• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim ediinn

yakamoz_ve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
52
8
13
34
Merhaba arkadaslar artik ben bh isin icinden cikamiyorum yardim edin nolur ne yapicagmi bilmiyorum:( 9 yasnda annemj kaybettim hayal meyal hatrliyorum 7 ay sonra babm evlndi ve iskence basladi bi suru sorunlar falan nyse dha sonra babam beni istemedi ve ortada kaldm ablmda kaliyorum ama kndmi kotu hssediyorum 20 yasindayim sadece bi sevglim var ama onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio kndiside astsbay oluck 6 aya kdr napicam blmiorum nasil bi yol izlemem gerekiyo hayatmda nolur yardm edin simdiden herkese cook tesekkur ederim:(

öncelikle başın sağolsun..
insanın hayatı yaptığı tercihler toplamıdır(bazen) sende tercihlerini öyle yap.. böyle biriyle beraber olmaya devam etme bence..
okul tahsilin nedir bilmiyorum. yaşın daha küçük.. annen vefat etmiş. babam arkadanda durmuyor.. onun için kendine garantiye aldıktan sonra evliliği düşün derim.. iyi bir iş, iyi bir eğitim, iyi bir eş adayından sonra evliliği düşünebilirsin..

kim izin vermezmiş seni istemeye onu anlamadım.

egitim durumunuz nedir? bi işe girip calışsanız.
olmadı devletin bi cok meslek edindirme kursları var onlara gidebilirsiniz.
caresiz degilsiniz. saglıklısınız. calışabilirsiniz.

Bence Öncelikle o sevgilini hayatindan cikar .. olmaz olsun oyle Sevgili! !

Okul durumunu yazmamissin , bence onceligin , evlilik degil OKUL olsun oncelikle meslegin olsun , kendi pa4ani kendin kazan kimseye muhtac olmadan...

Sonrasibda evliligi dusunursun..

öncelikle başın sağolsun..
insanın hayatı yaptığı tercihler toplamıdır(bazen) sende tercihlerini öyle yap.. böyle biriyle beraber olmaya devam etme bence..
okul tahsilin nedir bilmiyorum. yaşın daha küçük.. annen vefat etmiş. babam arkadanda durmuyor.. onun için kendine garantiye aldıktan sonra evliliği düşün derim.. iyi bir iş, iyi bir eğitim, iyi bir eş adayından sonra evliliği düşünebilirsin..

Haklisinz ama bnu yapmya calistgmda bi cok engek bi cok laf duyuyorum dayanamiyorum :(

hayat bazıları için daah zordur senin içinde çok zor, yaşın daha küçük , eğitim durumun nedir ? öncelikle kendini kendin kurtaracaksın kimseden medet umma , meslek edin ve ekonomik olarak kendini garantiye al, o sevgilinden de bi cacık olmaz , zaten kendinde güvenmiyorum diyosun hiç gerek yok öyle birine hayatında , öncelik kendin olmalı unutma

kim izin vermezmiş seni istemeye onu anlamadım.

egitim durumunuz nedir? bi işe girip calışsanız.
olmadı devletin bi cok meslek edindirme kursları var onlara gidebilirsiniz.
caresiz degilsiniz. saglıklısınız. calışabilirsiniz.
Ailesi musade etmezmis izin vermezlermis

hayat bazıları için daah zordur senin içinde çok zor, yaşın daha küçük , eğitim durumun nedir ? öncelikle kendini kendin kurtaracaksın kimseden medet umma , meslek edin ve ekonomik olarak kendini garantiye al, o sevgilinden de bi cacık olmaz , zaten kendinde güvenmiyorum diyosun hiç gerek yok öyle birine hayatında , öncelik kendin olmalı unutma
Evet ama ben hic bi zmn yapamadm bnu hayatm boyunca bosluktaym resmen :(

Seviyorum nasil cikaricam

sevmek karın doyurmaz, leyla mecnun devri bitti canım benim , evlilik kurtuluş değildir, şimdiden arkanda durmayan kısacası seni anlamayan bir adamdan bahsediyruz , büyük ihtimal kendine meslek edinince o senden vazgeçer , acı ama genelde böyledir bu gerçek , akıllı olman lazım , ahlayıp sızlanmakla seviyorum napimlerle olmaz ablacım

Back
X