Erkek İnfertilitesi Yardım edin bunalıma girdim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
merhaba
biz bir senedir çocuk istiyoruz. temmuzda mikroenjeksiyon denedik olmadı malesef.
eşimde ameliyattan önce mart 2009 100,000 ml sperm vardı ve herşey çok kötuydu
sperm sayısında düzelme olmadı hatta azaldı temmuzda mikroenjeksiyon yaptıracagımız zaman sadece 500 adet bulunmuştu. sorun şu ki çift taraflı varikosel ameliyatı yaptırdıktan sonra doktoru hiç size önerilen ilaçlardan yazmadı
yada ameliyattan önce ilaç tedavisi yapalım demedi
ben istanbul gaziosmanpaşa da oturyorum ve orda ki hastaneye gidiyoruz
bana doktor önerebilir misiniz
çok bunalımdayım sebepsiz aglama krizlerine giriyorum
devamlı uyku hali depresyondayım sanırım ailemle ve ailesiyle incinmesin diye konuyu açmıyoruz
sizden başka kimsem yok anlatacak

denizcim canım yaaa.bende neden bu hiç gelmiyor artık diyordum.............
canım lütfen çocuk fikrini bu kadar kadanda büyütme.Allah istemeden olmuyo biliyosunki...........
eger bu kadar çok takarsan Allah korusun sendede bir sorun çıkar bu kez iki kere ugraşmak zorunda kalırsınız............bu bir imtihan lütfen sabrını boşa harcama..........
sen şimdi ürolog mu soruyosun tüp bebek merkezimi hangisi???????

canım benim ben istanbulda değilim.bilsem söylerdim.samsun olsa söylerdim bildiklerimi.
lütfen canım bu kadar kendini üzme.hepimiz üzülüyoruz ama bu kadar kafana takma.sende proxeed plus kullan.sana özelden yazdım msj ları uygula.en az 3 ay sonra tekrar test yaptır.
doktorları biliyorsun onlar hemen tüp bebk diyor.sonuçta geçmişte çocuğu olmayan insanlar tüp bebk mi yapıyordu. o yüzden umudunu yitirme.zaten en önemlisi moral.kolay değil etrafta çocuğu olan insanları izlemek.onlara imrenmemek elimiz de değil.ama ne yapalım bizim sınavımız da bu.bazen isyan noktasına gelsekte asla isyan etmemliyiz.demkki rabbimin bildiği var.lütfen önce inan yaptıklarına.dualarını eksik etme.tamamı canım bak burda istanbulda olan arkadaşlar var onlar sana ürolog ismi verirler.zaten bir kişinin dediğine bakma tamammı.

Arkadaşım bu kadar üzülme ne olur kısmet işi bu Rabbim nasip ederse olucak etmezse elden bişey gelmiyo bende ilk tüp bebek denememde negatifimi aldım elime bende çok yıkıldım üzüldüm ama elden bişey gelmedi işte şu an 2. tüp bebek tedavisindeyim Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürür diye dua ediyorum. Bu arada bende gaziosmanpaşada oturuyorum. Sen tüp bebek merkezimi istiyosun? birde siz mikroenjeksiyonu gop hastanesindemi denediniz?

arkadaşım üzülme lütfen ve haline şükretmen gerekir çünkü bizlerde değil 500 tane bi tane bile olmuyo sadece amelyatla bi kaç tane bulundu ama çok şükür şimdi hamileyim sadece sabretmek lazım allah hepinizin yardımcısı olsun

biz de yaklaşık 2yıldır istiyoruz 1yıldan fazla oldu çift taraflı varikosel ameliyatı olalı ve dr ilaç falan vermedi biz de almadık sabırla bekliyoruz yaza kadar bekleyip tüpe geçeceğiz,mevlam ne zaman ol derse o zaman olacak elden geleni yaptıktan sonra dua ve sabırla beklemek lazım Allah yardımcımız olsun...

