Yardim edermisiniz lutfen

Yokmu baska fikirler
Burada biraz zor olur, isim soy isim ya da bilinen aile-sülale lakapları, açılacağı cadde, tam konsept(şekerleme lokum tarzı olacak mı vs) bilgiler lazım.
Ama deşifre olacağınız için sormuyoruz, bu sebeple üretim kısıtlı oluyor.

Ben bakü de yaşıyorum. Her gün sabah üniye giderken otobus malatya çarşısı adında kuruyemişçinin önünden geçerdi. Orayı her gördüğümde aklıma sevdiğim malatyalı sanatçılar gelirdi.Onların çekdiği filmleri, söyledikleri şarkıları hatırlardım. Hem mutlu olurdum hem de vefat edenleri de hatırladığım için hüzünlenirdim. Şimdilerde görünce sanatçılardan ilave malatyalı Şehit Songül Yakut da geliyor aklıma. Kısaca Öyle bir isim koyun ki, insanların aklına güzel şeyler getirsin.

Valla Almanya'da bile Kardeşler Kıraathanesi varve birden fazla şehirde var. Hem PhD yaptığım şehirde hem şu an yaşadığım şehirde 2sinde de gördüm.
Evimizin yanında 2 dönerçi var yan yana ikiside kardeşler. Bari biriniz başka isim koysaydi. Her yeri işgal etmişler

Çıtoz kuruyemiş. Güzel mi bilmem ama akılda kalacağı kesin Çıtanka, Çıt gibi şeyler geldi bir de aklıma. Çıttan kurtulamadı beynim. Aklıma geldikçe yazar fikirlerimle midenizi bulandırırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…