yardım edermisiniz sevgili bayanlar

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
42
İzmir
konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama burada daha acil cvp alırım diye açtım lütfen fikir verin.Biz şimdi nisan ayında annemle ev hamur işleri kahvaltı üzerine dükkan açma planımız var fakat aynı zamanda örgü ürüleri satıyoruz şimdi ben bi kartvizit yaptırıcam iki taraflı bir tarafta örgüler için bir taraftada hamurişi siparişi alınır diye fakat isim bulamadım pasaj diye bir site var orada satışlarımızı seneminannesi niki ile satıyorum sizzden isteğim isim konusunda bana yardım edin hem dükkan içinde kullanabileyim bizim aklımızda hanımeli ve analı kızlı var hanımeli çok var diye annem istemedi sizdende fikir bekliyorum acil lütfen yardım edin örgüleri satıyorum fakat kart eklemem lazım hem kartları yaptırıcam şimdiden tşk edeimmm öpüyorm hepinizi

analı kızlı bnece hoş.

ayrıca
bizim ev
honky-ponky
guguklu saat
acıktım
yer sofrası
ana-kız
aklıma gelenler bunlar odlu geldikçe yazarım

çok tşk ederim arkadaşlar verdiğiniz isimler hepsi birbirinden güzel dahada bekliyorum içlerinden birini seçer ve belirleriz sizde isim annesi olursunuz bereketli olur işimiz bellimi olur:)

bu yazdıgında cıddı mısın sen?2 kadın yanı anne ve kızı hıc bızımkını yedınız mı adında dukkan mı acsınlar?

haklısın yaaaaaaaaa
hiç öle bi isim olurmu iki bayanın işlettiği işyeri ismi olarak

Son düzenleme:
İki iş biribirinden farklı.

biri yiyecek biri yün.

analı-kızlı da çorba ismi.

Bence güzel olmaz.

Hamarat eller ikisinede uygun.

analı-kızlı koymanın gerekçesi ne olabilir?

İkiniz işlettiği için.

ama ne sattıgınız hakkında azcık fikir vermesi gerekir.

Klasik olabilir ama hamarat eller en uygunu.

bende benim içimmi fesat diyordum 'hiç bizimkini yedinizmi'

Lezzet sofrası

Bizim ev

Doy Doy

Lezzet-i İkram

Şimdilik aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…