Yardım edin bana korkuyorum..

elifcndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
217
7
33
İstanbul
Kızlar hamileyım daha yeni. ! Haftadır kabızım ve ilk çok zorlandım kendimi şimdi ise içeride sanki bi yara var o acıyor yaparken. Geçmedi kabızlığım ne yapmam lazım neden kaynaklanıyor. Basur olabilirim hiç istemiyorum inşallah olmamışımdır. Basur belirtileri okudum kaşınma olurmuş. Kaşınıyor şimdi benimde her halde psikolojik yardım edin bana korkuyorummm... :14::14::14::14::18::18:

Kızlar hamileyım daha yeni. ! Haftadır kabızım ve ilk çok zorlandım kendimi şimdi ise içeride sanki bi yara var o acıyor yaparken. Geçmedi kabızlığım ne yapmam lazım neden kaynaklanıyor. Basur olabilirim hiç istemiyorum inşallah olmamışımdır. Basur belirtileri okudum kaşınma olurmuş. Kaşınıyor şimdi benimde her halde psikolojik yardım edin bana korkuyorummm... :14::14::14::14::18::18:

Cnm korkma hamileliğin ilk haftalarında normaldir bende korkup zorluyorum diye doktora gitmiştim normal korkma demişti

Cnm korkma hamileliğin ilk haftalarında normaldir bende korkup zorluyorum diye doktora gitmiştim normal korkma demişti

AMA ORDA KENARDA BI YARA GIBI BISEY VAR YAPARKEN SADECE O ACIYOR DİĞER TARAFLARDA BİR ŞEY YOK. orası kanıyo mu kanamıyo mu yaparken anlayamadım:: hala geçmedi ama çok gazım varr :14::14::14:

17 aylık bebeğim var,hamileliğimin en zor kısmı kabızlıktı. Kan ilacı içiyorsan o yapıyor,benimkine o ilaç sebep olmuştu.İşyerinde saatlerce wcden çıkmadığımı ağladığımı bilirim. İnş. sizinki benim gibi olmaz. Bol bol kayısı kaynatıp için,dr.sürmeniz için ilaç da verir belki danışın olmazsa.

17 aylık bebeğim var,hamileliğimin en zor kısmı kabızlıktı. Kan ilacı içiyorsan o yapıyor,benimkine o ilaç sebep olmuştu.İşyerinde saatlerce wcden çıkmadığımı ağladığımı bilirim. İnş. sizinki benim gibi olmaz. Bol bol kayısı kaynatıp için,dr.sürmeniz için ilaç da verir belki danışın olmazsa.

şimdi biraz daha iyim ama durum aynı inşallah geçer. :44:

tatlım ben de son 1 haftaya kadar senin gibiydim aşırı şişkinlik ve kabızlık vardı.. afedersiniz tuvalete çıktığımda o kadar zorlama oluodu ki benim de kanıodu ama onun yara ile alakası yok hafif bi yırtılma oluo kaşınma sebebi de kabuk bağlıyor olması.. normal bi yara gibi düşün..

1 haftadır ise düzenli olarak yüzmeye gidiyor ve bol bol sıvı tüketiyorum.. inanır msnz çok şükür şişkinliğim de kabızlığım da azaldı.. şimdi hamileyiz aman bişey olmasın zaten yorgunluk var diyerek hareketsiz kalınca vücut, zaten bi değişim içinde, ister istemez kabızlık ve şişkinlik kaçınılmaz oluyor.. bizzat kendim deneyimlediğim için herkese kendine uygun ve doktorunun onaylayacağı sporu tavsiye ediyorum.. allah nasip ederse ben gidebildiğim yere kadar yüzmeye devam edeceğim..

kayısı yemeni tavsiye ederim canım eğer çalışıyorsan akşam işten çıkmadan yarım saat önce ve 1 saat önce ye ki sorun olmasın :)

hiç korkma canım, mutlaka doktora git ve kendi doktorunu da bilgilendir bu konuda. Çok ıkınman zararlı olabilir. Bağırsaklarını çalıştırıcı birşeyler verir sana.

Bağırsağınızdan kan geldi mİ?
Basur olabilir dıştan bir sorun yoksa iç hemoroid de olabilir..İsterseniz bir doktora gidin şimdi :26:
Ama kan geldiyse muhtemelen kolonoskopi için randevu verecekler bir bakalım ne olur ne olmaz diye :26:

Son düzenleme:
Bağırsağınızdan kan geldi mİ?
Basur olabilir dıştan bir sorun yoksa iç hemoroid de olabilir..İsterseniz bir doktora gidin şimdi :26:
Ama kan geldiyse muhtemelen kolonoskopi için randevu verecekler bir bakalım ne olur ne olmaz diye :26:

korkuyorum gidesim gelmiyor ya öyle kan falan görmedim ben anlayamadım tam olarak peçete falan bir şey görmedim. Şimdi ilkine göre daha iyiyim fazla acımıyor.

Back
X