- Konu Sahibi Gecekusu01
-
Hayır büyük bir burnum olsa şikayet etmeyecektim. Çünkü benim beklentim zaten büyüktü . Ve ben şok yaşıyorum. Bu küçük burunla. Doktorum zaten hatasını kabul etti. Büyük burunlar fazla kucukltulmemeli, cunku nefes problemi yasanir. Ve ben nefes alamıyorum. Görüntüm bozuldu. Ve sen de gelmiş burda ahkam kesiyorsun. Fark ettiysen yardım istedim insanlardan. Ve sen yeni ameliyat olmuşsun. Bu psikolojiyi bilirsin. Bir şeyler ters gidiyor ve insanların hayatı mahvoluyor. Burası dertleşme ve yardımlaşma için. Terslemek için değil.Madem büyük burundan hoşlanıyosun,madem eski burnuna çok aşıktın neden yaptırdın? Eğer doktor herhangi bişey yapmasaydı küçültmeseydi bu sefer de o kadar para verdim bişey değişmedi diye konu açıcaktın burda , fotoğraflarına baktım eski burnun kemerli ve büyük şimdiki ise küçük ve güzel ne istediğini gerçwkten anlayamıyorum sana anlam veremiyorum
yerin istanbulda ise doktor yusuf can hocaya görün derim.Burnum cok küçültülmüş olduğu için hem görüntümde hem nefeste problem yaşıyorum. Yüz şeklim çok bozuldu. Lütfen yardım edin. Hangi dr. Burnumu büyütür ve yüzüme göre güzel bir sekil verir? Lütfen yardım edin bana çok çaresizim.
Teşekkür ederim onun adını ilk defa duydum arastiracagim.yerin istanbulda ise doktor yusuf can hocaya görün derim.
Merhaba canım öncelikle doktordan beklentin neydi bunu doktora söylemişmiydin eğer öyleyse doktorda hata. Seni çok iyi anlıyorum özelden yazicam sanaBurnum cok küçültülmüş olduğu için hem görüntümde hem nefeste problem yaşıyorum. Yüz şeklim çok bozuldu. Lütfen yardım edin. Hangi dr. Burnumu büyütür ve yüzüme göre güzel bir sekil verir? Lütfen yardım edin bana çok çaresizim.
Doktora kemerimin torpulenmesini burun ucunun hafif yukarı kaldırılmasını söyledim. Yanı doğal burnumu biraz düzeltsin dedim. Ama baştan aşağı sekil degirmiş. Minicik bir burunla kaldım. Burun üçünü yuvarlak istiyorum. Böyle minnacık bir şey yüzüme hiç gitmedi. Eskiden ufak bir makyajla guzellesirdim. Şimdi ne yapsam olmuyor. Garip bir yuzum oldu.Merhaba canım öncelikle doktordan beklentin neydi bunu doktora söylemişmiydin eğer öyleyse doktorda hata. Seni çok iyi anlıyorum özelden yazicam sana
kaçıncı ayındasın doktor düzeltme işlemini yapabileceğini söylüyor muDoktora kemerimin torpulenmesini burun ucunun hafif yukarı kaldırılmasını söyledim. Yanı doğal burnumu biraz düzeltsin dedim. Ama baştan aşağı sekil degirmiş. Minicik bir burunla kaldım. Burun üçünü yuvarlak istiyorum. Böyle minnacık bir şey yüzüme hiç gitmedi. Eskiden ufak bir makyajla guzellesirdim. Şimdi ne yapsam olmuyor. Garip bir yuzum oldu.
Yaparım dedi ama ben bu riski göze alamam beni bu hale sokan o. Estetik bakış sıfır ki bana bu burnu yaptı. Aynalara bakamaz hale geldim. Çok zor durumdayım herkes yüzümdeki tuhafliga bakıyor önceden bakıp doyamazdım. Şimdi ne haldeyim.kaçıncı ayındasın doktor düzeltme işlemini yapabileceğini söylüyor mu
Teşekkürler araştıracağım hemenMerhaba, Ümit Taşkın' ı araştırabilirsin. Ben kendisine ameliyat olmadım. Bu forumda rastladım adına. Gördüğüm kadarıyla burnu büyültmeye yönelik revizyonlar yapıyor sıklıkla. Görüşüp değerlendirebilirsin.
Teşekkürler araştıracağım hemen
Yaparım dedi ama ben bu riski göze alamam beni bu hale sokan o. Estetik bakış sıfır ki bana bu burnu yaptı. Aynalara bakamaz hale geldim. Çok zor durumdayım herkes yüzümdeki tuhafliga bakıyor önceden bakıp doyamazdım. Şimdi ne haldeyim.
Sizinle tamamen ayni durumdayım. Burnunuzun son durumu ne acaba? Bir çözüm buldunuz mu yada zamanla bir düzelme alışma oldu muBurnum cok küçültülmüş olduğu için hem görüntümde hem nefeste problem yaşıyorum. Yüz şeklim çok bozuldu. Lütfen yardım edin. Hangi dr. Burnumu büyütür ve yüzüme göre güzel bir sekil verir? Lütfen yardım edin bana çok çaresizim.
Maalesef canım cesaret edemedim ameliyat olmaya ama hala aklımda 5 sene oldu. Burun ilk yapıldığı andaki kadar garip gelmiyor zamanla yerleşiyor yüze ama sorunlu bölgeler düzelmedi. Hala yüzümle alakasız bir burun ama insan göre göre mecburen alışıyor.Sizinle tamamen ayni durumdayım. Burnunuzun son durumu ne acaba? Bir çözüm buldunuz mu yada zamanla bir düzelme alışma oldu mu
YaaMaalesef canım cesaret edemedim ameliyat olmaya ama hala aklımda 5 sene oldu. Burun ilk yapıldığı andaki kadar garip gelmiyor zamanla yerleşiyor yüze ama sorunlu bölgeler düzelmedi. Hala yüzümle alakasız bir burun ama insan göre göre mecburen alışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?