• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın..Bıktım artık :((

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor :( .. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ..:( ..Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı...:(((((:43:

Ben 20 sevgılım 21

gerçekten istemıyorsanız kapanmayın pişmanlık duyabılecek yaşlardasınız ilşkiniz nekadar ileriye dönuk bılemıyorum geçiçci bişide olabılır yaş itibarıyle buna göre o istıyor dıye kapanırsanız ayrılıncada açılırsınız

Niye söz veriyorsun?
Başta bize yazdığın gibi adama da aynen soyleseydin ya.
Söz ağızdan çıkar.
Şimdi konuş güzelce ve istemiyorsan kapanma. Kimse seni zorla kapatamaz.
Bu erkekleri de anlamak gerçekten zor.
Hayır kapaninca çok mu namuslu yahut açık olunca az mı namuslu olunuyor?
Kime ne? Herkes işine baksa.. dinimizi kendimiz yasasak ne guzel olacak.

canım bence erkek arkadaşın işi inada bindirdi ve anlamsız bir şekilde istediğini yaptırma derdine düşmüş.. sen aslaa o istiyor diye kapanma bu Allah ile senin aranda olan bir şey.. sen kapanacaksan bunu kendin için yapmalısın o kişi istiyor diye değil.. o önce sadık olmayı öğrensin..

gerçekten istemıyorsanız kapanmayın pişmanlık duyabılecek yaşlardasınız ilşkiniz nekadar ileriye dönuk bılemıyorum geçiçci bişide olabılır yaş itibarıyle buna göre o istıyor dıye kapanırsanız ayrılıncada açılırsınız

Aslında istemiyor değilim ama emın degılım..Sonra açılmak istemem..O zorladı dıyede olmamalı..İlişkimiz 14 ay falan oldu..İlk başlarda karışmıyordu bu senın kararın tek bu konusada karışamam diyordu..AmA bugun oyle demıyorr..Annemde biliyor cıktıgımızı anneme bırsey demedıgım halde anlamış gıbı ..İcinden geliyorsa kapan sonra açılma fln dedı ..

Icinden geliyorsan kapan,
kimse icin degil...
giderse gitsin,
Kimse vazgecilmez degil...

Aslında istemiyor değilim ama emın degılım..Sonra açılmak istemem..O zorladı dıyede olmamalı..İlişkimiz 14 ay falan oldu..İlk başlarda karışmıyordu bu senın kararın tek bu konusada karışamam diyordu..AmA bugun oyle demıyorr..Annemde biliyor cıktıgımızı anneme bırsey demedıgım halde anlamış gıbı ..İcinden geliyorsa kapan sonra açılma fln dedı ..

sen şuan kapanırsan o istediği için kapanmış olucaksın sonradan açılma durumun var en ıysıı işine karışmaması konusunda onu ıkna et hatta o ısrar ettikçe kapanma isteiğinden iyice soğuduğunu anlat böyle zorlamaar doğru değil evlennce bıle tahammul edemıyor ınsan zorlamaya hele daha sevgılıyken hiç çekilmez böyle tavız verdikçe sonu gelmez

O kızla konustuğuna inanamadım ben sen eminmisin konustuklarına? Sırf sen kıskan diye yapmıs cünkü kıskanırsan kaybetme korkusu yasıcaksın sonrada ne olacak kapanıcaksın oyun yapıyor sana sekerim sen onunla ayrılsan köpek gibi pesine gelicek suan seni sınıyor , kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz.

İş, ya kapanırsın yada beni kaybedersin boyutuna kadar geldiyse, siz baya taviz vermişsiniz ne yazık ki.

Ama dediğniz gibi kapanıcaksanız da bu Allah için olmalı.

Ayrıca merak ettiğim bi konu var? Kusuruma bakmayın ama

Ömrünüz boyunca istemediğiniz ama sırf eşiniz mutlu olsun diye,

farklı yani kendiniz olmadığınız bir kişilikte yaşamayı kaldırabilecek misiniz?

