yardim ederseniz cok sevinirim

haticelevo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
214
33
123
Ankara
Gecen sene bu zamanlar klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldim cok sevinmistim ama kimyasal gebelikmis dusukle sonuclandi ve 1 senedirde hamilik olmuyor klomen ve catlatma ignesi kullandigimiz halde benim asil sorum kimyasal gebelik yasayan birinde ve esinde sıkıntı varmidir asilama denemelimiyiz cevap verirseniz cok mintartar kalacagim ALLAH a emanet olun

Gecen sene bu zamanlar klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldim cok sevinmistim ama kimyasal gebelikmis dusukle sonuclandi ve 1 senedirde hamilik olmuyor klomen ve catlatma ignesi kullandigimiz halde benim asil sorum kimyasal gebelik yasayan birinde ve esinde sıkıntı varmidir asilama denemelimiyiz cevap verirseniz cok mintartar kalacagim ALLAH a emanet olun
Merhabalar : Sizin Rahim- tüp fılminiz ve esinızın sperm degerlerını( sayı-hareket-morfolojı) kontrol etmekte fayda var . Ayrıca adetli veya edetsız herhangı bır günde gelmenız halınde yapılacak ultrasonografı ıle sag ve sol yumurtalıklarınızdakı yumurta folıkul sayılarını kontrol ederek rezervınız degerlendırılmelı.Bu sonuclara gore tedavı yolunuz belırlenmelı.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Back