• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin bana hanımlar

ebetly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
133
29
123
36
Merhaba hanımlar ben ikinci çocuk istiyorum pko dan olmuyor eşime zamanında yaptığım yalvarmalar sonucu artık çocuğumun olmasi kolay değil..şimdi eşim de benim bu durumumdan dolayi düşünmeye başladı..ama her ilişkiye girdigimiz zaman bende bir sogukluk oluyor..her defasında çocuk düşünüyorum..Cinsel hayatım öldü...eşimin de bu durumumdan dolayi çocuk olsun diye benimle olduğunu düşünüp daha çok karamsarlık oluyor...içinden çıkamıyorum...bir hafta sonra otele gideceğiz...ne yapsam diyorum..ikincisi olsun istiyorum ama cinsellikten de soğudum...1 yıl önce kur yapardım bakmazdi. Şimdi ise çocuk olsun diye ilişkiye sık gitmemiz lazım..Bu sefer de ben soğudum...yardım kızlar..yanlış anlaşılmasın eşimle sorunum yok..Bu durumdan dolayi kizginim biraz o kadar

Kafayı cocukla bozdun sende gecen konunada yazmistim sanki hic anneligi tatmamiş gibi davraniyorsun baska ugrascak birseyin yoktami cinsellikten soguyacak kadar taktin cocuga adamida damizlik niyetine iliskiye sokuyorsun takacak sey bulamadin bence bukadarda pes

Ben burada oteli anlayamadım
fantezi amaçlı mı?
ayrıca bu bebek konusunu ne kadar çok takarsanız o kadar zorlaşır

Yapmayıverin efendim bebek.
Bebek yapmazsanız olur o çocuk, bak gör.

bu kadar stres yapmaya gerek varmı.olacağı varsa olur.olmazsada sağlık olsun.Allah diğer evladınıza uzun ömür versin.otel olayınıda hiç anlamadım.

Ben hiç bişey anlamadım. Hele o cümle aralarındaki noktalar beni benden aldı okurken. Cümle sonlarına nokta koyun diye uyarıyoruz çoğu üyeyi ama vur demişiz siz öldürmüşsünüz.
Otel kısmı gerçekten muamma olmuş. Tek söyleyebileceğim bebek yapmak için sevişmeyin. Sevişmek için sevişin.

Az önce yaptiginiz yorumdaki hakaretleri okurken gözlerim yerinden firladi...

Bence siz bir psikolog a ugrayin en kisa zamanda...

Bu kadar takinti bu kadar sinir iyi değil.

cocuk icin iliskiye girildiginde böyle olmasi normal... düsünmemelisin bebegi.. Rabbim vermis iste elindekine Rabbim uzun ömür versin.

Back
X