yardım edin 20 haftalık hamileyim

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Kızlar nolur yardım edin 20+5 günlük hamileyim şuan kasıklarım acayip ağrıyo ama sürekli değil yani otururken uzanırken değil hareket ederken sadece. Cumartesi günü renkli ultrason çekildim bi sorun yoktu bende ewe gelip biraz temizlik yaptım kendimimi yordum acaba kanamam falan yok sadece kasıklarda ağrı bir kaç kişiye sordum bu haftalarda normal rahim geriliyo dediler cuma günü kontrolüm var ama çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varmı

Kızlar nolur yardım edin 20+5 günlük hamileyim şuan kasıklarım acayip ağrıyo ama sürekli değil yani otururken uzanırken değil hareket ederken sadece. Cumartesi günü renkli ultrason çekildim bi sorun yoktu bende ewe gelip biraz temizlik yaptım kendimimi yordum acaba kanamam falan yok sadece kasıklarda ağrı bir kaç kişiye sordum bu haftalarda normal rahim geriliyo dediler cuma günü kontrolüm var ama çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varmı
Benimde ilk gebelikte olmuştu yürümekte bile zorlanıyordum meyerse iltihap varmış onyüzden ağrı yapıyormuş bi Dr görün canım

Ben de 19. Haftamdayım bende de oluyor ara ara. Hatta ayakta dururken bile zorlanıyorum. Özellikle sol tarafta bir yer var bebek o tarafta olunca daha çok oluyor. Uzanıp dinlenin bolca bir de ben parmaklarımla hafif hafif vurarak masaj yapıyorum iyi geliyor biraz.

Gayet normal. Doktor kontrolünde söyleyin yine de.

Back
X