• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin acabalarlayim !!!!

Sersirap85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
32
2
1
43
Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim ama üye olmadan da kk yi yakından takip ederdim...

Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum size bir konu hakkında danisacagim...

5 yıl önce biten sancılı bir evliliğim oldu çok kısa sürdü...Nitekim suan nisanliyim nasipse ve eğer hayirlisi olacaksa da yaza da evlenicem...

Gelelim sorunuma!!! Nisanlim hiç evlenmemiş iki kardeşler küçük kardeşi kız.küçük dediğim 32 yaşında oda yakında nisanlanicak...

Ben nişanı evde yaptım aile arasında nisan sonrasında birgün Kayinvalidem "bizim akrabalara senin bosandigini soylemedik sende söyleme laf olmasın herkes dedikoducu " dedi.Bende tepkimi gösterdim kibarca ve kirmayarak "iyide anne ben kötü bisey yapmadimki telimle duvagimla evlendim olmadi ayrıldık kimse boşanmak için evlenmiyor ama herkesin başına gelebilir " dedim...

Aman kizim yanlış anlama benimde kizim var sadece millet dedikoducu laf olmasın diye dedim dedi.Ama ogun bugündür mesafeliyim belli etmiyorum ama içten içe zoruma gitti çünkü...

Maddi olarak iyiler.Ama kayinvalidemde sürekli bir zenginlik merakı gösteriş merakı var ben memur aile çocuğuyum çalışıyorum gelirim var Allaha şükürler olsun Allah bugunlerimizi aratmasin...

Soran olursa sunuda belirteyim ilk eşimden cocugum yok.Nisanlim bana karşı iyi kırmamaya özen gösterir korur kollar.Evlenip ayrilmami hiç gündeme getirmez.Nisan alisverisindede kaynanam alışverişi kendi yapmıştı kızıyla...

Geçenlerde kaynana ben nisanlim oturuyoruz onlarda kaynanami bir yakınları aradi çay iciyorduk kaynanamda telefonun operlosunu açıp konuştu uzaktan akrabalarıyla...Kadın tebrik ediyor hayirlisi olsun falan...Gelin nasıl guzelmi diyor...Kaynanamda fena değil dedi ama çok bozuldum :(

Tamam çok güzel değilim ama yuzume bakilmayacak biri hiç değilim..Hiç bozuntuya vermedim ama nisanlim annesi tlf kapatınca sen neden böyle dedin bu nasıl bir cümle dedi annesine sert bir tepki gösterdi ortamı bulmaya çalıştım neyse kalktık sözde onlara çok nazar degiyormusta nazar olmasın diye fena değil demiş :(

Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ya da kötü niyetliyim :(

Kötü niyetli degilsiniz bence. Fena değil mevzusuna takilmayin sacma olsada nazarı dusunmus olabilir. Ama bu evliligi söylememe durumu sinir bozucu sonucta utanilicak bir sey yok bunda.

Aynı ikazda kv demde bulunmuştu!bende neredeyse benzer cvp verdim ama sorun ne tam olarak yani kızgınmısın?

Bence güzellik mevzusundan çok evli olduğunuzu gizlemesi sorun.
Mesafeli olmakla en iyisini yapıyorsunuz,boşverin ne düşünürse düşünsün hakkınızda.

Kötü niyetli degilsiniz bence. Fena değil mevzusuna takilmayin sacma olsada nazarı dusunmus olabilir. Ama bu evliligi söylememe durumu sinir bozucu sonucta utanilicak bir sey yok bunda.
Evet çok takıldım saklamasina :( nisana kayinvalidemin kızkardeşi geldi ondan bile sakla diyor bana ne yaptım cinayet mi işledim :(

Bence güzellik mevzusundan çok evli olduğunuzu gizlemesi sorun.
Mesafeli olmakla en iyisini yapıyorsunuz,boşverin ne düşünürse düşünsün hakkınızda.
Birde sürekli giyime ve paraya önem vermesi beni uzuyor gorsellige takılıyor aman su kaliteli aman su kalitesiz :( her insanın bütçesi farklı yeri gelir pazardan yeri gelir en lüks magazadanda giyerim butceme gore

Ben kayinvalidende bir sıkıntı gormedim.
Bosanmis olmak kusur degil, ama biz boyle dusunuyoruz. O kadin senden 1 nesil oncesi. Fikirlerini degistirmekte zorlanman cok normal.
Gelinim cok guzel asiri guzel mi desin telefonda, fena degil demis bunda alinacak bir durum yok ki.
Gosteris meraklisi olmasinin da sana zarari yoksa gormezden gel bitsin gitsin.

Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim ama üye olmadan da kk yi yakından takip ederdim...

Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum size bir konu hakkında danisacagim...

5 yıl önce biten sancılı bir evliliğim oldu çok kısa sürdü...Nitekim suan nisanliyim nasipse ve eğer hayirlisi olacaksa da yaza da evlenicem...

Gelelim sorunuma!!! Nisanlim hiç evlenmemiş iki kardeşler küçük kardeşi kız.küçük dediğim 32 yaşında oda yakında nisanlanicak...

Ben nişanı evde yaptım aile arasında nisan sonrasında birgün Kayinvalidem "bizim akrabalara senin bosandigini soylemedik sende söyleme laf olmasın herkes dedikoducu " dedi.Bende tepkimi gösterdim kibarca ve kirmayarak "iyide anne ben kötü bisey yapmadimki telimle duvagimla evlendim olmadi ayrıldık kimse boşanmak için evlenmiyor ama herkesin başına gelebilir " dedim...

