- 23 Ağustos 2020
- 36
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi yagmurkarnlk
-
Hayır yok kontrol yaptırdım kist yada her hangi bir sorunum suanlık yokPolikistik over varmı canım?
Evet yakaladım 6 gün geçti üzerindenPik yakaladın mı peki ? Yumurta olgunlaşınca 2 çizgi kıpkırmızı olur?
Var ama yumurtlama günümden itabaren var çatlamam oldu koyu çıkmıştı 6 gün gectı onun üzerinden pazartesi yumurtlama testi yaptım çizgi aşırı silikti yok gibiydi Bugün böyle adetime 8 gün var tekrar mı yumurtlama oluyor acabaPeki kasıklarınızda ağrı var mı batma
O zaman gebelik pozitif i de olabilir.. Kan testi yaptırsan mı acaba adete kaç gün kaldı?Evet yakaladım 6 gün geçti üzerinden
Pazartesi günü yaptığım test yok gibiydi belki devam ediyordur diye yapmıştım silik çok fazla silikti Bugün ki bu şekilde olunca tekrar oluyor sandımBu test silik gibi zaten yani normal olan bu
hiç sanmıyorum ya o kadar umutsuzum ki artık 8 gün var adetimeO zaman gebelik pozitif i de olabilir.. Kan testi yaptırsan mı acaba adete kaç gün kaldı?
Mutlaka senden bir haber bekliyor olucam.. Beni sonucdan haberdar eder misin?hiç sanmıyorum ya o kadar umutsuzum ki artık 8 gün var adetime
Bende çok merak ettim canım banada lütfen haber veririm misin umarım güzel Bi haber olurhiç sanmıyorum ya o kadar umutsuzum ki artık 8 gün var adetime
Tabiki suanl adetime 8 gün var mutlaka haberdar ederimMutlaka senden bir haber bekliyor olucam.. Beni sonucdan haberdar eder misin?
Haber veririm tabikiBende çok merak ettim canım banada lütfen haber veririm misin umarım güzel Bi haber olur
Ben zaten daha önce yapmıştım çok silik çıkmıştı Dün akşam o şekilde çıkmasına şaşırdımBu test silik gibi zaten yani normal olan bu
Aynısını ben ysadım adete yakın koyulaşıyor dediler burda ki arkadaşlarBen zaten daha önce yapmıştım çok silik çıkmıştı Dün akşam o şekilde çıkmasına şaşırdımtekrar mı yumurtlama oluyor diye normal tek çizgi çıktığını biliyorum o yüzden sordum
Sonuç neydı pekiAynısını ben ysadım adete yakın koyulaşıyor dediler burda ki arkadaşlar
Bekliyorm canım bes gün kaldı adeteSonuç neydı peki
banada haber Verirmisin benimde 7 gün var dahaBekliyorm canım bes gün kaldı adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?