• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim ediinn

O halde hem açıktan okuyun hemde çalışın. Ne ablanıza ne de bir başkasına yük olmazsınız. Evlenmek için de acele etmeyin.

Hayatmda herkes hemen evlenmem gerektigini soyluyor ama ben biseyler yapmak istiyorum birilerinin kurallarina gore yasamak istemiyorum

Seviyorum nasil cikaricam

bu mu bahane yani?
o seviyor mu peki?
seven adam arkanda durur, ne öyle yan çizmeler.
şu sevginin arkasına saklanmayın, kimse sevgisinden ölmemiş!!!:KK12:

20 yaşındasın, hem çalışıp hem okuyabilirsin, ablana da yük gibi hissetmezsin kendini hem.
hem de belki karşına düzgün biri çıkar.

sevmek karın doyurmaz, leyla mecnun devri bitti canım benim , evlilik kurtuluş değildir, şimdiden arkanda durmayan kısacası seni anlamayan bir adamdan bahsediyruz , büyük ihtimal kendine meslek edinince o senden vazgeçer , acı ama genelde böyledir bu gerçek , akıllı olman lazım , ahlayıp sızlanmakla seviyorum napimlerle olmaz ablacım
Haklisiniz galiba hayatimdan cikarmam gerek olmucak boyle :(:(

Evet ama ben hic bi zmn yapamadm bnu hayatm boyunca bosluktaym resmen :KK43:

bu iş sende bitiyor, hemen evleneyimde kendi evimde olayım rahat edeyim diye yola çıkanların çoğu mutsuz, eş seçimi çok önemli aklını kullan, devletin kursları var meslek edin en önemli şey o , maddi olarak özgür olursan kendi ayaklarının üstünde olursan kendine güveninde gelir, yaşın daha çok küçük annenin olmaması zaten bir mağlubiyet ama yine de anneni düşünerek güçlü ve kararlı olmalısın o senin öyle olmanı isterdi öyle düşün

bu mu bahane yani?
o seviyor mu peki?
seven adam arkanda durur, ne öyle yan çizmeler.
şu sevginin arkasına saklanmayın, kimse sevgisinden ölmemiş!!!:KK12:

20 yaşındasın, hem çalışıp hem okuyabilirsin, ablana da yük gibi hissetmezsin kendini hem.

Evet oyle o durmuyor hic hatta ayrilmak bile istedi ben senin uzukmeni istemiyorum ben seni kurtaramiyorum seni kurtarcak birini bul dedi :(

sevgilinden ayrıl.. oku hayatını kur evlenmek için gençsin.zamanı gelince karşına düzgün biri çıkarsa evlenirsin.evlilik için acele etme sonra pişman olursun.

Son düzenleme:
bu iş sende bitiyor, hemen evleneyimde kendi evimde olayım rahat edeyim diye yola çıkanların çoğu mutsuz, eş seçimi çok önemli aklını kullan, devletin kursları var meslek edin en önemli şey o , maddi olarak özgür olursan kendi ayaklarının üstünde olursan kendine güveninde gelir, yaşın daha çok küçük annenin olmaması zaten bir mağlubiyet ama yine de anneni düşünerek güçlü ve kararlı olmalısın o senin öyle olmanı isterdi öyle düşün
Evet canim annem cok ozledim onu ama bnu nerden nasil yapicam bilmiyorum ablamlar musade edermi onlarin kurallari var

senin ilk işin ayaklarının üstünde nasıl durabilirim olmalı. o değil sevgilin oturup normal arkadaş bile olmaman gereken şahsiyeti de bir an evvel def etmelisin hayatından... hem okulunu okuyup hemde çalışmalısın.. evlilik kurtuluş değildir bunu aklından çıkarma.. bu hayat senindir nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa...

Evet canim annem cok ozledim onu ama bnu nerden nasil yapicam bilmiyorum ablamlar musade edermi onlarin kurallari var

sen kendine sahip çıktıntan sonra neden müsade etmesinler, onlara o güveni vermelisin ve de bu güveni boşa çıkarmamalısın , kendini kurtarana kadar erkek arkadaş edinme mesela çok da şart değiller , onlar seni bi emanet gibi gördüklerinden biraz daha baskıcı davranabilirler bunu ablanla konuşman lazım

Evet oyle o durmuyor hic hatta ayrilmak bile istedi ben senin uzukmeni istemiyorum ben seni kurtaramiyorum seni kurtarcak birini bul dedi :KK43:

adam sana bunları söylemiş.
hayatının çocukluk kısmı elinden gitmiş zaten maalesef, senin müdahalen olamazdı.
ama bundan sonraki kısmı senin elinde.

Sevgilinden bir cacık olmaz gibi geliyor bana.
Sen seviyorsun ama güvenmiyorsun da.
Güvenmediğin adamla nasıl evleneceksin bacım?

Evet oyle o durmuyor hic hatta ayrilmak bile istedi ben senin uzukmeni istemiyorum ben seni kurtaramiyorum seni kurtarcak birini bul dedi :KK43:

adam sana bunları söylemiş.
hayatının çocukluk kısmı elinden gitmiş zaten maalesef, senin müdahalen olamazdı.
ama bundan sonraki kısmı senin elinde.
Benim elimde o zmn ben birakiyorum onu eger duramiyorsa cikmali :(

Back
X