Saç Rengi ve Saç Boyama yardım eder misiniz??

ebruli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
63
0
0
Kocaeli
arkadaşlar banada bi yardım edin lütfeeenn..röfleli saçımı 3 kez kumrala boyadıktan sonra en son küllü kumral boyadım.renk güzel oldu çevremdekiler çok beğendi ama güneşte turuncumsu duruyor.beni çok rahatsız etti.lorealin 7.31 koyu kumral dore küllü adlı boyayı kullansam turuncular doreleşirmi?bide kutuda açık renk görünüo saç ama koyu kumral diye geçiyor.çok koyu olmaz değil mi içinde dorelik olduğu için..fikirlerinize ihtiyacım var..

resimdeki renge aldanma canım. koyu kumral koyu durur. dore kahve akabilen bir boyadır. rofleli oldugu icin akmaya daha da musait olur. o yuzden bence sacının rengini değiştirme. dorekahveye boya tekrar ve sadece rofleler koyulaşsın istiyorsan 30 dk yerine 15 dk beklet vi yııka. cok bekletirsen sacının hepsi dore kahve olur. açıkları da kapatmış olursun. aaçık renkler acık kalsın ama biraz koyulaşsın istiyorsa 15 dk bekletmen yeterlidir. ama rofleli sactaki boya yıne biraz akıp rengi açılacaktır. bu roflenin gölgenin özelliğidir.alkisalkisalkis

Cnm benim röfleler kapandı tamamen.4 aydır her ay boyuyorum kumrala.bu ay ilkkez küllü kumral yaptım ama turuncu yansımalar oldu..ben o yansımadan rahatsız oldum..

Cnm benim röfleler kapandı tamamen.4 aydır her ay boyuyorum kumrala.bu ay ilkkez küllü kumral yaptım ama turuncu yansımalar oldu..ben o yansımadan rahatsız oldum..

hmmm yanlıs anlaşılma olmus o zaman küllü kumral bkıra çalan bir renktir ve işikta turuncu parlaklık olur. gamyoncuiremsu

evet canım turuncu parlamaması icin bakır içeren renkleri boyamaman lazım. duz kumral olabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…