• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misinizz?

Bazen gelir insana. Olucekmis gibi. O da sizi çok seviyosa uzulme benim arkamdan demiş olabilir.

baştan söylesene "annem"diye.kafamda intihara meyilli piskolojisi bozuk bir sevgili canlandi..annenizde size teselli anlaminda soylemistir.benim annemde der bana uzulme ben ölünce diye.o öyle deyince daha cok üzüluyor insan.anne iste evladinin arkadindan bile uzulmesine dayanamiyor yüregi. annem benim deyin.allah gecinden versin deyin.sarilin öpun.anneler candir:)
Olabilir umarım öyledir bana küsmemiştir umarım. Teşekkür ederim cevabınız için:)

Merhaba. "Ölürsem arkamdan ağlama" bu söz ne anlama geliyor sizce? Biri bana bu sözü söyledi de. Yani iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Düşündüm düşündüm ama bir türlü ne demek istedi anlayamadığım için size sormaya karar verdim. Lütfen yardım edin ne demek istemiş olabilir bu sözü söylerken?
Uzulme demek istemis

Yani aranizda bir sorun mu gecti de boyle dedi...yoksa bir anda mi ...
Ilginc...duygu somurusu gibi...aslinda sitem gibi...yada asiri.sevgi aglama hayatina devam et gibi...ucu acik:KK53:

Merhaba. "Ölürsem arkamdan ağlama" bu söz ne anlama geliyor sizce? Biri bana bu sözü söyledi de. Yani iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Düşündüm düşündüm ama bir türlü ne demek istedi anlayamadığım için size sormaya karar verdim. Lütfen yardım edin ne demek istemiş olabilir bu sözü söylerken?
Yani öldürmeyecek kendini korkmayın öldürecek yada ölecek insan haber vermez.

Ses tonu cok degistirir bence bu cümleyi.

Sen beni cok ararsin.

Benim icin üzülme.

Kendi derdine yan.

Pişmanliginda bogul.

Beni kaybediyorsun. Tut elimden. Trip yapıyorum çaktırma istemiyorum desem bile istiyorum.

Gibi pek cok cümleye gelebilir.

Back
X