Aynı ortami paylasmak istemiyorum.Hamilelikten dolayida cok fazla duygusalim.Neden hemen evi terkettiniz ki,
Bakmışsa bile tavrınızı evde koysaydınız.
Okabilir ama boyle birseydede tepkimi koymazsam rahat edemem ve kabul etmem beb bakmiyorsam oda bakmayacak evliyiz ya biz sevgili degilki..Tamam önemli birşey ama tası tarağı toplayıp gitmekle hata yapmışsınız. Boşanmayacaksanız bundan sonra evi terk etmeniz gereken bir durum olursa ciddiye alınmazsınız.
adamın elleri kendinden habersiz yanlışlıkla arattırmış olamaz miYa bu teknoloji de beni öldürecek .. senin kendi telefonun sen yazmadıysan , sen tıklayıp bakmadıysan kim yapabilir ??
Uyuyodum ben bilincsizce yazmisim dedi sonra allah askina bilincsizce nasıl yazilir bende kullanıyorum ama hiç sseylere ihtiyac duymuyorum.Yalan soylemiyorum diyor bide napim ben ya napimYa bu teknoloji de beni öldürecek .. senin kendi telefonun sen yazmadıysan , sen tıklayıp bakmadıysan kim yapabilir ??
Ya seni üzmek istemem , kusura da bakma ama ben güldüm .. karşısında çocuk mu var ya ?Uyuyodum ben bilincsizce yazmisim dedi sonra allah askina bilincsizce nasıl yazilir bende kullanıyorum ama hiç sseylere ihtiyac duymuyorum.Yalan soylemiyorum diyor bide napim ben ya napim
Dimi bende ole oedim kandirmaya calisma dedim demkki daha oncedende bakiyormus nasl üzgünümYa seni üzmek istemem , kusura da bakma ama ben güldüm .. karşısında çocuk mu var ya ?
Uyuyodum ben bilincsizce yazmisim dedi sonra allah askina bilincsizce nasıl yazilir bende kullanıyorum ama hiç sseylere ihtiyac duymuyorum.Yalan soylemiyorum diyor bide napim ben ya napim
Ben tepki vermeyin demedim tabi ki. Ama annenize gitmenizi garipsedim anneniz de olayı farketmiştir. Eşinize dönerseniz anneniz de bile bile kızını göndermiş olacak.Okabilir ama boyle birseydede tepkimi koymazsam rahat edemem ve kabul etmem beb bakmiyorsam oda bakmayacak evliyiz ya biz sevgili degilki..
Şuan ne yapavagimi bilmiyorum anneme sadece tartistik hamilelikten biraz duygusalim dedim . O ise once benle konusmak istedi .Sevdigini soyledi bizsiz yapamayacagini bakmadigini , bizi birakmak istemedi önce sonra kararimdan dönmeye cegimi anlayinca mecbur birakti.Ben tepki vermeyin demedim tabi ki. Ama annenize gitmenizi garipsedim anneniz de olayı farketmiştir. Eşinize dönerseniz anneniz de bile bile kızını göndermiş olacak.
Siz gittikten sonra eşiniz naptı peki ? Ne yaparsa döneceksiniz? Dönmeyecekseniz sözüm yok, haklısınız.
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?