eşimin facesinde yabancı isimde biri var ve acayip gizlenmişmi anlayamadım,
onun facene giriyorum arkadaşlarında gözüküyo ama kım dıye girip bakmak istiyorum,
üstüne tıklıyorum arkadaşlarından çıkar yazıyo ve kım olduğunu göremiyorum,
sordum yok falan diyo.akşam geçmişte silinmiş.ya geçmişi getirmek yada facesindeki kişiyi görüntülemek istiyorum lütfen yardım edin..
onun facene giriyorum arkadaşlarında gözüküyo ama kım dıye girip bakmak istiyorum,
sordum yok falan diyo.akşam geçmişte silinmiş.ya geçmişi getirmek yada facesindeki kişiyi görüntülemek istiyorum lütfen yardım edin..
resmi yok erkek şekli var sadece eşimin facesinden girdim resme tıklıyorum açılmıyo sadece anlamadığım şeyler ve arkadaşlıktan çıkar yazıyo..eşimde tel.de konuştuk yemin ediyo yok diye bende bu nekadar çok tesadüf yani yıne beni kandırıyo bıktım bu adamdan..
Şöyle olmuş olabilir evvelden arkadaşlardır.
Diyelim ahmettir yani adam hesabını gizlemiştir kendi arkadaşlarına da sadece profil resmi vs görünüyordur.
adınıda değiştirmiştir o yabancı isimle böyle de olabilir.
çok karışık yazdım ya :/
olabilir canım gogleden çevirisini yaptım hesap kapanmıştır diyo.geçmişi nasıl geri getirebilirimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?