• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin alerji...

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Arkadsslar merhaba benim bebegim sadece anne sutu aliyo ve 5 aylik.. yaklasik 3 aydir kabizlik yasiyoruz. Kivrim kivrim kivraniyor yavrum. Ilac kullandigimiz halde. Her neyse boyle oldugu icin doktor kati gidaya baslayalim dedi ve listemizde kabak. Ispanak. Bal kabagi ve yesil fasulye var. Ayni zsmanda hala gaz problemide yasiyoruz. Bunlari vercem. Dun kabak verdim istemedi hatta tiksindi vucudu kabarciklr olustu. Biraktik onu bugunde ispanak denedim dahada artti yani cocugun her besine alerjisimi var ne yapcam bennnnn

canım bizim hocalarımız ek gıdaya başlarken her gıda arasında en az 1 hafta olsun derlerdi
allerji gelişirse hangisinden olalım anlayalım diye
biraz aralıkla ver besinleri

Canim Ara vercem simdide ikisindede alerji yapti bide butun besinlere alerji yaparsaa diye korkuyorum

Belki ispanaga alerjisi yoktur sen bi gun once kabak vermissin onun alerjiside cogalmis olabilir. Alerji gecmeden farkli bi gidaya baslama ki hangi gida alerji yapiyor anlayasin. Bide kabaktan ispanaktan baska bisi verdinmi yogurt flan. Yada corbalara karistirdinmi inek sutu gibi. Kimi cocuklarda sut urunune karsida alerji olusabilir. Bekle bakalim doktorun ne diyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim baska bisey vermedim. Fransadayim ben benim doktor soyle baslatti 2 hfta saat 12 gibi bu 4 sebzeyi 2ser gun vercem.2 hafta sonra saat 4 gibi meyveyi de eklicem.ysni sabah sebze ogleden sonra meyve diye baslatti. Baska bisey verme dedi. oda alerji yapti

Merhaba. Bebegim 2 aylikti alerjiyle tanistigimizda.suan 9 aylik ve alerjiyle hala ve siddetle mucadele ediyoruz.oncelikle size sunu onermek isterim.bir gidayi verdiniz diyelim.mutlaka gaz oluyo alerjik bebekte.eger farkli sorunlarda olduysa bikac gun gecmeesini bekleyin sorunun.yeni gidayi sorun duzelince verin.söyle ornek veriyim.ben 1cay kasigi kuzu eeti suyu verdim.gazla beraber kakasida kanlandi.kakanin duzelmesi bkac gunu buldu.bikac gun sonra bulgur denedim.alerji biraz matemartik iisi.takip etmek gerek..benim bebegimde coklu gida alerjisi var ve evet bi suru seye alerjisi olabiliyo bebeklerin.

Alerji değil ama kabızlık konusunda saf zeytinyağı önerebilirim.1 tatlı kaşığı içirmek ve yine zeytinyağı ile masaj yapmak benim oğluma iyi gelmişti.

Merhaba. Bebegim 2 aylikti alerjiyle tanistigimizda.suan 9 aylik ve alerjiyle hala ve siddetle mucadele ediyoruz.oncelikle size sunu onermek isterim.bir gidayi verdiniz diyelim.mutlaka gaz oluyo alerjik bebekte.eger farkli sorunlarda olduysa bikac gun gecmeesini bekleyin sorunun.yeni gidayi sorun duzelince verin.söyle ornek veriyim.ben 1cay kasigi kuzu eeti suyu verdim.gazla beraber kakasida kanlandi.kakanin duzelmesi bkac gunu buldu.bikac gun sonra bulgur denedim.alerji biraz matemartik iisi.takip etmek gerek..benim bebegimde coklu gida alerjisi var ve evet bi suru seye alerjisi olabiliyo bebeklerin.

Evet canim bendede gaz yapti zaten gazi vardi dahda artti... ama ara verdim bugun kuculduler yarin bidaha denicem...
Zeytin yag bizde hic ise yaramadi canim yaa goreceksin kakasi afedersinizde poposunun seklini alarak cikiyo oyle koyu....

Back
X