Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek durmuyor ki odada mecburen cikariyirumBen olsam bebeği odasından çıkarmazdım sanırım. Hasta çocuğu da odaya sokmazdım, başka çözümü yok.
Anne sütü alıyorsa korkmayın.Kucuk bebeğim var Bize sehir disindan misafirlige gelen ablamin kızı agir grip ve bileti aldığı için gelmiş gitde denmez ben ne yapcam şimdi bebeğim 4 aylık... zaten hassas bir bebek,sizce Gripin bulaşmaması mümkün mü ? Şuan kabus yaşıyorum..
Bebek durmuyor ki odada mecburen cikariyirum
Yani bilasmazmi anne sütü aliyorsa ?Anne sütü alıyorsa korkmayın.
Kabus yaşayacak bir şey yok
1 hafta kalacaklar mümkün değilki uzak tutmak zaten bebek durmuyor sürekli kucağımda mecburen hep beraberiz ,ben hasta oldugunu bilseydim iyileşince gelin derdim ,sanırım bileti aldığı için iptal edemedi banada söylemedi ,gelince çocuktan öğrendim hapşırma ,Ateş hepsi varEvin her odasina sogan koyun
Sogani ikiye bolup birakin
Bol bol havalandirin tum camlari acin
Bol bol emzirin
Hasta cocuga ve annesine bebegi elletmeyin
Öyle tabiki ama 6 aydan küçük bebeklerin hastalık kapması çok tehlikeli. Direk zatürreye çeviriyor Allah korusun. Biz bu yüzden 3 gündür hastanedeyiz. Ve daha 4 gün kalacağız.Yani önleminizi sıkı sıkı alın da çocuk bu bağışıklığının gelişmesi için hastalıklarla da mücadele etmesi lazım değil mi?
Steril ortamda tutamazsınız sürekli...
Öyle tabiki ama 6 aydan küçük bebeklerin hastalık kapması çok tehlikeli. Direk zatürreye çeviriyor Allah korusun. Biz bu yüzden 3 gündür hastanedeyiz. Ve daha 4 gün kalacağız.
Dedigimi yapin odalara sogan koyun o mikrobu ceker kendisine1 hafta kalacaklar mümkün değilki uzak tutmak zaten bebek durmuyor sürekli kucağımda mecburen hep beraberiz ,ben hasta oldugunu bilseydim iyileşince gelin derdim ,sanırım bileti aldığı için iptal edemedi banada söylemedi ,gelince çocuktan öğrendim hapşırma ,Ateş hepsi var
Ne yani trilyonluk bilet mi yansa nolur ki1 hafta kalacaklar mümkün değilki uzak tutmak zaten bebek durmuyor sürekli kucağımda mecburen hep beraberiz ,ben hasta oldugunu bilseydim iyileşince gelin derdim ,sanırım bileti aldığı için iptal edemedi banada söylemedi ,gelince çocuktan öğrendim hapşırma ,Ateş hepsi var