Bebek Beslenmesi Yardim edermisiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sırf şu ağlar ağlar susar sizi oynatır lafına deli olduğum için girdim yazayım dedim

tövbe yarabbim ne salak saçma bir düşünce ki bunu duyduğum ilk kişi değilsiniz keşke tek olsanız

ilk üç ay bazen sabah beşe altıya kadar oturduk kilo alımı da dalgalı kur gibi olmasına rağmen mama başlamadım çünkü onun bana ihtiyacı var benim de ona... 9 ay benim içimdeydi ilk duyduğu şey kalp atışım.... doğunca ağaç kovuğundan çıkmış muamelesi yapacak değilim herhalde.... küçücük çocuk sizi kullanmayı bilmez siz dengesiz davranmazsanız ak dediğinize iki gün sonra hayır bu ak değil nereden çıkardın demezseniz bir sorun da olmaz...

oğlumun gaz problemi yoktu ağlamasa da aldım kucağıma uzmanlar yok zırt demiş yok bırt demiş diye düşünmeden aldım çünkü benim için tek bir şey var.... oğlumun bana bu hayatta ihtiyacı var dünyaya gelmeyi o seçmedi onun adına ben karar verdim... o yüzden sevgimi esirgemiyorum madem kucağıma almayacaktım, öpmeyecektim, madem kokusuyla ciğerlerime her mevsim baharı yaşatmayacaktım niye doğurdum diyerek sarılıyorum....

adam kullanmayı da öğrenmedi altı ayda kucağa da alışmadı... beni göremeyince ağlar ben de zaten tek bırakmam onu... kendi kendine de oynar oyalanır bıraktığım yerde ben alana kadar da kalır
böyle düşünüp konuşuyorsunuz ya ben sadece üzüldüm bebeğinize onun karnının doymasından daha önemli şeylere ihtiyacı var hayatta karın doyurmak ne ki ver eline kemirsin ekmeği öyle de böyle de büyür o büyür de ya gülücükleri onlar da her mevsim çiçek açar mı ki

sarıl evladına hem de hayatta son günün bugünmüş gibi çünkü bugünleri istesende geriye alamayacaksın ve bugün yaptığın her şey gelecekte yaptığı her şeye dönüşecek sen bir insan yetiştiriyorsun sevgiyle ilgiyle büyüt belki o zaman durur şu saçma sapan ölümler....

Gercekten cok cabuk buyuyolarmis annem hep derdide inanmazdim bianda gozumun onunde buyuyu verdi. Henuz iki aylik olsada ilk gunle bugun aradinda daglar kadar fark var.

Kendi ailemde hatta esim bile hergun soylendiler kucaga alisti kucaga alisti diye sonunda dedim acik acik alissin ne varki bana alismiycal kucagima alismiycakta yolda gecen adamami aliscak zaten bugunlerini col ariycaz bu o minicik elleriyle ayaklariyla cirpinisini bi kac ay sonra degisivericek. Ve ben bu anlari bidaha yasiyamiycam.

Taa ki ikinci cocuga kadar Allah nasip ederse

Bilmiyorum yazan oldu mu ama sütün tazyikli geliyorsa ondan da kavga ediyor olabilir memeyle..ayrıca mama verme kilosu sütten dolayı artsa da anne sütü obezite yapmaz bol bol emzir..

Bilmiyorum yazan oldu mu ama sütün tazyikli geliyorsa ondan da kavga ediyor olabilir memeyle..ayrıca mama verme kilosu sütten dolayı artsa da anne sütü obezite yapmaz bol bol emzir..
Ama surekli emiyo suanda bir saattir oturdum ve uyumasinibekliyorul bu sekilde. Doymuyosa emsin zaten ama keyif icin emiyo sonra bed on dk sonra fazlalik oldugu icin cikiyo

Ama surekli emiyo suanda bir saattir oturdum ve uyumasinibekliyorul bu sekilde. Doymuyosa emsin zaten ama keyif icin emiyo sonra bed on dk sonra fazlalik oldugu icin cikiyo
çok normal çok küçük ve o emdikçe süt gelicek annesi ayrıca işe başlayınca da mamaya geçmeyin maşallah sütünüz çok yarıyor ve anne sütü gibisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…