Sizin mutlu olmanız yada ne istediğinizin hiç mi önemi yok?

sen şuan kapanırsan o istediği için kapanmış olucaksın sonradan açılma durumun var en ıysıı işine karışmaması konusunda onu ıkna et hatta o ısrar ettikçe kapanma isteiğinden iyice soğuduğunu anlat böyle zorlamaar doğru değil evlennce bıle tahammul edemıyor ınsan zorlamaya hele daha sevgılıyken hiç çekilmez böyle tavız verdikçe sonu gelmez

Haklısın..Dedim zaten sen böyle yaptıkça ıstegım gıdıyr azalıyor dıye.Cok sinirlenmişş ben ikna etmek için uğraştım ..İnatt yapıyor..Çokk öfkenmiş..Yarın konusucam onunla..

O kızla konustuğuna inanamadım ben sen eminmisin konustuklarına? Sırf sen kıskan diye yapmıs cünkü kıskanırsan kaybetme korkusu yasıcaksın sonrada ne olacak kapanıcaksın oyun yapıyor sana sekerim sen onunla ayrılsan köpek gibi pesine gelicek suan seni sınıyor , kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz.

Ben konuştuklarını düşünüyorum..Dogrudur ..Ama ilk basta bende senın gıbı duşundum..Bazı seyleri bana kabul ettirmek ıcın mı ayrılmakla korkutmaya çalışıyor dıye..

İş, ya kapanırsın yada beni kaybedersin boyutuna kadar geldiyse, siz baya taviz vermişsiniz ne yazık ki.

Ama dediğniz gibi kapanıcaksanız da bu Allah için olmalı.

Ayrıca merak ettiğim bi konu var? Kusuruma bakmayın ama

Ömrünüz boyunca istemediğiniz ama sırf eşiniz mutlu olsun diye,

farklı yani kendiniz olmadığınız bir kişilikte yaşamayı kaldırabilecek misiniz?

Sizin mutlu olmanız yada ne istediğinizin hiç mi önemi yok?

Dedıklerınde cok haklısın..Böyle olursa ilerde de hep onun kuklası gıbı tabıkı her ınsanın bıryere kadar sabrı var.Belli bırseyden sonra oLmaz..Ben bılmıyorum istediklerimin tabıkı önemı var.Ona ben zamanında cok tavız verdıgım ıcın böyle oldu yoksa benım peşimde koşuyordu istediklerimi yapıyordu..Ben hata yaptımm..

Dedıklerınde cok haklısın..Böyle olursa ilerde de hep onun kuklası gıbı tabıkı her ınsanın bıryere kadar sabrı var.Belli bırseyden sonra oLmaz..Ben bılmıyorum istediklerimin tabıkı önemı var.Ona ben zamanında cok tavız verdıgım ıcın böyle oldu yoksa benım peşimde koşuyordu istediklerimi yapıyordu..Ben hata yaptımm..

Canım sende sevginden dolayı farketmeden taviz vermişsin seni anlıyorum

fakat çok sevmek anlaşmak anlamına gelmiyor malesef.

Bi ilişkiyi ayakta tutan başta saygıdır sonra sevgi gelir.

Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının senin görüşlerine pek saygısı yok.

Bu da ilerde mutlaka sorun yaratır. Bence geç kalmış değilsin.

Sende tavrını koymalısın.

Ayrıca biraz önce sormayı unutmuşum.

Peki ailen ne düşünüyor bu konuda? Haberleri var mı?