canım benim ben istanbulda değilim.bilsem söylerdim.samsun olsa söylerdim bildiklerimi.
lütfen canım bu kadar kendini üzme.hepimiz üzülüyoruz ama bu kadar kafana takma.sende proxeed plus kullan.sana özelden yazdım msj ları uygula.en az 3 ay sonra tekrar test yaptır.
doktorları biliyorsun onlar hemen tüp bebk diyor.sonuçta geçmişte çocuğu olmayan insanlar tüp bebk mi yapıyordu. o yüzden umudunu yitirme.zaten en önemlisi moral.kolay değil etrafta çocuğu olan insanları izlemek.onlara imrenmemek elimiz de değil.ama ne yapalım bizim sınavımız da bu.bazen isyan noktasına gelsekte asla isyan etmemliyiz.demkki rabbimin bildiği var.lütfen önce inan yaptıklarına.dualarını eksik etme.tamamı canım bak burda istanbulda olan arkadaşlar var onlar sana ürolog ismi verirler.zaten bir kişinin dediğine bakma tamammı.

canim ozelden yazdigin mesajlar ne;ler bize de soyle

Evleneli 4 yıl olacak ve tıpta bizim için yapılacak birşey yok kök hücreyi beklemekten başka....

Sanırım insanların acılara dayanma gücü herkeste farklı......

forumda biraz dolaşıp 2 yada 3 tane sperm bulunması için çabalayan insanların yerine koy kendini...

Beterin beteri oldugunuda unutma....

denizcim canım yaaa.bende neden bu hiç gelmiyor artık diyordum.............
canım lütfen çocuk fikrini bu kadar kadanda büyütme.Allah istemeden olmuyo biliyosunki...........
eger bu kadar çok takarsan Allah korusun sendede bir sorun çıkar bu kez iki kere ugraşmak zorunda kalırsınız............bu bir imtihan lütfen sabrını boşa harcama..........
sen şimdi ürolog mu soruyosun tüp bebek merkezimi hangisi???????

canım, evet ben bisüre uzaklaşmak adına biraz siteye girmeyeyim dedim ama yapamayıyorum çok takılıyor kafama
ben küçüklüğümden beri çocuk istemişimdir anneciliğe özenmişimdir ve gun geçtikçede özenmekten başka bişey yapamadığımın farkına vardım
hep başkalarına bakmaktan yoruldum
eşim görmesin die gözümün ucuyla bakıyorum görmesin üzülmesin die ama kendime ondan daha çok zararveriyorum
ben iyi ürolog arıyorum eşimi göturecegim
bu ameliyatını yapan doktor bi ilaç vermediği gibi fsh bilmem ne bile ölçmedi öncesini araştırmadı
çok talihsizim ben

çok teşekkür ederim sema nurum nasıl bana güzel guzel yazdın mesajları inşallah hepsinden guzel sonuçlar alırım bende ama biliyor musun elim kolum kalkmıyor
moralim gerçekten aileme açmayı düşünüyorum konuyu
beni doktora götursunler
ruh halim hiç iyi degil gerçekten sebepsiz yere aglıyorum agladıkça çocuk geliyor aklıma

Arkadaşım bu kadar üzülme ne olur kısmet işi bu Rabbim nasip ederse olucak etmezse elden bişey gelmiyo bende ilk tüp bebek denememde negatifimi aldım elime bende çok yıkıldım üzüldüm ama elden bişey gelmedi işte şu an 2. tüp bebek tedavisindeyim Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürür diye dua ediyorum. Bu arada bende gaziosmanpaşada oturuyorum. Sen tüp bebek merkezimi istiyosun? birde siz mikroenjeksiyonu gop hastanesindemi denediniz?

