yardim edin acil

hshd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
15
1
30
Merhaba.men 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha dua ediyorum.insallah hicbiwey olmaz.

Merhaba.men 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha dua ediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Iğnenin zararını soruyorsan doktor verdiği için sıkıntı olacağını sanmıyorum ateş için soruyorsan illa her Ateş'i yükselenin bebeği sorunlu olacak diye bi kural yok bence çünkü hemen hemen her hamile grip oluyordur hatta gecen hafta bnde griptim o Yüzden korkma bnce

Bende grip oldum hatta hala gribim bi turlu gecmiyor korkma dr'un ne yaptigini biliyordur atesin zararli oldugunu dr da biliyodur ona gore takip edecektir bebegini ama sen kontrollerde yine hatirlat bence ateslendigini gripten

Bende grip oldum 3hafta once 38.3 tu atesim ikigun boyunca dus ve bezlerle esim dusurdu.en son dok amoklavin antibiyotik verdi gecti gitti sukur.sizin bebeginiz kucuk oldugu icin durumunuz onu etkilemez diye biliyorum ben.herseyi sizin depolardan aliyor simdi ondan iyisi yoktur su an ohh ekmek elden su golden:))) bosuna stres yapmayin

Cok saolun yaa.valla rahatladimm.insallah dediyiniz gibidir.))

X