Yardim edermisiniz lutfen

Benim köpeğimin kankisi var ismi Çıtır. Ama hic çıtır falan degil bildiğin şişko :) cooook seviyorum cok. Çıtır guzel bir kelime annem bir gun dediki simitte çıtır çıtırmıs.. kahvaltida..
Köpegim koltuktan fırladı kulaklarını dikti . Yazik ya çıtır kankasi geldi sandı :(

GörAl kuruyemiş,lord kuruyemiş:)bulundugum ildekikuruyemişçi isimleri
Ya aslında isim cokda önemli degil allah yürü ya kulum derse cok iyi ilerlersiniz
Memleketimde kirliderviş diye kyruyemişçi var,maşallH süper iş yapıyolar

Yemin ederim aynısını yazıodum tam :halay:

Bence çok güzel ama çok yaygınmış.Ben pek tabela isimlerine bakmam.O yüzden yaygındır belki ve bilinçaltımda öyle kalmıştır.

Tabela denince seneler önceki bir anı geldi aklıma.Bir tanıdık, giyim mağazası açmıştı ve adını yıkılıyoo koymuştu.(Buraları yıkılıyor diye bir şarkı vardı ,popüler)Bir de açılış için ilan bastırmıştı.Adamın biri gelmiş,sahibine "ya çok üzüldüm,siz mağazayı yeni açtınız ama yıkılıyormuş,vah vah" demiş.Kopmuştuk.

kuruyemişçiler pek ismiyle anılmaz ki. eve yakın bir kuruyemişçi olur ve "git kuruyemişe şunu al" denir. köşe kuruyemiş diyin gitsin.

olmadı çitlembik kuruyemiş olabilir.

Sihirli Yemişler
Şirin Yemişler(ya da ŞirinYemiş)
Ben olsam böyle olumlu hissettirecek bir dükkan adı tercih ederdim

Bizim Kuruyemiş, ne kadar klasik olsa da en azından müşteriler tarafından benimsenecek bir ad.

Back
X