Yardım eder misiniz?

ecesu81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
676
1
96
Diğer
hanımlar şifon kumaşım var elbise diktirmek istiyorum ama bir türlü model bulamıyorum.
kısa kollu, boyu uzun veya kısa farketmez. bu kumaşa nasıl bir model gider. yardım eder misiniz? bulunduğum yerde alışveriş yapma olanağımız yok. bende terzi bulmuşken elimdeki kumaşları değerlendireyim diyorum. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Imageshack - pic1066

canım benim hoşuma giden modeller belki beğenirsin uzun vs ayarlarsın kendine göre kolay gelsin

cnmm böle çıtı pıtı bi elbise diktirebilirsinnnn..kumaşın çok güzelll..ben olsam diz izasında kalın askılı yada karpus kol tarsı sade bşy diktirim aynı kumaşından bele kemerde yaparım süper olur:)

Hallelujah bacımın ekledigi resimlerden mavi elbiseye bayıldım cnm işte öle bşy süper olur:)

Hallelujah bacımın ekledigi resimlerden mavi elbiseye bayıldım cnm işte öle bşy süper olur:)

evet canım gerçekten güzelmiş. ben doğudayım şu an burda da giyebileceğim bişeyler olsun istiyorum. kolu da kısa kollu olması lazım. kol takılsa model bu kadar güzel durur mu ki?

evet canım gerçekten güzelmiş. ben doğudayım şu an burda da giyebileceğim bişeyler olsun istiyorum. kolu da kısa kollu olması lazım. kol takılsa model bu kadar güzel durur mu ki?

cnm doguda yaşıyorsan ozman iş degişiyor:)bende dogudayım anlıyorum seni..ozman bak böle bşyi rahat giyebilirsin açıkta olan bi yer yokkaydirigubbakcemile3beline kesinlikle kendi kumaşından kemer diktir şekerim çok tatlı oluyo:)

bu elbise tam buraya uygun canım. terzinin de dikebileceğinden şüpheliyim aslında. tesettür kıyafetleri diktiği için becerebilir mi bilmiyorum. bu kumaşı feda edeyim güzel olursa ne var ne yoksa diktiririm artık. aslında şimdi boyu uzun, etekleri fırfırlı elbiseler moda ama model göremiyorum ki bulunduğum yerde. doğrudüzgün bady bile satılmıyor.

Son düzenleme:
bu elbise tam buraya uygun canım. terzinin de dikebileceğinden şüpheliyim aslında. tesettür kıyafetleri diktiği için becebirlir mi bilmiyorum. bu kumaşı feda edeyim güzel olursa ne var ne yoksa diktiririm artık.

cnm tesettür kıyafetler daha zor dikiliyorrr ayrıntı istiyor..ama bunda bşy yok kısss bunu dikemiyen terzi daha o işi yapmasın bence:)sen içine sinen modeli götür diksin ama sonra buraya koy resmini merak ettim ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…