- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi melenekekekeek
Bazen gelir insana. Olucekmis gibi. O da sizi çok seviyosa uzulme benim arkamdan demiş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir umarım öyledir bana küsmemiştir umarım. Teşekkür ederim cevabınız için:)baştan söylesene "annem"diye.kafamda intihara meyilli piskolojisi bozuk bir sevgili canlandi..annenizde size teselli anlaminda soylemistir.benim annemde der bana uzulme ben ölünce diye.o öyle deyince daha cok üzüluyor insan.anne iste evladinin arkadindan bile uzulmesine dayanamiyor yüregi. annem benim deyin.allah gecinden versin deyin.sarilin öpun.anneler candir:)
OlabilirBazen gelir insana. Olucekmis gibi. O da sizi çok seviyosa uzulme benim arkamdan demiş olabilir.
Uzulme demek istemisMerhaba. "Ölürsem arkamdan ağlama" bu söz ne anlama geliyor sizce? Biri bana bu sözü söyledi de. Yani iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Düşündüm düşündüm ama bir türlü ne demek istedi anlayamadığım için size sormaya karar verdim. Lütfen yardım edin ne demek istemiş olabilir bu sözü söylerken?
Bilmiyorum kiAcaba annenizin sizden sakladığı önemli rahatsızlığı mı var?
Yani öldürmeyecek kendini korkmayın öldürecek yada ölecek insan haber vermez.Merhaba. "Ölürsem arkamdan ağlama" bu söz ne anlama geliyor sizce? Biri bana bu sözü söyledi de. Yani iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Düşündüm düşündüm ama bir türlü ne demek istedi anlayamadığım için size sormaya karar verdim. Lütfen yardım edin ne demek istemiş olabilir bu sözü söylerken?
Bi sorun geçmedi. Aynen anlayamadım yaYani aranizda bir sorun mu gecti de boyle dedi...yoksa bir anda mi ...
Ilginc...duygu somurusu gibi...aslinda sitem gibi...yada asiri.sevgi aglama hayatina devam et gibi...ucu acik![]()