Bacaksızım,
Ben de prense aşık olana kadar her gun, evet her gun, o'nu ruyamda görüyordum, bazen iyi bazen kötü. Alışmıştım, tepki vermiyordum artık. Sonra, 9 Mart'tı o sabahı unutamam, rüyamda ikisini birden gördüm ve prense dogru koştum. O gun o'nu son kez ruyamda gördüm
Yani rüyalar bilinçaltımız bacaksızım, bastırdıgın acılar ruyalarda baş gösteriyor, ama benim gibi her gun görürsen artık tepkisizleşiyorsun. Bence sen bu rüya olayını kısa sürede atlatacaksın ve iyi olacaksın :) cunku anlamışsın o 'ara veriyorum'un aslında 'ayrıldık' demek oldugunu. Aglama artık lütfen, bitmesi gerekiyordu. zaten seni mutlu etmiyordu, seni haketmiyordu. universiteye başlayıp çevreni genişlettiginde boşa üzüldügünü anlayacaksın.
Seni anlıyorum, yaşadıklarına deger veriyorsun, biz kadınlar bunu hep yapıyoruz. Bu yuzden kadınlar yuvalarına daha çok sahip çıkarlar erkeklere göre. sadece çıkma bile olsa kadınlar birlikteliklerde emek sarfediyor ve bişey ters gittiginde erkekler gibi çekip gitmek yerine düzeltmek için canıyla başıyla çalışırlar. Ama sen daha yolun başındasın, her ilişkiye emek sarfedilmemesi gerektigini ögreneceksin. O senin ilk sevgilin olsa da, bacaksız, yeter bu kadar. Yeşil gözlerinin, guzel sözlerinin, aşk mesajlarının, seninle başbaşa yiyecegi iskenderin kıymetini bilecek bir erkek bulmak zor değil, hatta normal olan bu.
Her bitiş bi başlangıçtır bacaksız, ve sevgiline seni terkettigi için teşekkür et ve yeni bi hayata başla :)
Tenekemisirin :)