Doğuma Hazırlık Yardım Eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğime hangi isim daha çok yakışır?

• Ankete Katılan
    17

bjk_15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
91
0
86
Burdur
Hamileliğimin 33.haftasındayım.Ve hala bebeğime ismi ile seslenemiyorum.Sizden bana bu konu da yardımcı olmanızı iztiyorum.İki seçenek var içime sinen.Bunlardan biri için eşimi iknaya çalışacağım.Sizlerden de fikir bekliyorum lütfen anketi oylar mısınız?

Bera ismini sevdiğim için onu işaretledim ama Saip diye bir isim daha önce hiç duymamıştım. Anlamı nedir acaba?

saip bende duymadım said olmasın o...
bera daha güzel..
ama saip enis de hoş olur.

Hedefe doğru ulaşan. İsabetli olan, doğru olan, hata etmeyen. - Türk dil kuralı açısından "b/p" olarak kullanılır
anlamı buymuş...saib daha hoş..

Saip rahmetli babamın ismi. Benim doğumumdan 7 ay sonra vefat etmiş.Hiç tanıyamadım onu.Küçüklüğümden beri bi oğlum olsun babamın ismini koyabileyim dua etmiştim.Çok şükür Rabbim kabul etti.Eşim de saygı duyuyor sağolsun.Biz de Saip'in yanına ikinci bir isim arıyoruz.Bera benim de hoşuma giden bi isim.Ve SAip "p" harfi ile bittiği için "b" harfli bi isim ile ikinci ismin başlaması da güzel.Anlam olarak da güzel BERA.İlim de ve Cemal de üstünlük demek.Ancak duyan o ne biçim isim bela der gibi felan diyor.Eşim de o nedenle Bera ismine sıcak bakmıyor. Sizlerin de yardımı ile oy fazlalığı olan ismi kullanacağım bebeğimde inş.Artık ona ismi ile hitap etmek istiyorum.Gelmesine az bi zaman kaldı.(hayır ve sağlıkla inş.tüm anne adaylarını bebeklerine kavuştursun Rabbim)O nedenle ismi netleşsin istiyorum.Oy kullanan ve fikrini ifade eden herkese tşk.ler.
Saip'in anlamı Ecrin1001'in de yazdığı gibi Hedefe doğru ulaşan. İsabetli olan, doğru olan, hata etmeyen demek.

Hımm,Sina'da çok hoş bi isim.İbni Sina'yı çağrıştırdı bana.Anlamına da baktım.
1. Arap yarımadasının Mısır ile birleştiği yerde bir üçgen oluşturan yanmada. 2. Bu yarımadada bulunan dağ. 3. Hz. Musa'ya Allah'tan levhaların (sözlerin) geldiği dağ.
4. İlaç yapılan bir tür bitki
Eşimle paylaşacağım tşk.ler Ecrin..

Kayınpederimin ismi HASAN.O nedenle eşim Hasan Saip 'de ısrarlı.Bu nasıl olur sizce? :(
Allah'ım 34 haftalık hamileyim hâlâ oülumun adı yok :(:(

Seçeneklerden illaki biri ise Saip Aral diyorum canım.Ben oğlum olsa Metehan Arol koyardım mirmirmirmir

bera ismini ilk kez duydum ve cok hos gelıyor. sımdı ınternetten bakıcam anlamına. BERA.. kız mı erkek mı sızınkı bılemedım ama bera kız ısmı gıbı gelıyor kulaga..

bera ismini ilk kez duydum ve cok hos gelıyor. sımdı ınternetten bakıcam anlamına. BERA.. kız mı erkek mı sızınkı bılemedım ama bera kız ısmı gıbı gelıyor kulaga..

Erkek...
Sonunda meleğim oğluşum geldi...
Adı Saip Aral oldu.Bugün tam bir aylık oldu oğlum.04,10,2010'da dünyaya geldi.Ankete katılan ve iyi dileklerini sunan herkese sonsuz tşk.ler..
Ben de tüm anne adaylarına hayırlı,sağlıklı ve kolay doğumlar diliyor dünyaya gelen ve hayatta olan tüm bebek ve çocuklara hayırlı ,uzun ömürler diliyorum..

Back
X