Resim atarsanız bir fikrimiz olur birde ne kadar oldu ameliyat olalıBen 8 gün önce burun ameliyatı oldum. Cok güzel görünüyor her sey ama Doktor ateli çıkarır çıkarmaz burun üstünde kemer gibi bir görünüm vardı zaten. Doktor iki masaj taktiği verdi ama acaba beni mi oyaladı masajla duzeltilmeyecek bir şey midir bu?? Masaj yapınca iniyor evet ama masajdan 10 saniye sonra tekrar eski haline dönüyor bildiğiniz kemer görüntüsü. Bu durumu yasayan var mıdır acaba?? Masajla geçiyor mu?
Pardon şimdi gôrdum 8 günüResim atarsanız bir fikrimiz olur birde ne kadar oldu ameliyat olalı
Biraz daha bekleyin bence her gün değişiyor masaja devam edinBen 8 gün önce burun ameliyatı oldum. Cok güzel görünüyor her sey ama Doktor ateli çıkarır çıkarmaz burun üstünde kemer gibi bir görünüm vardı zaten. Doktor iki masaj taktiği verdi ama acaba beni mi oyaladı masajla duzeltilmeyecek bir şey midir bu?? Masaj yapınca iniyor evet ama masajdan 10 saniye sonra tekrar eski haline dönüyor bildiğiniz kemer görüntüsü. Bu durumu yasayan var mıdır acaba?? Masajla geçiyor mu?
Ben atarım atmasına da nasıl atılıyor ki yeni üyeyim benResim atarsanız bir fikrimiz olur birde ne kadar oldu ameliyat olalı
Evet kemerliydi. Doktor o kısma bastır her saat başı 10 saniye dedi. Bastırıyorum iniyor elimi çekince yine şişiyor kemer görünümünü alıyor ve zaten gördüğünüz gibi mor duruyor o kısımGeçmiş olsun. Hangi doktor acaba? Önceden de kemerli miydi burnunuz? Siz bence bol bol masajları yapın geçmezse doktorunuza söyleyin. Belki de sadece ödemdir
Daha dün çıkardı ateli. Yanindaydim yani. Dediği tek şey kulaklarını herkese kapa masajı ihmal etme. Bastırıp duracam heralde başka çare yok şimdilikNe zaman gittin doktora? Ya masajlarını şakın ihmal etme ama yine de bence bi daha gösterebilirsin yada numarası varsa yarın resim at yaz bi doktora bence
Benim geçti. Umarım sizin de geçer. 40 45 gün sonra geçmişti benimkiBen de çok sıkıntı ediyorum. Benim de var o çıkıntı. 1 ay önce ameliyat oldum. Geçer mi acaba?
Geri dönüş için tesrkkür ederim. Tam olarak nasıl bir masaj ve çok kuvvetli mi masaj yaptınız?Benim geçti. Umarım sizin de geçer. 40 45 gün sonra geçmişti benimki
Ben saat başı 1 dakika bastırıyordum o çıkıntının üzerine bildiğiniz kemer gibi görünüyordu zaten. Bir hafta sonra fark ettim ki ben bastırdıkça o yumuşadi sonra da masaja devam edince gitti zaten 45 gün içinde. Su an neredeyse 3 ay oldu çok büyük değişiklik var yani sizde merak etmeyin zamanla geçecektir inşallah. Geçmezse de küçük bir işlemle hallediliyormus diye duymuştum.Geri dönüş için tesrkkür ederim. Tam olarak nasıl bir masaj ve çok kuvvetli mi masaj yaptınız?
Malum virüs salgını var kontrole gidemiyorum. İnternette arastırmaktan gözlerim ağrıdı. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Çok teşekkür ederim biraz rahatladım.Ben saat başı 1 dakika bastırıyordum o çıkıntının üzerine bildiğiniz kemer gibi görünüyordu zaten. Bir hafta sonra fark ettim ki ben bastırdıkça o yumuşadi sonra da masaja devam edince gitti zaten 45 gün içinde. Su an neredeyse 3 ay oldu çok büyük değişiklik var yani sizde merak etmeyin zamanla geçecektir inşallah. Geçmezse de küçük bir işlemle hallediliyormus diye duymuştum.
Rica ederim sizi çok iyi anlıyorum inşallah geçecektirMalum virüs salgını var kontrole gidemiyorum. İnternette arastırmaktan gözlerim ağrıdı. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Çok teşekkür ederim biraz rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?