yardım ediin

esinn2

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
13
0
6
Bursa
burnumdan nefret etmiş durumdayım 17 yaşındayım ve bir an önce burun estetiği olmak istiyorum estetik olanlar nerde olduğunu ve ne kadara olduğunu söyleyebilir mi lütfen kendi paramı biriktiricemde bi an önce fiyat bilgisi almak istiyorum bu arada bursada oturuyorum bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi bi doktor varsa önerin lütfennn şimdiden çok teşekkür edriiiimmmmm :)

Son düzenleme:
murat tezcana gittim 4000 tl istedi bide alper bayraktara gidicem karar vericem olup resimleri atarım sana cnm fikir olur

,

bende çarşamba günü alper bayraktara gidicem inşallah iyi geçer ve çok uçuk bi fiyat söylemez çünkü kendi paramla yaptırıcam çok teşekkür ederim sanada canım :)

17 yaşındasın daha yolun başındasın sonuçlarının nasıl olacağını bilmediğin bir yola giriyor olabilirsin. Burun estetik ameliyatı olup da memnun olan kadar memnun olmayanlar da var. Başarılı doktorlara gidip iyi sonuç alanlar kadar bu doktorlardan başarısız ameliyatlarla çıkanlar ya da başarılı olup da memnun olmayanlar (beklentileri karşılanmayanlar da) var. Kendi psikolojini iyi ölçüp tartmanı öneririm ameliyat olmadan önce. Çünkü estetik cerrahlar ya da KBB'ciler burun ameliyatı olacak hastalara genelde stress testi (ya da psikolojik test) yapmazlar. Ameliyata karar verme, ameliyat olma süreci ve ameliyat sonrası süreç olarak kişi çok yıpranır. Çok mutsuz olabilirsin, ameliyat kararı önemli bir karardır hele ki hayâtının baharındasın, 3-4 kere düşünmelisin. Karar verdiğinde son bir iki kez daha düşünmelisin, saygılarla.

burnumdan nefret etmiş durumdayım 17 yaşındayım ve bir an önce burun estetiği olmak istiyorum estetik olanlar nerde olduğunu ve ne kadara olduğunu söyleyebilir mi lütfen kendi paramı biriktiricemde bi an önce fiyat bilgisi almak istiyorum bu arada bursada oturuyorum bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi bi doktor varsa önerin lütfennn şimdiden çok teşekkür edriiiimmmmm :)

mutsuzsan kesinlikle olmalısın çunku sosyal yasmını sağlıgını pıskolojını cok etklıyor
ben ankarada yasıyorum ankara unuversıtesı prof dr zeki can oldum benım kemerlıydı kalkdırıldı bırde 2500 tl oldum .cok ılgılendıler mutluyum ıyıkıde olmusum

Bursa da bildiğim duyduğum tek doktor Alper Bayraktar.. zaten görüşecekmişsin onunla da :) doktor konusunu iyi araştır evet, arkadaş doğru söylüyor.. bende 18 yaşında olmuştum pişman da değilim inşallah sende olmazsın.. dilerim her şey istediğin gibi olur

ya zaten doktorları araştırıyorum bi doktora bağlı değilim alper bayraktar çok doğal burun yapıyo diyo estetik olanlar hiç olumsuz bi yorum yada benim burnum kötü oldu diyen görmedim ben aradım kendilerini 2500-5000 arasında değişiyo dediler burun estetik fiyatları benim için 2500 3000 ideal fiyat inşallah o aralıkta bişey söyler :) muayeneleri ücretsizmiş sanal ortamdada sana olabilecek burunları gösteriyolar estetik internationalada gittim 5000 dediler yuh yarın gidicem bayraktara sonuçları yazarım şimdiden teşekkür ederim :D

dün alper bayraktara gitttim randevum saat 7deydi ama 8e kadar bekledim gelmedi bende eve döndüm bi dahaki çarşamba 7de gidicem haber veririm :)

bursa devlette en iyisi Göktuğ saraydaroğlu....

ama ılle ozele vercem para dıyosanız..Alper bayraktar-mesut ozcan-ömer buhsem..:34:

Ben de yakında Alper Bey'e revizyon ameliyat olcam. Benim 3. ameliyatım olduğu için fiyatı da uçuk oluyor tabi. Alper Bey'le görüştüm uzun uzun konuştuk ve diğer doktorlara göre daha uygun bir fiyat söyledi. Halime acıdı sanırım :) Bu arada şimdilik Medical Park'la anlaşmalı olarak ameliyatlarını orda yapıyormuş. Bakalım inşallah benim de burnumu düzeltir :( 3. ameliyat olduğundan dolayı pek de emin olamıyorum açıkçası 2 başarısız operasyondan sonra 3.de aynı olursa dayanamam .Resmen risk alıyorum :/ :/

evet kızlar bugün alper beye görüşmeye gittim çok güleryüzlü ve ilgili biri benimle 1 saat kadar konuştu ve muayene etti 4500 tl fiyat verdi 500-750 tl hastane parası eklenir 5000 tlye olursun dedi ağustosa kadar para biriktiricem babamda yardım ederse oldu bu iş :)
siz yinede önerilerinizi ve fiyat bilgilerini yazın canlarım şimdiden teşekkür ederimmmmm :)

Back
X