çok güzel öz demişsin ama işte dayanamıyorum. ben eşimi severek evlendim ama ailede de çok problem oldu sebepsiz yere anlaşmazlıklar eşimin bana yuklenmeleri neyseki şimdi iyiyiz ama dediğim gibi herşeyi tek başıma yaşadım
aileden kimse bilmiyor ve ben üzüldükçe halime üzülüyorum elimden bişey gelmiyor die ama allah yuce rabbim yuzumuzu güldürsün, kucaklarımızı boş bırakmasın.

ben iyi bir ürolog istiyorum eşimi gerçek anlamda tam teşekül araştıracak
goptaki doktor direk ameliyat yaptı ve hiç ilgilenmedi kaçkere ilaç vermeyecek misiniz dedim vermedi
mikroyu istanbul tüp bebek aret kamar da yaptırdım

arkadaşım üzülme lütfen ve haline şükretmen gerekir çünkü bizlerde değil 500 tane bi tane bile olmuyo sadece amelyatla bi kaç tane bulundu ama çok şükür şimdi hamileyim sadece sabretmek lazım allah hepinizin yardımcısı olsun

canım çok sevindim, sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
doğru dedin hepimiz zorluklarla boğuşuyoruz boğuştuk ama isyan etmemek lazım
sabretmek lazım ama ben tek başıma dayanamıyorum artık. çok yoruldum. eşimde istiyor ama bilmiyorum ilk denemeden sonra bir defa konu açıldı ne yapalım yani olmuyor yine soygunculara para mı yedirelim dedi çok öfkeli
nereye guvenecegimizide bilmiyoruz. bu işi ticarete döken o kadar çok yer var ki :(
ikinci bir tedaviyede suan gucumuz yok her yer ateş pahası. allah isteyen herkesin yardımcısı olsun, kucaklarımızı boş bırakmasın.

Evleneli 4 yıl olacak ve tıpta bizim için yapılacak birşey yok kök hücreyi beklemekten başka....

Sanırım insanların acılara dayanma gücü herkeste farklı......

forumda biraz dolaşıp 2 yada 3 tane sperm bulunması için çabalayan insanların yerine koy kendini...

Beterin beteri oldugunuda unutma....

sende doğru söledin arkadaşım
allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin daha kötusu vardır elbet.

biz de yaklaşık 2yıldır istiyoruz 1yıldan fazla oldu çift taraflı varikosel ameliyatı olalı ve dr ilaç falan vermedi biz de almadık sabırla bekliyoruz yaza kadar bekleyip tüpe geçeceğiz,mevlam ne zaman ol derse o zaman olacak elden geleni yaptıktan sonra dua ve sabırla beklemek lazım Allah yardımcımız olsun...

Canım inşallah bebegini ilk seferde kucagına alırsın.
siz hiç test yaptırdınız mı bir artış olmuş mu?
çoğu uzman varikosel ameliyatlarını başarılı bulmuyor keşke ameliyat olmadan önce gelseydiniz tüp için diyorlar. :(
inşallah tedaviye hiç gerek kalmaz
erkekte de kadın da sorun olsa hep kadın eziliyor kadın yıpranıyor
rabbim hepimizin yanında olsun güç kuvvet saglık versin

amin canım.

erkekler kadınlar kadar duygularını belli etmiyorlar ama onlar da çok üzülüyorlar,ben bu sebepten dolayı eşimin kalbini kıracağıma beklemeyi tercih ederim..

ameliyattan 5ay sonra yapmıştık biraz artış olmuştu daha sonra bekleme kararı aldık yaza kadar oldu oldu olmadı tüpcüyüz :)

ameliyatı hiç sperm olmaması durumunda önermiyorlar,bizim gibi az sperm olması durumunda ise ümit verici olmuyorlar biz de nasıl olsa sonu tüp ise ha bir tane olmuş ha bin tane dedik ve yaptırdık,14ay geçti yaza kadar bekleyip tüpe geçeceğiz ama inşallah gerek kalmaz...

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FİYATLARI VE YENİ GENELGEYLE İLĞİLİ DESTEK HEPİMİZ BU TEDAVLİLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZİ
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

arkadaşım dilekçe örnegi ekledinde ben mi açamıyorum..............yoksa herkes kendimi yazıcak......

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Back
X