Aman kizim yanlış anlama benimde kizim var sadece millet dedikoducu laf olmasın diye dedim dedi.Ama ogun bugündür mesafeliyim belli etmiyorum ama içten içe zoruma gitti çünkü...

Maddi olarak iyiler.Ama kayinvalidemde sürekli bir zenginlik merakı gösteriş merakı var ben memur aile çocuğuyum çalışıyorum gelirim var Allaha şükürler olsun Allah bugunlerimizi aratmasin...

Soran olursa sunuda belirteyim ilk eşimden cocugum yok.Nisanlim bana karşı iyi kırmamaya özen gösterir korur kollar.Evlenip ayrilmami hiç gündeme getirmez.Nisan alisverisindede kaynanam alışverişi kendi yapmıştı kızıyla...

Geçenlerde kaynana ben nisanlim oturuyoruz onlarda kaynanami bir yakınları aradi çay iciyorduk kaynanamda telefonun operlosunu açıp konuştu uzaktan akrabalarıyla...Kadın tebrik ediyor hayirlisi olsun falan...Gelin nasıl guzelmi diyor...Kaynanamda fena değil dedi ama çok bozuldum :KK43:

Tamam çok güzel değilim ama yuzume bakilmayacak biri hiç değilim..Hiç bozuntuya vermedim ama nisanlim annesi tlf kapatınca sen neden böyle dedin bu nasıl bir cümle dedi annesine sert bir tepki gösterdi ortamı bulmaya çalıştım neyse kalktık sözde onlara çok nazar degiyormusta nazar olmasın diye fena değil demiş :KK43:

Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ya da kötü niyetliyim :KK43:
Nedense evlenip ayrılmış olduğunuzu söylemiş gibi hissettim.

Elaleme bakilmamasi gerekir evet ama bazıları da boş boş laf meraklısı. Sizin de canınız sikilmasin istemiştir. Zaten yalan söyleyin demiyor ki bahsetmeyin diyor. Çünkü cidden ağzı olan konuşup bir sürü moralinizi bozacaklar. Elin ağzı da torba değil ki buzesiniz. Allah mesut etsin.

Ben kayinvalidende bir sıkıntı gormedim.
Bosanmis olmak kusur degil, ama biz boyle dusunuyoruz. O kadin senden 1 nesil oncesi. Fikirlerini degistirmekte zorlanman cok normal.
Gelinim cok guzel asiri guzel mi desin telefonda, fena degil demis bunda alinacak bir durum yok ki.
Gosteris meraklisi olmasinin da sana zarari yoksa gormezden gel bitsin gitsin.
Canim ona kalsa ucuz olan herşey kalitesiz hicbiseyi begendiremiosun onlara gittiğimde önce giyimime bakıyor :( sürekli kızına aldığı kaliteli ürünlerden bahsediyor :( en basiti annem hurmayi çok sever anneme hurma almıştım onlarada farklı kahvenin yanına çikolata falan ama hurmadanda ikram ettim kaca aldınız dedi bende söyledim aaaa çok ucuz dedi oysaki biz hurmayi geçen aldığımızda üç katını ödedik dedi

Elaleme bakilmamasi gerekir evet ama bazıları da boş boş laf meraklısı. Sizin de canınız sikilmasin istemiştir. Zaten yalan söyleyin demiyor ki bahsetmeyin diyor. Çünkü cidden ağzı olan konuşup bir sürü moralinizi bozacaklar. Elin ağzı da torba değil ki buzesiniz. Allah mesut etsin.
Sağol canim benim tsk ederim ...Ama bazen öyle konusuyor ki sadece maddiyat üzerine benim babam çok zengindi bana birsürü şey bıraktı onun sayesinde suan iyiyiz falan offf bazen kendimi kötü hissettiriyor :(

Sağol canim benim tsk ederim ...Ama bazen öyle konusuyor ki sadece maddiyat üzerine benim babam çok zengindi bana birsürü şey bıraktı onun sayesinde suan iyiyiz falan offf bazen kendimi kötü hissettiriyor :KK43:
Çok takilmayin önemli olan nisanliniz ve sizin iyi anlaşıp mutlu olmanız.

Bosver ya, ne bosbogaz insanlar var. Bu vesile ile nisanlinin gerektigi durumda seni savunacagini da gormus oldun. Asil onemli olan bu. Sen onunla mutlu olmaya bak, gerisi hikaye.

Bosver ya, ne bosbogaz insanlar var. Bu vesile ile nisanlinin gerektigi durumda seni savunacagini da gormus oldun. Asil onemli olan bu. Sen onunla mutlu olmaya bak, gerisi hikaye.
Umarım bu skintilar büyüyüp evliligime yansimaz çünkü ikinci bir yikim kaldiramam :(

kv den bence ortalamanin ustunde iyi...kurcalama...fabrika ayarlarina dönmesin...bence nisanlin iyi biri...hopörlörü acmazsaniz ciddi bir sıkıntınız yok :) mutluklar...

bence kayınvalide de bi sıkıntı yok ,kimsenın senın geçmiş hayatını bilmesıne gerek yok ,sonuçta insan oğlu meraklı durmadan deşer durur en ıyısı hıç bilmemeleri ,

Back
X