Yardım edin bana....

Ladybird93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
49
16
28
20 yaşındayım, hiç erkek arkadaşım olmamıştı 8 ay öncesine kadar. Ben hep isterdim ki, ilk sevgilim eşim olsun. Gençlik aklıyla sonraları pişman olacağım günlük bir ilişki yaşamak istemedim. Sadece evleneceğim kişinin elini tutmak, sadece ona o değerli kelimeleri söylemek istedim ama gelin görün ki olmadı.. bundan yıllar önceydi, deli divaneydi beni için.. Öyle çok seviyormuş gibi görünüyordu ki.. Bana bakmaya bile çekiniyordu, çok kibardı.. Ben öyle herkese çabucak güvenebilen biri değilim, güvenmedim. Aylarca karşılık vermedim ona ama oda hiç bıkmadı. Bırak beni dedim, ağzıma geleni saydım, bana ulaşması mümkün her yolu kapattım ama o yinede bana belli etmeden hep izlemiş beni, benim sakin anlarımda çekinerek yaklaşır, konuşmaya çalışırdı. En sonunda kabul ettim. 8 ay önce çıkmaya başladık. Rüya gibiydi herşey.. e bende aşık olmuştum.. İşte demiştim, sanırım beklediğim kişi oydu.. Ben öyle herşeyi ulu orta yaşayan biri değilim, bir aşk varsa, o 2 kişiden başkaları bilmesin, gizli kalsın.. böylesini daha ççok seven biriyim.. Neyse, son 2 aydır cehennemi yaşattı bana, sebebsizce çekip gitti, 2 kelime bile etmedi, aylardır ağlıyorum allahım diyorum ben bunu hakedecek ne yaptım.. Sonra öğrendim, beni aldatıyormuş.. hemde bir kişiyle bile değil, benimle birlikteyken onlarcasıyla... bana söylediklerini aynen onlarada söylemiş.. bana nasıl hitap ediyorsa, onlarada öyle hitap etmiş.. tahmin edebiliyorsunuz dimi acımı.. herşeye rağmen yine onu affetmeye hazırdım, çünkü aşığım, bunlara rağmen vazgeçemiyordum... Bugün gördüm, yazmış ki internete kızın birine, Ne zaman bana geri döneceksin? çok özledim, bu kadar ileri gitmek istemedim.. Bende saydım ağzıma geleni, beddua etmem ben kimseye, bunada etmek istemedim ama gönlüm çok kırık, dedim ki, dilerim allahtan benim çektiğim acıların aynısını çek.. allah karşına senin gibi birini çıkarsın, çıkarsın ki senin beni yaktığı gibi sende darmadagın ol... yaktığın can kadar canın yansın dedim.. sonra kötü söz ettiğim için pişmn oldum, beddua döner dolaşır edeni bulur diye... ama çok kırgınım.. herşeyimle çok kırgınım... çok üzdü beni.. bana akıl verin.. ne yapayım...

ee doğru prensi bulana kadar bir kaç kurbağa öpmen gerek. ilk miş sonmuş düşünme erkeklere bak öyleler mi Allah aşkına.acısını yine kızlar çekiyor sonra.ilk çıktığın kişi karaktersiz çıkmış olabilir ama son çıktığın mükemmel olur belki bilemezsin.

seni aldattığını nasıl öğrendin ,bu kadar detayı yani?

canım gerçekten kötü bi durum senin için bende üzüldüm şimdi biz ne kadar yorum yapsakta senin gönlün yine kırık olmaya devam edecek ama sana şu kadarını söyleyeyim inan bana o köpekler kadar pişman olup dönecek sana senin yaşadıklarını yaşayacak içimden böyle geçiyo çünkü kimsenin ahı kimsede kalmaz canım benim ama o gün geldiğinde sen en öldürücü darbeni vuracaksın işte o zaman iş işten geçmiş olacak ama sakın hayata küsme bunun bi tecrübe olduğunu düşün hayatına yeni yön çiz sakın güçsüzlüğünü belli etme seni basit bi kız olarak bilmesin duyur ona bi şekilde onu önemsemediğini acını içinde yaşa ama ona bu fırsatı verme inan bana zamanla herşey yoluna girecektir

En aşağılanası bir durum gözümde şu "ihanet" "aldatmak".
Asla ama asla hazmedemezdim,ve kafamda o an biterdi o insan benim için. Böyle bir adilik yapan bir insanı sevemezdim ben.
Bende canım dediğim,canımın içi hayatım dediğim insandan ayrıldım kısa bir süre önce. Seni çok iyi anlıyorum.
Ama hayat devam ediyor,etmeli. Vazgeç en iyisi,çünkü resmen aldatmış seni. Aldatmak kelimesi bile bu kadar kötüyken..
Tüm iletişimini kes,görünme ona. Hayatını aksatma bir süre sonra hayattaki güzellikleri göreceksin zaten.
Değmeyen insanlara harcanılan sevgimizin sonucu da bu oluyor

Zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bu da geçicek ne acılar dinmiyorki şu hayatta. Ama benden sana tavsiye '' çok seviyordum, gelseydi affetmeye hazırdım'' diye düşünürsen canın daha çok yanar bu hayatta.

Zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bu da geçicek ne acılar dinmiyorki şu hayatta. Ama benden sana tavsiye '' çok seviyordum, gelseydi affetmeye hazırdım'' diye düşünürsen canın daha çok yanar bu hayatta.
Aynen öyle.. canım daha çok yanıyor...

seni aldattığını nasıl öğrendin ,bu kadar detayı yani?
O kızlarda benim gibi tek olduklarını sanıyorlarmış, hepsiyle iletişime geçmek hiç zor olmadı.. Birini bulunca diğer düğümlerde çözülüyor.. ve hepsiylede meslektaşız! hepimiz öğretmen olucaz... bi öğretmen bagımlılıgımı var bilemicem... yalancı... ne yalanlar konuşmuş....

Şuan sana dönmesini istiyorsun ve hep mutlu olmak istiyorsun dimi canım sana dönse bile seni yine aldatacaktır ve senin zamanını alacaktır. Bu çocuğun karakteri çoklu aşk yaşamak tek aşk ona yetmiyor evlense bile flört edecektir çünkü yapısı öyle... Eğer böyle bir tipi istiyorsan seninle sonuna kadar gider ama seni sürekli aldatır 5 çocuğu olsa bile aldatır çünkü yapısı böyle...o yüzden senin için tecrübe olmuş en azından sana aşkı tattırmış bundan sonra aşkın farklı yönlerini keşfedeceğin insanlarla birlikte olabilirsin çünkü aşk çok çeşitllidir.ilk sevgilimde evlenirim diye bir şey yok bırak bu düşünceleri bunlar 100 yıl öncesinde kaldı...ilk aşkınla evlenseydin senin 10 eşinin 11 yaşında olması lazımdı...

Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra
anılar hükmünü yitirdikten,
onu iyice unuttuktan,
içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan,
keşke geçmeseydi dedikten sonra,
keşke acısını bir hastalık gibi yüreğimde taşısaydım
desen bile geçer...
Zaman insanla oynamayı seven
hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır.
Ona karşı çıkamazsın,
yapmak gereken beklemek...
Onun, derin bir unutuşla
bizi rahatlatacak örtüsünü
üzerimize örtmesini beklemek...

Aşk Köpekliktir

İstiyorum ki bana yaşattıklarını yaşasın, ben öyle bir ana geldim ki, yalvardım allaha, allahım dedim ne olur, sök al şu kalbimi, al şu içimdeki sevgiyide sevmeyeyim! dayanamıyorum dedim.. hep sordum kendime, allahım ben kime ne çektirdim de bu geldi başıma? ben hiç bir erkeğin gözyaşını dökmedim ki, kimseyi aldatmadım, kimsenin duygularıyla oynamadım. İnşallah bir gün yaşar oda bu yaşadıklarımı, o zaman aklına gelirim inşallah... tek dileğim bu.. kendim ettim kendim buldum demesini istiyorum, başka türlü anlayamaz beni çünkü..

şimdi canım başıma aynısı gelmiş biri olarak söyleyeyim hiç de başlarına aynı şey gelmiyor.Bu insanlar zaten Allahtan korkmadığı için beddua ettin diye bir de seni kötülüyor ve aynısını başka birine yapıyor. Onun için zihninden, sil bu insanı, ulaşabileceğin iletişim araçlarını değiştir. Yoksa kopamazsın. İşin tuhafı biz de öğretmen adayıydık ne komik, şimdi hatırladıkça saflığıma gülüyorum.

Aldatılma korkusu yaşadığım şu günlerde seni öyle iyi anlıyorum ki güzelim.ama sabır.rabbim sabredenlerle beraberdir.o elbet bulacak belasını,aynı acıları yaşamadan ölmicek,senhin haberin olacak ya da olmayacak o bunları yaşayacak be tatlım.belki o gün geldiğinde umrunda bile olmayacak onun ne yaşadığı,çünkü sen o anlarda en büyük mutlulukları yaşıyor olacaksın emin ol bundan.hakkında en hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…