• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermisinizzz?

Ben 20 o da 21 yaşında. İlişkimiz çok güzel devam ediyor bunun dışında bir sorun yok hani bazı çocuklukları insana şirin gelebilir ama onun çocuklukları şirin gelicek gibi değil. mesela bi kavga etsek büyük ağlıyor ve ben nefret ederim güçsüz görüyorm o zamanlar onu. saçmalıyor çocuk çocuk hareketler yapıyor bazen. huy mu yoksa yaştan mı bilemedim :) bir de ben fazla detaycıyım galiba bilmiyorum kafam çok karıştı bu ara:KK43:

Bence yaştan,benim de eşimle aramda 6 yaş var. Denge ancak kuruluyor. :KK69:

sevgilim bana bizim mahalledeki ragıp amca gibisin dese kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım :KK70:

gayet normal yani sinirlenmesi insan empati yapınca anlıyor :cool:

Ama teyzeler gibi bir dediğini 10 defa söylüyordu.
Allahtan tel de konuşuyorduk :KK48::KK48:

Sorma valla ya biz olmasak napcaklardı hiççç bilmiyorum :D bak şöyle yap şunu şu şekilde yap demekten bir an düşünüyorum bunun kendi düşüncesi yok mu diye :)

tabi bende çok büyükmüşüm gibi konuşmayayım ama bu yaşlarda çok kararlı olmasını bekleme yani...ama ciddiyetini her zaman koru çocukça bir hareket yaptığında yakışıyormu senin gibi adama falan diye söylenebilirsin :KK53:

Üzülme üzülme anlaşıyorsanız bazı şeyleri sorun etmeyebilirsin de ağlamak ne ya :KK57:
Evet çok duygusal bir erkek arkadaşım varr ben kendimi duygusal zannederdim ama yok ben değilmişim. kavga edince falan ağlıyo insanın ilk başta hoşuna gidiyoda bu devamlı olunca noluyoruz diyo insan :)

tabi bende çok büyükmüşüm gibi konuşmayayım ama bu yaşlarda çok kararlı olmasını bekleme yani...ama ciddiyetini her zaman koru çocukça bir hareket yaptığında yakışıyormu senin gibi adama falan diye söylenebilirsin :KK53:
Çaktırmadan alttan alttan lafını sok diyosun yani denicem bakalm :) sen kaç yaşndasn?

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum size. Şöyle anlatıyım erkek arkadaşımla aramızda 1 yaş var. Gelecekle ilgili planlarımız var herşey nasip kısmet belkide biraz erken ama merak ettiğim bir kaç konu var. Onu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim. Benle ilgilenir romatiktir beni mutlu ediyor güveniyorumda ona ama bana bazı özellikleri çok çocuksu geliyor. Bayanlar daha erken olgunlaşırmış erkekler geç olgunlaşırmış ya acaba aramızda 1 yaş olduğundan mı böyle. Gerçekten bazen beni çok rahatsız ediyor bu durum. Zaman geçtikçe sizce değişirmi? Uzun süre ilişkisi olanlar ya da evli olanlar sizin eşlerinizde ilk başlarda öylemiydi? Bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çokkkk teşekkür ediyorum hepinize :)
1 yaş çok farketmez.Yapısıyla alakalı

Ben 20 o da 21 yaşında. İlişkimiz çok güzel devam ediyor bunun dışında bir sorun yok hani bazı çocuklukları insana şirin gelebilir ama onun çocuklukları şirin gelicek gibi değil. mesela bi kavga etsek büyük ağlıyor ve ben nefret ederim güçsüz görüyorm o zamanlar onu. saçmalıyor çocuk çocuk hareketler yapıyor bazen. huy mu yoksa yaştan mı bilemedim :) bir de ben fazla detaycıyım galiba bilmiyorum kafam çok karıştı bu ara:KK43:
Ben bunu okumadım.21 yaşında mı?Eee zaten çocuk.Çok olgunluk bekleme.

Kaybetmekten korkmuyorum derken onun beni sevdiğini biliyorum o yüzden korkmuyorum nasip kısmet tabi ama durduk yere onun beni bırakıp gitmiceğinden eminim. Ona her hissettiğimi soylemem herşeyi belli etmem naza çekiyorum kendimi biraz zamanla herşey olsun diye sanırım o yüzden o çok korkar kaybetmekten. Zamanla bazı şeyler daha da anlamlaşır diye çok üstüne düşmem ama bilir sevdiğimi. Doğru söylüyorsun benim istediğim şekilde kesinlikle olamaz onu olduğu gibi seviyorum söylediğiniz tavsiyeler içimi rahatlattı zamana bırakmak bence de en iyisi çok teşekkür ediyorum:)
bu kadar emin konusma bence,dunyada hersey olabilir hazirlikli olmalisin,bir bakmissin beni birakmaz dedigin adam arkasina bile donup bakmadan cekmis gitmis..

Back
X