yardım eder mısınız:/

gulsum30

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
173
49
33
MRB yardımınıza o kadar çok ıhtıyacım varkı bu msjı aglayarak yazıorum lutfen yardımcı olurmusunz ben 1 yıllık evlıyım 3 aydr cocuk ıstemeye karar verdık ve malsef olmadı dun doktora gıttım yumurtalıkların yavas calısıyor dedıler bu hıc anne olamayacagım anlamınamı gelıyor:KK43: yada yavas calıstıgı halde gebe kalablırmıyım yada yumurtalıklar yavas calısıtıgı halde bız genede ılıskıye devam edelımmı nasıl olacak:KK43:bılgılendırırsenız cok mutlu edersinız

sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz diyenlerin bile çocuğu oluyor. . kendini üzenlerin sıkıntıya sokanların çocuğu daha geç oluyor bu kanıtlanmış bişey. . moralini bozmamaya çalış. .

peki yumurtalıkların az calısması nasıl tedavı edılıyor bana adetının ucuncu gun gel dedı doktor fakat doktorum hc ılgılenmedı bnle dırek ılac yazdı eve gonderdı adetının ucuncu gunu gel dedı:KK43:napacagmı bılmıorum

peki yumurtalıkların az calısması nasıl tedavı edılıyor bana adetının ucuncu gun gel dedı doktor fakat doktorum hc ılgılenmedı bnle dırek ılac yazdı eve gonderdı adetının ucuncu gunu gel dedı:KK43:napacagmı bılmıorum
orasını bilmiyorum ama yumurtalıkları az çalışan kadınların hamile kaldığı biliyorum hemde burada kk . . şahit oldum . . doktorunu iyi seç .

sızde nerde yasıyorsunuz onerebılecegnız bı doktor varmı acaba
kocaeli canım çok iyi tanıdığım doktor yok . . bende yeni değiştirdim doktorumu . . bi erkek doktor var cihangir ay onu çook övüyorlar. .

cıhangır ay pekı cok tsk ederım en azından msjımı okuyup yardımcı oldugun ıcın cok tsk ederım cok

arkadasim bunu bu kadar kafana takma.yumurtalari hizlandirmak icin ilac veriyorlar basit tedavisi.benden sana tavsiye hergun iki tane kuru incir ye incir yumurtalari calistirmak icin cok iyi bunu yap ve iyi bi doktor bul arada kontrol icin.gecmis olsun

ya başka bir doktora daha mı gitsen 2010 yılında bekarken gittiğim kadın doğumcu aynı bunu dedi yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi.neyse evlendim bebek istiyorduk doktora gittim ve bunu demiştim , doktor hayır gayet iyi çalışıyor yumurtalıkların dedi.

bir arkadaşıma da doktor bekarken senin çocuğunun olmaz demiş çok düşük ihtimal kız evlendi 1.5 yıl snr hamıle kaldı şimdi 2.ciye hamıle.

senınkı hallolcak bir şey,çalışmalara devam et ve sana tavsiyem :

ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yap.yumurta çatlatmak için olanını.

incir havuç karışımı.nette bulabılırsın cnm..

sakın umudunu kaybetmeeeeeeee, bir gün bebişiin olacak inşallahhh :))))

canım üzülme bana doktor çocugun yüzde 50 olur yüzde 50 olmama ihtimali var dedi ilk ay hamile kaldım yumurtalıkların az çalışması çocuk olmayacagı anlamına gelmiyor sana yumurtalıkların çalışmasını hızlandıracak ilaç verirler ve kalırsın Allahın izniyle ama bu soruları doktoruna sormalısınkı en iyi cevabı o verebilir eğer cevapları açıklayıcı ve ilgili değilse kesinlikle başka bir doktora git mutlaka çevrende başka bir hastane başka bir kadın doğumcu vardır birde bol bol Allahtan iste ona tevekkül et inşalah en yakın zamanda güzel haberleri alırız sen içini ferah tut

kocaeli canım çok iyi tanıdığım doktor yok . . bende yeni değiştirdim doktorumu . . bi erkek doktor var cihangir ay onu çook övüyorlar. .
Evet canim cok haklisin kizimdada cihangire gidiyordum oglum icinde ona gidiyorum mukemmel bir doktor kafa dengi cok samimi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor super memnunum 10 cocuk dogursam hepsindede ona giderim :)

benimde ilk gittiğim doktor polikistik oversin, hamile kalman zor dedi, üstelik adetim düzenli ve pkonun hiç bi belirtisi yoktu. adetim düzenli dediğimde yumurtlamadan adet görüyosundur dedi. 3 ay avare gibi gezdim moral bozukluğuyla, dün başka doktora gittim, polikistik falan değilsin yumurtan tam 18 mm de 2 günü iyi değerlendir çatlamak üzere dedi. yani demem o ki başka doktora git bacım sen, ayrıca yumurtaların tembel olması bebek sahibi olmaman anlamına gelmiyo, incir kürü dene, başka doktora git ve çocuk sahibi olamıcam fikrini kafandan at.

benimde ilk gittiğim doktor polikistik oversin, hamile kalman zor dedi, üstelik adetim düzenli ve pkonun hiç bi belirtisi yoktu. adetim düzenli dediğimde yumurtlamadan adet görüyosundur dedi. 3 ay avare gibi gezdim moral bozukluğuyla, dün başka doktora gittim, polikistik falan değilsin yumurtan tam 18 mm de 2 günü iyi değerlendir çatlamak üzere dedi. yani demem o ki başka doktora git bacım sen, ayrıca yumurtaların tembel olması bebek sahibi olmaman anlamına gelmiyo, incir kürü dene, başka doktora git ve çocuk sahibi olamıcam fikrini kafandan at.
bende aynı senin yaşadıkları yaşadım canım polikistik over dedi dr sonra başka dr gittim alakası yok dedi ama o da olmaz dedi ben baya bıraktım bebek düşüncesinide aklımdan çıkarttım akışa bıraktım veee hamişimmm :KK49::KK49::KK49:

bende aynı senin yaşadıkları yaşadım canım polikistik over dedi dr sonra başka dr gittim alakası yok dedi ama o da olmaz dedi ben baya bıraktım bebek düşüncesinide aklımdan çıkarttım akışa bıraktım veee hamişimmm :KK49::KK49::KK49:
ne güzel ya :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim ve tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah :)

X