• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin acabalarlayim !!!!

Siz aşık mı? Oldunuz.

Neden kv evlenip boşandığınızı söylemiyor ki.
İşte bu yüzden derler ya evlenip boşanmış olan evlenip boşanmışla evlensin.

Niyee, çünkü elalem laf eder.

Valla canım yarın birgün allah göstermesin.
Tartışma olursa kaynanan sakladığı gibi reklam yapmasını da bilir.

Kusura bakmayın bende bir KV ön yargısı var yani oğlum evlense kv olsam kendimi dövecem.:sinirli:

Oturduğum muhite geldiklerinde Kayinvalidem dudak bukerek buralarda ben yaşayamam dedi :( orta halliyiz Allaha şükür...Telefonda bir dediği seyde oğluma gosterdiklerimi oğlum beğenmedi onun dediklerini biz begenmedik orta yolu bulamadık kendine bıraktık dedi ...

Siz aşık mı? Oldunuz.

Neden kv evlenip boşandığınızı söylemiyor ki.
İşte bu yüzden derler ya evlenip boşanmış olan evlenip boşanmışla evlensin.

Niyee, çünkü elalem laf eder.

Valla canım yarın birgün allah göstermesin.
Tartışma olursa kaynanan sakladığı gibi reklam yapmasını da bilir.

Kusura bakmayın bende bir KV ön yargısı var yani oğlum evlense kv olsam kendimi dövecem.:sinirli:
Canim telefonda oğluma biz kız beğendik o istemedi onun beğendiğini biz istemedik orta yolu bulamadık kendisine bıraktık dedi :( sanki zorla oğluna yamanmisim gibi :(

Canim telefonda oğluma biz kız beğendik o istemedi onun beğendiğini biz istemedik orta yolu bulamadık kendisine bıraktık dedi :KK43: sanki zorla oğluna yamanmisim gibi :KK43:
Canım ben senden bişey rica edecem ama senin hayrın için
Tüm bu olanları bahane ederek büyük bir olay çıkart bakalım sevgili nişanlın ve kv den ne tepki verio.
Gerçek yüzleri neymiş.
Kız sen ikinci evliliğini yapcan tamam ilki hata olsun.
Ya ikincisi???
Sen haklı olsan bile o meşhur elalemcik demez mi? Kızda hata var yoksa iki kez evlenip boşanmazdı.
Ateşe atma kendini.
Kötü bir evlilik yapıp acı çekeceğine.
Bekar ol sefan olsun.
İyi araştır.

Canim telefonda oğluma biz kız beğendik o istemedi onun beğendiğini biz istemedik orta yolu bulamadık kendisine bıraktık dedi :KK43: sanki zorla oğluna yamanmisim gibi :KK43:
Bu nasil bi sacmalik ya? Simdi oglunun begendigi sizsenisiz, resmen sizi istemiyoruz demeye mi getirmisler?

Bu aile ile ne kadar yakin oturacaksiniz? Bir de bunlar konusulurken yaninizda sizden bir buyuk yokmuydu? Anne, baba, abi? Bir sey demediler mi bu terbiyesize?

Maddi olarak iyiler.Ama kayinvalidemde sürekli bir zenginlik merakı gösteriş merakı var ben memur aile çocuğuyum çalışıyorum gelirim var Allaha şükürler olsun Allah bugunlerimizi aratmasin...

Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ya da kötü niyetliyim :KK43:

Şu KV'lerin gösteriş meraklılıklarından gına geldi ya!
Canım sürekli pohpohlanmak ister o kadın.
Kendimden biliyorum 2 gün aramayayım hemen tripler bi soğuk tavırlar falan
Sen kimseye güvenme eşinden başka kimseyi de takma

Ben bir sorun göremedim açıkcası..
Kayinvaliden sorun etmemiş ki bu durumu, evleniyorsunuz sonuçta..
ama kadin kendi çevresini biliyor ki, üzülmeyin diye uyarıyor bence..
Hem siz de o akrabalara gidip "ben bosandim" diye ilan etmeyeceginize göre..!
Sorun etmeye gerek yok bence..
Kvnin dedigi gibi bilmesinler.. Ne gerek var sizin özelinizi, geçmişinizi bilmelerine.?
Eşin ve ailesi biliyor zaten, gerisini boşver..!

