeye lüzum yok..