Bana telefonda konuşurken tamam Allah ıcın kapan ben vesıle olmuş olurum benim için kapanma demişti..Saçlarimin kımsenın gormesını ıstemıyormus artık .
En son telde o mesajları dedıgınde bende yarın konuşalım dedım ..Sonra da hıç yazmadım..
Bana inat mı ne anlamadım artık bana mesaj atmış facede ekledıklerıme sakın bırsey yapma dedi bende hıç cevap vermedim..Benı kıskandırmaya calısıyordu faceden okuldan dershanesinden tanıdıgı kız arkadaşlarını eklıcektıı..Bana karsı cok kıskanç davranıyordu ama facemde beyendıgım oyuncunun resmıne cok tatlı yorumu atmışım kıskanıyor ..Facemdekı resımlerımı sılmemı de ıstıyordu..Son barışmamızdan sonra kıskançlık arttı..

Canım sende sevginden dolayı farketmeden taviz vermişsin seni anlıyorum

fakat çok sevmek anlaşmak anlamına gelmiyor malesef.

Bi ilişkiyi ayakta tutan başta saygıdır sonra sevgi gelir.

Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşının senin görüşlerine pek saygısı yok.

Bu da ilerde mutlaka sorun yaratır. Bence geç kalmış değilsin.

Sende tavrını koymalısın.

Ayrıca biraz önce sormayı unutmuşum.

Peki ailen ne düşünüyor bu konuda? Haberleri var mı?

Annem,ablam biliyor..Ama bu kapanma konusunda ablamda kapanmamı ıstıyor ne zaman kapanıcan falan dıyor..Ama tabıkı sevgılım ıstedı dıyede kapan demez.Anneme demedm pek ama anlamış gıbı kapancaksan ıcınden gelerek yap sonra acılmazsn emın ol dedi.

Bana telefonda konuşurken tamam Allah ıcın kapan ben vesıle olmuş olurum benim için kapanma demişti..Saçlarimin kımsenın gormesını ıstemıyormus artık .
En son telde o mesajları dedıgınde bende yarın konuşalım dedım ..Sonra da hıç yazmadım..
Bana inat mı ne anlamadım artık bana mesaj atmış facede ekledıklerıme sakın bırsey yapma dedi bende hıç cevap vermedim..Benı kıskandırmaya calısıyordu faceden okuldan dershanesinden tanıdıgı kız arkadaşlarını eklıcektıı..Bana karsı cok kıskanç davranıyordu ama facemde beyendıgım oyuncunun resmıne cok tatlı yorumu atmışım kıskanıyor ..Facemdekı resımlerımı sılmemı de ıstıyordu..Son barışmamızdan sonra kıskançlık arttı..

Bu kıskançlık boyutundan çıkmış psikolojik rahatsızlığa doğru gidiyor.

Benim anlamadığım çok kıskanılmak neden çok seviyor beni anlamına getirilir ki?

İnsan sevdiğini tabi kıskanır , korur, sahip çıkar.

Ama bu anlattıkların bana göre çok fazla.

O istediğini yapsın sen karışma desin sonra da

senin saçını kimsenin görmesini istemiyorum kapan desin.

Bu adam evlendikten sonra yüzünü kimse görsün istemiyorum der kara çarşafa bile sokar sizi

hatta evden dışarı çıkarmaz gibi.

Bu kıskançlık boyutundan çıkmış psikolojik rahatsızlığa doğru gidiyor.

Benim anlamadığım çok kıskanılmak neden çok seviyor beni anlamına getirilir ki?

İnsan sevdiğini tabi kıskanır , korur, sahip çıkar.

Ama bu anlattıkların bana göre çok fazla.

O istediğini yapsın sen karışma desin sonra da

senin saçını kimsenin görmesini istemiyorum kapan desin.

Bu adam evlendikten sonra yüzünü kimse görsün istemiyorum der kara çarşafa bile sokar sizi

hatta evden dışarı çıkarmaz gibi.

Aslında neden inat yaptığını buraya kadar getirmesii benim ona söz verıp tamam deyıp yapmamam..
Aslında okadar da yapcagını düşünmüyorum carsafa falan sokmasını...Kendısı yapıp benı kısıtlamaya calısmasıı ondan bende rahatsızım onla konuscaktım bu durumu ama bu olay olunca konuscak fırsat olmadı

Back
X