Yanlış düşünüyorsunuz konuyu açmak istemedim kendimce sebeplerim var amacım sadece yardım etmek o kadar.Birlikteyiz her zaman görüyorum bazı şeyleri.konu tamamen yanlış anlaşıldı sanırım.
Ama yorumumda da dedim ya anlayamadık muğlak diye
Yani çocuğa atıyorum özel bir aparat mı alınacak özel doktora mı gidecek özel bir kreşe vs mi yazdırılacak
Eltim ilgisiz diyorsunuz tamam ilgisiz de siz bir miktar para verip aracı olunca elti ilgili olmayacak ki sağlık sorunu da şıp diye çözülmez
Yardım yapılır elti çocuğu olması gerekmez sokaktan geçene de edilir de ailesi bunu bilmeli
Bir gün otobüse bindim bir adamcağız telefonla konuşuyor işte çalıştığı iş yerinden para istiyor akrabaları arıyor açmıyorlar ya da para yok diyorlar yalvarıyor 250 TL için
Gözünden yaşlar akıyor vs ama otobüs içinde dilenmiyor
İneceğim durağa geldim baktım yine duruyor gel kardeş şurada bankadan çekeyim vereyim dedim
Telefonda istediğinin iki katını çektim eline verdim döndüm ve gittim
Dolandırıcılık mıydı gerçek miydi bilemem ama ben karşıya geçtiğimde üniversite metrosuna bindi gitti telefonda çocuğun üniversitede yattığını söylemişti
Bu durumda olan eltimin çocuğu olsaydı ve annesi ilgisiz ben bu parayı çaktırmadan vereyim moduna giremezdim yarınları düşünür açıkça verirdim