Bu nasil bi sacmalik ya? Simdi oglunun begendigi sizsenisiz, resmen sizi istemiyoruz demeye mi getirmisler?

Bu aile ile ne kadar yakin oturacaksiniz? Bir de bunlar konusulurken yaninizda sizden bir buyuk yokmuydu? Anne, baba, abi? Bir sey demediler mi bu terbiyesize?
Ben nisanlim ve annesi ucumuzduk nisanlim tepki gösterdi ama kadın yanlış anlasildim falan dedi ama içten içe kin doluyum ve mesafeliyim nisanlimda bunun farkında annesi uzuluyormus mesafeliyim diye umrumda değil zaten

Canım ben senden bişey rica edecem ama senin hayrın için
Tüm bu olanları bahane ederek büyük bir olay çıkart bakalım sevgili nişanlın ve kv den ne tepki verio.
Gerçek yüzleri neymiş.
Kız sen ikinci evliliğini yapcan tamam ilki hata olsun.
Ya ikincisi???
Sen haklı olsan bile o meşhur elalemcik demez mi? Kızda hata var yoksa iki kez evlenip boşanmazdı.
Ateşe atma kendini.
Kötü bir evlilik yapıp acı çekeceğine.
Bekar ol sefan olsun.
İyi araştır.
Ben yeterince yorulmusum eski eşten aileden zamanında yeterince yemisim darbeyi :( niye bukadar sanssizim ki :( bosandim diye herşeyi yutacak alttan alacak halim yokki :(

Şu KV'lerin gösteriş meraklılıklarından gına geldi ya!
Canım sürekli pohpohlanmak ister o kadın.
Kendimden biliyorum 2 gün aramayayım hemen tripler bi soğuk tavırlar falan
Sen kimseye güvenme eşinden başka kimseyi de takma
Bende sürekli pohpohlayamiyorum canim icim disim bir yapmacık olamıyorum :( sevmiyorum seviyormuş gibide yapamıyorum :(

Ben yeterince yorulmusum eski eşten aileden zamanında yeterince yemisim darbeyi :KK43: niye bukadar sanssizim ki :KK43: bosandim diye herşeyi yutacak alttan alacak halim yokki :KK43:
Yani canım şimdi onlaf şöyle düşünüyordur.
Bu kızın eli mahkum ne desek ne yapsak kabul eder.

Benide sorsalar kv. Güzellik mühim değil mutlu olsunlar der. Ciddi ciddi de nazardan korkan biridir ki beni cidden çok güzel bulur kendisi bana söyler ama dışarıya söylemez. (Çok çok güzel değilim ama akrabalarına benziyormuşum onlarıda çok sever ondan güzelsin diyor zaten ben öyle anlıyorum daha doğrusu)

Diğer konuya gelince kendi yakınlarını en iyi kendisi tanır.vkarşı olsa baştan size karşı olurdu demekki gerçekten dedikodudan çekiniyor haksız değil onun yaşıtları biraz farklı düşünüyor maalesef

Üzmeyin kendinizi nazardan demiştir fena değil diye diğer konuyuda siz kendinizi bu kadar o konuya sartlandirmayin yanlış yapmış ama siz kendinize takıntı yapmayın evlenmiş sin olmamış yeniden deniyorsun inşallah bu sefer çok mutlu olacaksın.

bende boşanmıştım benim de ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş hatta ben eşime kendim dedim annen harici kimsenin bilmesine gerek Yok diye bana kayınvalidem de dedi kızım bi üçümüz bilelim millet kötü niyetli bizim gibi düşünmez dedi bu kötü bişey değil ki kadın haklı millet laf yapmaya yer arıyor bence çok abartmayın yani

Senin bosanmani gundeme getirmesi hos degil acikcasi bende sinir olurdum, kime ne yahu, nisanlin seni bu sekilde kabul etmis, gerisi tinnnnnn.. bende bosandim, ve sevgilim hic evlenmemis, ciddiyiz, Allah nasip ederse nisan dusunuyoruz.. ama ailesi kesinlikle bu mevzuyu acmadi bile sagolsunlar..

Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim ama üye olmadan da kk yi yakından takip ederdim...

Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum size bir konu hakkında danisacagim...

5 yıl önce biten sancılı bir evliliğim oldu çok kısa sürdü...Nitekim suan nisanliyim nasipse ve eğer hayirlisi olacaksa da yaza da evlenicem...

Gelelim sorunuma!!! Nisanlim hiç evlenmemiş iki kardeşler küçük kardeşi kız.küçük dediğim 32 yaşında oda yakında nisanlanicak...

Ben nişanı evde yaptım aile arasında nisan sonrasında birgün Kayinvalidem "bizim akrabalara senin bosandigini soylemedik sende söyleme laf olmasın herkes dedikoducu " dedi.Bende tepkimi gösterdim kibarca ve kirmayarak "iyide anne ben kötü bisey yapmadimki telimle duvagimla evlendim olmadi ayrıldık kimse boşanmak için evlenmiyor ama herkesin başına gelebilir " dedim...

Aman kizim yanlış anlama benimde kizim var sadece millet dedikoducu laf olmasın diye dedim dedi.Ama ogun bugündür mesafeliyim belli etmiyorum ama içten içe zoruma gitti çünkü...

Maddi olarak iyiler.Ama kayinvalidemde sürekli bir zenginlik merakı gösteriş merakı var ben memur aile çocuğuyum çalışıyorum gelirim var Allaha şükürler olsun Allah bugunlerimizi aratmasin...

Soran olursa sunuda belirteyim ilk eşimden cocugum yok.Nisanlim bana karşı iyi kırmamaya özen gösterir korur kollar.Evlenip ayrilmami hiç gündeme getirmez.Nisan alisverisindede kaynanam alışverişi kendi yapmıştı kızıyla...

Geçenlerde kaynana ben nisanlim oturuyoruz onlarda kaynanami bir yakınları aradi çay iciyorduk kaynanamda telefonun operlosunu açıp konuştu uzaktan akrabalarıyla...Kadın tebrik ediyor hayirlisi olsun falan...Gelin nasıl guzelmi diyor...Kaynanamda fena değil dedi ama çok bozuldum :KK43:

Tamam çok güzel değilim ama yuzume bakilmayacak biri hiç değilim..Hiç bozuntuya vermedim ama nisanlim annesi tlf kapatınca sen neden böyle dedin bu nasıl bir cümle dedi annesine sert bir tepki gösterdi ortamı bulmaya çalıştım neyse kalktık sözde onlara çok nazar degiyormusta nazar olmasın diye fena değil demiş :KK43:

Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ya da kötü niyetliyim :KK43:
tepkinizi anlayamadım,k.valide kapalı bir çevrede ve sizi uyarmış tamamen iyi niyetli ve sizidüşündüğüiçin, dedikodu yapılıp yıpranmamanıziçin, böyle bakın olaya bence

Daha önce evlendiginizin bilinmesini istememesini haklı karşılıyorum. Bazı insanlar gercekten yok kimmis daha onceki neden ayrılmışlar cart curt bir sürü laf ederler. Evet evlenmiş olmaniz tabii ki kotu ya da utanılacak bi durum degil. Ama insanlar...

Ya şu mesaja kadar kötü niyet görememiştim ben; sonuçta gerçekten nazar filan değmesin diye fena değil demiş olabilir. Boşanmış olmanız konusunda da haklı olduğu noktalar var; dost var düşman var sonuçta, millet dedikodu yapmasın diye saklamak istemiş olabilir. Bu ikisini anlıyorum, kendince öyle düşünmüştür belki.
Amaaaaa "biz oğluma kız baktık beğenmedi, onun beğendiklerini biz beğenmedik" lafı açıklanacak bi laf değil. Çol yakışıksız olmuş. Nişanlınızla konuşma fırsatınız oldu mu? Fena değil lafına o da içerlemiş ki annesine "nasıl konuşuyosun sen" demiş. Evliliğin saklanması konusuna ne diyo? Ve bu beğenmedik lafına ne diyo?

Back
X