Yardım edin bana önemli

Ne tarafta kalmak istiyorsanız orda kalın diğer tarafta küserse küssün. Bu nasıl iştir ya çocuk gibi o küstü bu küstü. Destek olmaları gerekiyo size. Yada en iyisi kendi evinizde kalın kafanızı dinleyin. Kira derken kimse bu kısmı anlamamış. Kirayımı ödeyemiyorsunuz yardım mı etmiyorlar. Neden kötü durumdasınız.

Şahsen böyle bir durumum olsa kendi ailemde kalırdım diğer tarafta bunun için küserse umrumda bile olmazdı.
Çünkü kendi anne babanın yanında rahat ettiğin gibi diğer tarafta edemezsin ne kadar eşinin aileside olsa.
Anladıgım kadarıyla sizin kiranızı onlar ödüyordu durumlar böyle olunca yardım da etmiyorlar o yüzden zor durumdasınız. E eşinizin bu olaya bi çözüm bulması lazım. yada gidin çalışın bu kadar basit.

Çalışmıyorsanız iş bakın. Bu ortamda nasıl iş bulunur bilemem. Annenizin olduğu yerde iş bakın. Küserse küssün oğulları gelince unuturlar herşeyi. Ne saçma bir iş?

Evet ya ben kendi ailem orda kalmamı eşimin ailesi onlarla kalmamı istiyor anlatamayacağım kadar kötü herşey çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok çalışmıyorum
2,5 ay ailenizin yanında kalın zaten sayılı gün çabuk geçer.

askerlik paraya çevrilemez, gitmeden önce paraya çevrileni var ona da bedelli askerlik diyoruz. gitmeden önce bedelli askerliğe başvurması gerekiyordu, şu aşamada yapacağınız tek şey 2.5 ay daha sabretmek.
genelkurmaya dilekçe yazma kısmına gelince ne diyecekseniz eşimin ailesi gel bizde kal diyor siz benim kocamı gönderin mi :)

Back
X