Yardım eder miydiniz?

Aracı olacaksanız maasınız yarısını verıyorsunuz. Ayrıca annesının babasının bılmesı lazım kım yapıyorsa ıyı bırseyde olsa ben bılmek ısterım cocuguma kım neden yardım edıyor
Annesi babası bilecek tabiki ama ben aracı olacağım sadece eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ben biraz yardımcı olacağım geri kalanını onlar hall
Aracı olacaksanız maasınız yarısını verıyorsunuz. Ayrıca annesının babasının bılmesı lazım kım yapıyorsa ıyı bırseyde olsa ben bılmek ısterım cocuguma kım neden yardım edıyor
Yok annesi babası zaten bilecek ancak eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı.Ben aracı olacağım zaten ama arka planda biraz destek olmak istedim sadece.Gerisini onlar halleder zaten.Ben çocuğa üzüldüm sadece

Annesinin onayi olmadan hicbir cocuga yardim etmem
Once annesini ikna eder onayini alirdim mutlaka
Ben aracıyım onlar bilecek hep beraber yapacağız ama başlangıçta ben içimden geldi birşeyler yapmak istedim o kadar.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı ben ona üzüldüm.

Belkı eltınız yapmak ıstıyor onu ılgısızlıkle sucluyorsunuz kadının elınden gelmıyor ozellıkle ne yapılacaksa annesının dahılınde yapılmalı.

Herkese merhaba aklımı kurcalayan bir soruyu size de sormak istedim.
Nişanlısınız.Eşinizin ailesiyle ve eltinizle aranız inanılmaz derecede iyi.Seviyorsunuz birbirinizi.Yalnız eltinizin küçük bir çocuğu var.Bir sebepten dolayı içler acısı bir halde(sebebini söyleyemeyeceğim.).Henüz 4 yaşında.Tüm aile buna üzülüyor ve şuana kadar pek birşey yapamamışlar.Ve siz birşeyler yapabileceğinizin farkındasınız.Yalnız yardım yapıcaksanız eltinizden gizli yapacaksınız.Ve bu yardım çocuğun tüm yaşamını etkileyecek.
Ve bunun içinde aylık gelirinizin 5 te ikisini harcamanız gerekli.
Siz olsanız bu yardımı yapar mıydınız? Biraz tuhaf bir soru oldu farkındayım ama elti biraz uzak bir akraba olduğu için sana düşmez boşver diyenler oldu o yüzden sormak istedim.
Eğer çocuk kurtulacaksa ne gibi bi sorunu var çocugun çok anlayamadım saglık mı yada nedır bılmıorum.Elinizden geleni yapın bebce.Ama be olur karşılık beklemeyin.

Herkese merhaba aklımı kurcalayan bir soruyu size de sormak istedim.
Nişanlısınız.Eşinizin ailesiyle ve eltinizle aranız inanılmaz derecede iyi.Seviyorsunuz birbirinizi.Yalnız eltinizin küçük bir çocuğu var.Bir sebepten dolayı içler acısı bir halde(sebebini söyleyemeyeceğim.).Henüz 4 yaşında.Tüm aile buna üzülüyor ve şuana kadar pek birşey yapamamışlar.Ve siz birşeyler yapabileceğinizin farkındasınız.Yalnız yardım yapıcaksanız eltinizden gizli yapacaksınız.Ve bu yardım çocuğun tüm yaşamını etkileyecek.
Ve bunun içinde aylık gelirinizin 5 te ikisini harcamanız gerekli.
Siz olsanız bu yardımı yapar mıydınız? Biraz tuhaf bir soru oldu farkındayım ama elti biraz uzak bir akraba olduğu için sana düşmez boşver diyenler oldu o yüzden sormak istedim.

Düzeltme: Ben aracıyım sadece.Anne ve babanın haberi tabiki olacak.Fakat onlar biraz toplumdan uzaklar ne nerde bilmiyorlar.Ben teşvik edeceğim.Ancak başlangıçta arka planda yardım etmek istedim o kadar.Gerisini onlar halleder.Eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ona üzüldüm.
Açıkçası çocuğun durumunu bilmeden bişey diyemicem. Ayrıca kimse benim çocuğumun iyiliğini benden daha çok isteyecek değil diye düşünüyorum . Yani düşündüğünüz şeyin o çocuk için doğru olduğuna nasıl karar verdiniz.

