• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın..Bıktım artık :((

sevgilinle konuş. Neden senin kapanmanı istediğini sor. Kendi nefsi adına mı cevap verecek yoksa karşına ayetlermi sunacak. Ona göre kendince yolunu yordamını bul. Aranızdaki muhabbeti biz bilemeyiz nasıl ilerliyor. Sen daha iyi bir yolunu bulursun inşallah bu işin.

İnşallah canım..Sorucam da bana Allahın emrı kapanmam gerektıgnı ve kendı ıstedıgı ıcınde dıyor..Yani hem nefsi ,hem dini canım..

Öyle tabiki de ... Yanlış anlaşılmasın kapalılığa asla karşı olduğumdan bu yorumu yapmadım
Ablama da sevgiliyken eşi kapan diye baskı yaptı ablam kabul etti kapandı..neyse evlendiler
Adam 180 derece döndü,ne namazla,ne ibadetle alakası olmadığı gibi kadına kıza bakarak sinir etmek şöyle dursun defalarca aldattı ş*r*fs*z. Şuan boşandılar ablam halen kapalı ama artık kimse istediği için değil,kendi istediği için devam ettiriyor :34:
Bu konuyu okuyunca hemen ablam aklıma geldiği için öyle bi yorumdu yani :2:
Konu sahibesinin sevgilisini baz almadım :34:

Anladım canım.Üzüldüm böyle olmasına .Allah hayırlı olanını versın inşallah..

Ben sevgilime aşığım, çok seviyorum ama benim kararlarıma saygı duymadığı, beni değiştirmeye çalıştığı ve hatta bunu zorla yaptırmaya çalıştığı gün biter. Bu kadar büyük konuşuyorum. Çünkü benim düşüncelerimi o yönetemez. Beni doğuran 23 yaşına getiren ailemin karışmadığı hiç bir şeye onun karışma hakkı yok. Sınırları çizmeye başladığınız an maalesef bu artık bir ilişki değildir. Daha fazla söze gerek yok sanırım...

İnşallah canım..Sorucam da bana Allahın emrı kapanmam gerektıgnı ve kendı ıstedıgı ıcınde dıyor..Yani hem nefsi ,hem dini canım..

ona bakılırsa Allah'ın emri çokta neden kapanmak? İlk önce o bi araştırsın bunun faydalarını. Sonra gelip sana bi konferans versin bu konuyla ilgili. Bak bence karşına gerçekten bunun faydaları, delilleri ve ayetleriyle çıksa emin ol kapanmayı daha çok isterdin. Onada açıkla. Nefsani duygularınla çıkma karşıma de. Sebebini söyle bana de. Seni inatla laflarla değilde belgelerle ikna etmesi lazım :)

ona bakılırsa Allah'ın emri çokta neden kapanmak? İlk önce o bi araştırsın bunun faydalarını. Sonra gelip sana bi konferans versin bu konuyla ilgili. Bak bence karşına gerçekten bunun faydaları, delilleri ve ayetleriyle çıksa emin ol kapanmayı daha çok isterdin. Onada açıkla. Nefsani duygularınla çıkma karşıma de. Sebebini söyle bana de. Seni inatla laflarla değilde belgelerle ikna etmesi lazım :)

Çok güzel dedin..:) Sorucam bunları onaaa

Son düzenleme:
Back
X