• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim ediinn

Sevgilinden bir cacık olmaz gibi demesiuana.
Sen seviyorsun ama güvenmiyorsun da.
Güvenmediğin adamla nasıl evleneceksin bacım?
Evet bi cacik olmaz gbi bilmiyorum nasil evlenicegmi guvenmedgim konu ben arkanda duramam demesiydi ayrilicam sanirim en iyisi bu

senin ilk işin ayaklarının üstünde nasıl durabilirim olmalı. o değil sevgilin oturup normal arkadaş bile olmaman gereken şahsiyeti de bir an evvel def etmelisin hayatından... hem okulunu okuyup hemde çalışmalısın.. evlilik kurtuluş değildir bunu aklından çıkarma.. bu hayat senindir nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa...

Saolun cok tesekkur ederim hemen bunu yapicam ayrilip hemen calisicam ve okulumu bitiricem

Merhaba arkadaslar artik ben bh isin icinden cikamiyorum yardim edin nolur ne yapicagmi bilmiyorum:KK43: 9 yasnda annemj kaybettim hayal meyal hatrliyorum 7 ay sonra babm evlndi ve iskence basladi bi suru sorunlar falan nyse dha sonra babam beni istemedi ve ortada kaldm ablmda kaliyorum ama kndmi kotu hssediyorum 20 yasindayim sadece bi sevglim var ama onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio kndiside astsbay oluck 6 aya kdr napicam blmiorum nasil bi yol izlemem gerekiyo hayatmda nolur yardm edin simdiden herkese cook tesekkur ederim:KK43:

neden izin vermiyorlarmış seni ne zannediyor bu laf inan ki kötü yolda birine ancak söylenir.ona göre düşün

Ben oldgum icin deil evlilik smdi buyuk sorumluluk o yuzden guvenmiyolarmis o yuzden izin vermezlermis

o zaman neymiş evlilik uzakmış ve sen kendine başka çıkış yolları bulacakmışsın.mesela işe girmek gibi ya da öğrenimine devam etmek gibi.

Ben şunu anlamadım neden sevgilin seni isteyemezmiş bir açıklaması var mı annenin vefat etmesi ablanla kalmanın suçu senin mi ve ne gibi bir sakıncası var evlenmek için. Daha çok gençsin oku ya da çalış hayatını eline al. Zaten bu yaşta ne evlenmesi yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın maddi özgürlüğünüz elinizde olsun kendinize güvenin.

Ben şunu anlamadım neden sevgilin seni isteyemezmiş bir açıklaması var mı annenin vefat etmesi ablanla kalmanın suçu senin mi ve ne gibi bir sakıncası var evlenmek için. Daha çok gençsin oku ya da çalış hayatını eline al. Zaten bu yaşta ne evlenmesi yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın maddi özgürlüğünüz elinizde olsun kendinize güvenin.

Kendine kalsa istiyormus ama ailesi daha erken deyip musade etmezlermis

Bak güzelim, senin yükün sana yetmiyor mu da birde o erkek müsveddesini yüklendin. Önce o yükten kurtar kendini. Sonra ne ablanın ne eniştenin lafına bakıpta hevesini kırma, dışardan lise bitirip üniversite kazanan insanlar tanıyorum ben. Geçmişe bakarak yaşasaydı insanlar, bir adım ilerleyemezdik. Bu arada mutlaka ama mutlaka iyi kötü bir işe girmelisin. Bak nasıl kendine güvenin geliyor o zaman. Hadi bir silkelen ve hayatının kontrolünü eline al.

ablam enişstem bi kitap alsam çalışşsam önceden çok çalıştın simdide yaparsın diyorlar hevesim kalmıyor

aldırma öncelikle kendine güvenmelisin, boş ders çalışmak bi işine yaramaz kendini geliştirmen de lazım dersi anlaman kendini buna adaman lazım , bazıları saatlerce ders çalışır ama kendini vermez

aldırma öncelikle kendine güvenmelisin, boş ders çalışmak bi işine yaramaz kendini geliştirmen de lazım dersi anlaman kendini buna adaman lazım , bazıları saatlerce ders çalışır ama kendini vermez
Bunun icin elimden geleni yapicam cok tesekkur ederm bana cok yardimci oldunuz

Bak güzelimyöenin yükün sana yetmiyor mu da birde o erkek müsveddesini yüklendin. Önce o yükten kurtar kendini. Sonra ne ablanın ne eniştenin lafına bakıpta hevesini kırma, dışardan lise bitirip üniversite kazanan insanlar tanıyorum ben. Geçmişe bakarak yaşasaydı insanlar, bir adım ilerleyemezdik. Bu arada mutlaka ama mutlaka iyi kötü bir işe girmelisin. Bak nasıl kendine güvenin geliyor o zaman. Hadi bir silkelen ve hayatının kontrolünü eline al.
Saolun hemen bnu yapicam kurtulucam aksam ondan ve hayatima yön vericem ilk isim bu olucak

Back
X