Annesi babası bilecek tabiki ama ben aracı olacağım sadece eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı ben biraz yardımcı olacağım geri kalanını onlar hall

Yok annesi babası zaten bilecek ancak eltim biraz ilgisiz çocuğuna karşı.Ben aracı olacağım zaten ama arka planda biraz destek olmak istedim sadece.Gerisini onlar halleder zaten.Ben çocuğa üzüldüm sadece

Gerisini halledeceklerine emin misiniz?

Madem halledecekler, neden ilk adımı da onlar atmıyor?

Siz bilinclendiriceksiniz aileyi anladıgım kadarıyla öncü olucaksınız hiç tereddüt etmeyin. Konu saglık ve cocuklar ben olsam Bi dk durmam.

O kadar muğlak ki konu

Çoğu kişi oğlumu konuşma terapistine götürmemi önerir oysa şu anki konuşma sıkıntısının sebebi konuşma terapisti

İki üç terapiste götürdüm kimse bilmez bu beni ilgisiz anne mi yapar

eltim karşıma geçip annesi ilgilenmemiş ben randevu alıp ilk ayın parasını da vereyim onlar verim alınca devam eder derse sadece güler ve senin haddin mi derim

Çocuğun annesinin ilgisini vs ölçemezsiniz zira onlarla o şartlarda yaşamıyorsunuz

Birşey yapacaksanız aileye açıkça söyleyin ya da yapmayın yıllar sonra öğrenirlerse aracı vs olduğunuzu çok kızarlar

Ben aracıyım onlar bilecek hep beraber yapacağız ama başlangıçta ben içimden geldi birşeyler yapmak istedim o kadar.Eltim biraz ilgisiz çocuğa karşı ben ona üzüldüm.
Anne biliyor ise maasimin tamamini bile verirdim bir cocuga faydasi dokunacaksa , akraba olup olmamasi umurumda bile olmazdi

O kadar muğlak ki konu

Çoğu kişi oğlumu konuşma terapistine götürmemi önerir oysa şu anki konuşma sıkıntısının sebebi konuşma terapisti

eltim karşıma geçip annesi ilgilenmemiş ben randevu alıp ilk ayın parasını da vereyim onlar verim alınca devam eder derse sadece güler ve senin haddin mi derim

Çocuğun annesinin ilgisini vs ölçemezsiniz zira onlarla o şartlarda yaşamıyorsunuz

Birşey yapacaksanız aileye açıkça söyleyin ya da yapmayın yıllar sonra öğrenirlerse aracı vs olduğunuzu çok kızarlar
Kesınlıkle kımse annesınden daha cok dusunemez cocugunu. Ben dogru bulmadım yaklasımı

O kadar muğlak ki konu

Yanlış düşünüyorsunuz konuyu açmak istemedim kendimce sebeplerim var amacım sadece yardım etmek o kadar.Birlikteyiz her zaman görüyorum bazı şeyleri.konu tamamen yanlış anlaşıldı sanırım.

Yanlış düşünüyorsunuz konuyu açmak istemedim kendimce sebeplerim var amacım sadece yardım etmek o kadar.Birlikteyiz her zaman görüyorum bazı şeyleri.konu tamamen yanlış anlaşıldı sanırım.

Ama yorumumda da dedim ya anlayamadık muğlak diye

Yani çocuğa atıyorum özel bir aparat mı alınacak özel doktora mı gidecek özel bir kreşe vs mi yazdırılacak

Eltim ilgisiz diyorsunuz tamam ilgisiz de siz bir miktar para verip aracı olunca elti ilgili olmayacak ki sağlık sorunu da şıp diye çözülmez

Yardım yapılır elti çocuğu olması gerekmez sokaktan geçene de edilir de ailesi bunu bilmeli

Bir gün otobüse bindim bir adamcağız telefonla konuşuyor işte çalıştığı iş yerinden para istiyor akrabaları arıyor açmıyorlar ya da para yok diyorlar yalvarıyor 250 TL için

Gözünden yaşlar akıyor vs ama otobüs içinde dilenmiyor

İneceğim durağa geldim baktım yine duruyor gel kardeş şurada bankadan çekeyim vereyim dedim

Telefonda istediğinin iki katını çektim eline verdim döndüm ve gittim

Dolandırıcılık mıydı gerçek miydi bilemem ama ben karşıya geçtiğimde üniversite metrosuna bindi gitti telefonda çocuğun üniversitede yattığını söylemişti

Bu durumda olan eltimin çocuğu olsaydı ve annesi ilgisiz ben bu parayı çaktırmadan vereyim moduna giremezdim yarınları düşünür açıkça verirdim

Back
X