• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin acil

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
kızlar 4 ay sonra düğünüm var 10 kilo fazlam var daha önce spor salonlarına gittim çok diyet yaptım olmadı. Göbek eriteniyorum en büyük sorunum o. Gelinliğim içime sinmedi abiyem öyle çok moralim bozuk 3 ay da 10 kilo ya da 5 kilo veremez miyim? Tavsiye ve zayıflama hikayelerinize ihtiyacım var. Valla sinirden can sıkıntısından ağlayıp duruyorum nişanlım bile biraz zayıfla seni her halinle de sevmek zorunda değilim dedi of

Kilo verilir de "seni her halinle sevmek zorunda da değilim" diyen adamla nereye kadar?

Allah korusun yarın birgün bir kaza geçirseniz, bir şey olsa adam direkt kaçacak demek ki. Benim için böyle bir söz ayrılık sebebi olurdu, yine de siz bilirsiniz.
Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorum

seni her halinle de sevmek zorunda değilim

Bu cümleden sonra tavsiye veresim gelmedi..
Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorum

Görücü usulüyse sizi görmüştür sanırım göbek sonradan mı çıktı piyasaya? Dediği şey çok iğrenç ve bu lafın üstüne o öküz istiyor diye nasıl kilo verilir ya da verilmeli mi bilemiyorum...

Görücü usulü de olsa olmaz. Bu cümleyi kuran biri ile mutlu olamazsınız.

Görücü usulüyse sizi görmüştür sanırım göbek sonradan mı çıktı piyasaya? Dediği şey çok iğrenç ve bu lafın üstüne o öküz istiyor diye nasıl kilo verilir ya da verilmeli mi bilemiyorum...
Acıkxası ben kendim de rahatsızım böylemgöbekli gelin olmak istemiyorum ayrıca hayat işte okuyordum evlenmek zprunda kaldım biz kadınlar zor bir hayatımız var. Önce kendim için hem bu saatten sonra ayrılamam

bu arada bence diyet önerilerine ihtiyacınız yok. o cümleyi duyduktan sonra en sihirli diyet azminiz olmalıydı bence. hiçbir diyet listesi veya taktik, sizi o iğrenç ve saçma cümle kadar motive edemez bence

herseyin soylemenin bi adabi vardir bu nasil konusma !!! biraz zayıfla seni her halinle de sevmek zorunda değilim... seni begenmediyse bas birini isteseymis

Spor diyet sürekli yapın,ama ömrünüzün sonuna kadar yapmak zorundasınız çünkü adam açık açık söylemiş sevmeyecek sizi başka türlü,
Hoş şimdi de sevdiği söylenemez de neyse,
Boy kilo kaç şu an,

Acıkxası ben kendim de rahatsızım böylemgöbekli gelin olmak istemiyorum ayrıca hayat işte okuyordum evlenmek zprunda kaldım biz kadınlar zor bir hayatımız var. Önce kendim için hem bu saatten sonra ayrılamam

1 60
Kilom 64

tmm girucu usulu bi tanima asamasi vardir sonra nisan begnmesseniz bunlarvolmaz ha duyuldu artik nisan falan atamam diyisaniz bastan yanlis yapmisiniz seni verdiklerini kimseye soylemiceklerdi

tmm girucu usulu bi tanima asamasi vardir sonra nisan begnmesseniz bunlarvolmaz ha duyuldu artik nisan falan atamam diyisaniz bastan yanlis yapmisiniz seni verdiklerini kimseye soylemiceklerdi
Baştan beri biraz zayıfla diyordu şimdi yakışıklı damat yanına göbekli 64 kilo gelin olmuyor heö ben de zayıflamak istiyorum asış kendim için

1 60
Kilom 64
Kilolu görünmeyi ben de sevmiyorum,
Diyetini de sporunu da sıkı tutarsan,her gün aynı saatte,aynı tempoda,
Kaçamak yapmazsan,hamura şeker veda edersen olur o iş,

Back
X