• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin acil

Baştan beri biraz zayıfla diyordu şimdi yakışıklı damat yanına göbekli 64 kilo gelin olmuyor heö ben de zayıflamak istiyorum asış kendim için
sen zayiflarsin busefer baska bisey ister.. sirke iciyolar onu orastr bide maydonoz kuru duymustim tam bilmiym arastrrsan onun cikar bidd bunlari ictikten sonra gobek yaglarini eriten hareketlerle destekle .. bnmdd zayiflmm lazim bndr ypcam ins.

Acıkxası ben kendim de rahatsızım böylemgöbekli gelin olmak istemiyorum ayrıca hayat işte okuyordum evlenmek zprunda kaldım biz kadınlar zor bir hayatımız var. Önce kendim için hem bu saatten sonra ayrılamam
Göbekten bir şekilde kurtulursun canım kafana takma,

Asıl üzerinde düşünmen gereken bu adamın höt höt konuşma cesaretini nerden bulduğu, herşeyin bir adabı var sonuçta, insan böyle bir cümleyi kızkardeşine bile pat diye diyemez kaldıki eş adayına söylemek...

Kilo ver tabiki kendini nasıl iyi hissedeceksen o görüntüye bürün ama lütfen bir erkeğin hele de eşin olacak kişinin seninle bu şekilde konuşmasına izin verme

sen zayiflarsin busefer baska bisey ister.. sirke iciyolar onu orastr bide maydonoz kuru duymustim tam bilmiym arastrrsan onun cikar bidd bunlari ictikten sonra gobek yaglarini eriten hareketlerle destekle .. bnmdd zayiflmm lazim bndr ypcam ins.
Imarım faydalı olur sizede kolay gelsin :D

Göbekten bir şekilde kurtulursun canım kafana takma,

Asıl üzerinde düşünmen gereken bu adamın höt höt konuşma cesaretini nerden bulduğu, herşeyin bir adabı var sonuçta, insan böyle bir cümleyi kızkardeşine bile pat diye diyemez kaldıki eş adayına söylemek...

Kilo ver tabiki kendini nasıl iyi hissedeceksen o görüntüye bürün ama lütfen bir erkeğin hele de eşin olacak kişinin seninle bu şekilde konuşmasına izin verme
Höt hötmdeğil ama biraz sert tarzı var bende bazı konularda hassasım mesale saçalrınk çok uzatma sık sık traş olucaksın dedim itiraz etmedi saygı duyyyoruz sevgi yok sadece

kac kilosun ki suan da günde 3 litre su icmelisin ve iine limon siksan daha etkili oluyor hergün sabah aksam 1 er saat yürüyüs ekmegi hayatindan sil mümkünse corba salata tarzinda beslen sabahlari 1 bardak taze sikilmis portakal suyu 1 yumurta haslamasi 3 dilim domates 1 parca peynir bunlari 4 ay uygularsan inan bana 7 kilo falan verirsin tatli hamur isi asla yok aksam 6 dan sonra su haric ve sekersiz yesil cay haric bisey icmek emek yok tavsiyem bunlar ara ögün olarak 2 kayisi kurusu 10 tane findik tavsiye ederim vitaminler acisindan

Canım şaka gibisin valla, hala daha e haklı o da yakışıklı ama diyorsun.
Benim eşim biz evlenirken 130 kiloydu, yıllar içinde o verdi 80 oldu. Ben hamilelikte 80 e yaklaştım şimdi 60 ım.
Yani kilo alınır verilir de, tavır çok çirkin ve sen bunu görmüyorsun, kendine reva görüyorsun bu lafları.
Üzüldüm.

Adam gaza getirmek için söylemiş olabilir.
Yanlış kelimeler seçmiş o ayrı ama gerçekten kilo sağlıksız bişey.
Diyetisyene gidin lütfen yakın zamanda arkadaşım 3 ayda 22 kilo verdi ilk 1 ay sporsuz sonra sporda yaparak.
Yarın için benim de diyetisyen randevum var boy 172 kilo 64.
Hamile kalmayı planlıyorum ve hamilelikte kortizon kullanmam gerekiyor yani kilo vermekten ziyade almamak için gidicem.
Ömür boyu dikkat etmek lazım yediğimize, sporumuza. Biz bile kendimizi her halimizle beğenmezken elin adamı niye beğensin. Kilo insanın elinde olan bi durum şahsen esim salsa kendini şişmanlasa bozulurum bu duruma.

kızlar 4 ay sonra düğünüm var 10 kilo fazlam var daha önce spor salonlarına gittim çok diyet yaptım olmadı. Göbek eriteniyorum en büyük sorunum o. Gelinliğim içime sinmedi abiyem öyle çok moralim bozuk 3 ay da 10 kilo ya da 5 kilo veremez miyim? Tavsiye ve zayıflama hikayelerinize ihtiyacım var. Valla sinirden can sıkıntısından ağlayıp duruyorum nişanlım bile biraz zayıfla seni her halinle de sevmek zorunda değilim dedi of

nişanlın kırıcı konuşmuş canım.. ben bu kelimenin üstüne ortalığı birbirine kesin katardım, o yüzüğüde alnının çatısına fırlatırdım.. tabiki sen bunu yapma, o öyle dedi diye yüzük atılmaz sonuçta. belkide sen ciddiye al azmet diye demiştir (yanlış bi üslupla)

neyse, konuya gelelim, kaç kilosun boyun kaç bunları bilmiyoruz tabiki, ama inan gözünde büyüttüğüne değmeez. verimicek bi kilo asla değil..

kardeşim 78den 68e kadar kilo verdi 2 ayda.

nasılmı?

öncelikle günlük yarım saat spor... öyle spor salonuna para bayılmana gerek yok, aç bi bölgesel zayıflama programı yarım saat uygula.

kesinlikle ekmek denen gluteni hayatından çıkar düğününe kadar, mayalı her türlü yiyecekle bağlantını kopar, boooll booooooooolll suuuuuuuuu, ve tabiki kilo vermede en yardımcı karakterimiz olan haşlanmış patates, patatesi her gün sabah akşam yiyebilirsin ve kesinlikle bol giyinme, hafif dar giyin evin içinde, günde düzenli aynaya bak, bu seni hırslandırır, çay içiyorsan içine muhakkak karanfil at ,akşam yemeklerini 7den sonra ya bırakma. en geç 7de yapmış ol, 9buçuk gibide spor yaparsan yatarken kan akışın hızlanır ve vücudun uykudayken bile enerji harcar.bol bol dans et, bu hem eğlenceli hemde müthiş enerji harcatır. ve kesinlikle yemeğini yerken iyice çiğne, midene indiğinde ufak ufak olsunlar ki daha çabuk yaksın miden, ve son olarak haşlanmış tavuk çorbası, tavuk bütün diyetlerde yer alır bliyosundur belki.. abur cubur nezlinde hiçbirşey tüketmiceksin, kola çikolata cips cart curt yok artık.. soda içebilirsin, sabahları süt içebilirsin

(kardeşim ilk 2 hafta patates diyeti yaptı, saabahları 3tane patates,2tane haşlanmış yumurta, öğlen marullu yesillik salatası, akşamları 4 patates 2 kase yoğurt içine baharat ekledi)

benim kardeşimde aynen yazdıklarımı yaptı halada yapıyo, kesinlikle aksatmadan yaparsan inanılmaz faydasını görürsün.

yinede bunlardan daha önemli bişey varsa oda buna, kilo verebiiileceğine kesinlikle inanarak yola çıkman.

umarım faydam dokunmuştur, mutlulukla gelinliğini giymen dileğimle ;)

Back
X