Yardım edin acabalarlayim !!!!

Kayınvalidenizde art niyet göremedim,sizden ricada bulunmuş istemicek olsa başında istemezdi gibi geliyor bana .Ama millete sadece malzeme çıksın ,bu yğzden sadaece önünü kapatmak istemiş okadar.
Güzellik konusundada nazar değmesin diye söylediğini düşünüyorum.

bu ülkede bosanan kadın insanların gözünde hala yarım kadın.ne zihniyet bu ya bosanmak namussuzlukmu?sen bosver nisanlık senı seviyo koruyo gerisini nısanlın halleder sen yüz göz olma,arkandan konusulanlara kulak tıka.senin sadece hesap verecegın Tanrı oda zaten kötü bisey yapmadınkı.bence cok mutlu olacaksın kv üzüldüm eskı kafalı oda kötü niyetıne dememıstır

Kızlar nisanlimla ayrıldık annesi beni arayıp oğlumu uzuyorsun dedi dünden beri gorusmuyorduk nisanlimla gorumce adayı annesi beni yerden yere vurdu

Yuh insan ayıp olmasın diye hani siz diyelim çok çirkin bile olsanız kızımız çok tatlı, çok iyi falan der, güzel demese bile başka güzel ifadeler kullanır. Ayrıca karşı taraftaki de sora sora bunu mu sormuş hey Allah'ım. Yani çok kuzenim, akrabam evlendi kimseye gelin/damat güzel mi, yakışıklı mı diye sormadım, çok saçma ve gereksiz bir soru. Nasıl bir merak var bu millette, çok sinir bozucu.

Kızlar nisanlimla ayrıldık annesi beni arayıp oğlumu uzuyorsun dedi dünden beri gorusmuyorduk nisanlimla gorumce adayı annesi beni yerden yere vurdu

Neden arada ne oldu anlamadım, başka konu aç bari baştaki konuya yorum yapacak herkes.

başka herhangi bi sorun yoksa bu iki meseleyi kafaya takıp gündeme getirmeyin bence. ama her ihtimale karşı mesafeli olun ve aman kırılmasın bilmemne diyerek lafınızı esirgemeyin. her duurma verecek cevabınız olsun.

Bence çok gereksiz ve yersiz bir kuruntu yapıyorsun. Hiç evlenmemiş biriyle ikinci bir şansım olmuş en baştan ki sanırım çocukta evin tek oğlu. Daha anlayışla bakabilirsin olaya duyulmasın ne olacak sanki. Sende unut gitsin daha önce evlenmiş olduğunu daha güzel işte sana da soran yok zaten bunu daha önce evlendin mi diye. Diğer mevzudada kadın telde fena değil demiş muhteşem güzel mi diyecekti onunda yapısı böyle demekki ne güzel işte Süse meraklı kayınvalide tak koluna gezdir daha ne

Nisanlin gerekeni yapmış ve bu gerçekten güzel bisey senin arkanda olması laf soyletmemesi kv bi kadın olarak bunu utanılacak bisey gibi saklamakla ayıp etmiş nisanlinda onlarda kabul ettikten sonra kimseye laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…