Yardım edin banaaaaa nolur

Bu test bozuk yenileyin bence de. Bazen doktorların olmaz dediğine Allah olur der ve oluverir ancak çok umutlanıp üzülmeminzi de istemem. Regl gecikmesi yasiyormussunuz sizin icin normal bir durummus. Yerinizde olsam direk doktora giderdim once kanimda hgc baktirirdim bebek yoksa adet olmam icin ilac isterdim. Bir de doktorun tavsiyesi tüp bebekse zaman kaybetmeden tedavime başlardım. Doğal ya da tüp ne fark eder ki bebeğiniz olduktan sonra ☺
Bende böyle düşünüyorum kan vercem zaten testlerle uğraşmak isdemiyorum

NE KADAR SÜREDE ÇIKTI CANIM BU ADRİMET DİMİ TESTİN ADI
Canım valla eczaneden aldım rast gele öyle bi bakayım dedim 2 defadır abuk subuk çıkıyor çizgiler 5 dk içinde beliriyor beyazımsı bi çizgi oluyor sonra bi kaça saat sonra da böyle belirdi işde 😏

Canım valla eczaneden aldım rast gele öyle bi bakayım dedim 2 defadır abuk subuk çıkıyor çizgiler 5 dk içinde beliriyor beyazımsı bi çizgi oluyor sonra bi kaça saat sonra da böyle belirdi iA
Allah gönlümüze göre versin canımm,ama benim de oldu kuruma çiğzisine benziyor aynı testti,

Bence bu eczanede testler çok beklemiş bozulmus olabilir. Bende artı med ile öğrendim hiç böyle bir sorun yaşamadım.
Başka eczaneden alın bence yine yapacaksanız ama direk doktora gitmek daha iyi☺15 günlük gecikmede kopkoyu çıkardı bence.

Haklısınız hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için çocuğu yıllardır olamamış biri gibiyim işde testler de kuruma çizgisi çıksa bile bi sevinç oluşuyor içimde ♥️ Keşke o kopkoyu çizgiyi bende görsem birgün

726CB524-4595-45AE-9AA9-2BE9900DD449.webp

En temizi kan vermek neden kan vermiyorsunuz?

Back
X