Yardım ediin :((((

Minnosmiyav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
24
1
36
28
Herkese merhaba. Sizden yardım istiyorum. Ben ünide okuyorum birinden hoşlanıyordum. Tanıştım konuştum fakat uzun sürmedi bu konuşmalar. Samimi de olmadık. Şimdiye kadar da hiç bi kızla konuştuğunu görmemiştim. Bi kaç gün önce okuldan çıkarken okulun karanlk bi köşesinde bi kızla konuştuğunu gördüm gerçekten çok kötü hissettim aslında ona karşı hissettiklerimin de gerçek olduğunu sanmıyorum ama öyle görünce kötü oldum baya ağladım. Aslında unuttuğumu sanıyordum. Sonra gittim o sinirle mesaj attım seni seviyorum diye ama çok pişmanım kendimi çok rezil hissediyorum. Şimdi ne yapmam gerekir kaç gündür okula bile gidemiyorum utancımdan. Aslında ondan hiçbir beklentim yok ama sadece son yaptığımdan dolayı pişmanlık duyuyorum

Sevmek neden rezillik olsun ki?
Çokta iyi yapmışsın...
Dönerse senindir,dönmezse :)))
Elini sallasan ellisi...

Başkasıyla olunca kıymete binmiştir gözünde.
Okula niye gitmiyorsun ki?
Gayet umursamaz davran sormamış etmemiş zaten.
Engelle hatta hesaplardan.

Hasbunallah sizene elin oğlundan. Sevginizi kalbinize gömün .Ne yapcan iki gün onla 5gun bununla gezeni.

Aman cevap vermediyse unutmustur bile.
Hem erkek milleti gunde 3 kiza yaziyor seni seviyorum diye, 100 kizdan biri olumlu cevap veriyor utanmiyorlar da sen niye bir erkekten cevap alamadin diye utanip okula gitmiyorsun.
Cocugu taciz etmemissin, duygularini ifade etmissin bunda utanilacak ya da rezil olunacak bişey yok ki.

Teşekkürler mecburen gideceğim yarın ben çok yanlış yaptım diye düşünmüştüm ama haklisiniz galiba erkekler böyleyken biz kızlar utanıyoruz hep

haha dalga gec kuzen atmıs de:) diye bir laf varya. işin sakası

sunu düsün bugunlerin gecicic rahat ol dediysen dedin sevsende sevmesende rahat ol. utanılacak birsey degil rezil oldum diyede düsünme.

bundan sonra o gelirse gelir gelmesse kendi bilir
ilerde hatırlayıp güleceksin bu olayı

Hahahh aynen bende düşündüm yanlış attim mi desem diye ama artik bir daha asla yazmak istemiyorumm. Kötü olan şu ki beni zırdeli aşık zannedip egosu havalara uçacak beyfendinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…